19.6.2024 | Svátek má Leoš


Diskuse k článku

NAGYGATE: Darwin, Sportovec a Garážmistr

Budou to už čtyři měsíce, co Útvar pro odhalování organizovaného zločinu pod dozorem olomouckého vrchního státního zástupce Ivo Ištvana pozatýkal tři bývalé poslance ODS, pravou ruku premiéra Janu Nagyovou a důstojníky vojenského zpravodajství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Švrček 21.10.2013 9:28

Od začátku podivné

a připadá mi to stále jasnější. Ti, kteří si tenhle způsob odstranění Nečasovy vlády objednali a zaplatili (protože Nečas se chystal i s Kalouskem poslední rok před volbami již jen "dávat předvolební dárky" a to by mohlo znamenat jistý pozitivní obrat v preferencích), tak ti jistě budou účastni na dělení povolebního krajíce a nedopustí, aby i při krachu soudních jednání ve věci, byli pěšáci od policie, kteří sehráli tu trapnou úlohu užitečných idiotů a vládu "de facto" shodili, nějak hnáni k zodpovědnosti. Ostatně kdo ví, co na samotné objednavatele tohoto puče vědí, nebo se již mezitím dozvěděli že?  Spíš bych to viděl na všeobecné vyhnití a zametení do ztracena již v průběhu jednoho roku po předčasných volbách. 

R. John 21.10.2013 9:18

Bože, to je hatmatilka ....

   Co budete pane autore psát , až dostanou ti  "neviní " flastry ? To se těším , to si rád přečtu, smích totiž léčí ....   :-)

P.S. škoda že jste sem pane autore nedal rozhovor generála Kovandy s vrchní ředitelkou úřadu vlády Nagyovou  , volně cituji....   " bavili jsme se o psech, řekl jsem, že můj má parašutistický výcvik, ředitelka Nagyová mě na to řekla, že v tom případě mám umělého psa .""    Néé , to není z Blbákova nad  Stupiditou , to je dle slov samotného  generála ....   :-))) 

P. Lenc 21.10.2013 8:55

Je nás víc,

co podobně, takřka identicky o této "kauze"píšeme.Ovšem účelu bylo dosaženo, Nečasova vláda svržena  a ODS pro tyto volby znemožněna.A občánek se raduje.Zatím.

P. Zeman 21.10.2013 8:37

Re: Šaškárna od samého začátku.

:-)

T. Kočí 21.10.2013 4:26

Re: Šaškárna od samého začátku.

Souhlas.Jen dodám.Ať to zmatlali, jak to zmatlali, hlavně,že "zastavili Kalouska". Uvozovky prosím nepřehlédnout.

L. Novák 21.10.2013 0:32

Šaškárna od samého začátku.

Ištvan se Šlachtou by měli být navrženi na Řád Klementa Gottwalda. Uděluje Milouš Zeman. :-P