15.5.2024 | Svátek má Žofie


Diskuse k článku

MNICHOV: Petr Pavel příjemně překvapil

Pavel v podstatě vyjádřil hloubku problému, o níž se mimo jiné zmínil i francouzský prezident Emmanuel Macron. Ten prohlásil, že Rusko musí válku prohrát, ne být vojensky rozdrceno. Tím defacto podtrhnul ty rysy války na Ukrajině, které by mohly „nepozorovaně“ přerůst ve světový konflikt obrovských rozměrů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Huml 23.2.2023 4:38

Jestli je nekdo silenec, a pripomina Hitlera,tak je to despota a vrah vlastni populace Putin. Zelensky brani svou zemi proti nehorazne, zlocine agresi. K vasi nelibosti, zadny obrat ve valce se nejevi, jestli nekdo blouzni, tak jste to vy. Bomby padaji a vybuchuji na Ukrajine, tennarod se ucelne brani.

J. Kostelanský 23.2.2023 3:08

Západ si začíná uvědomovat, že na ukrajinské straně jsou šílenci. Bohužel ještě větší šílenci než v jaké Západ doufal. Kdyby Zelenskij měl co i jen jednu jedinou jadernou bombou, bez váhání by ji okamžitě vrhl na Moskvu. Před pár dny Ukrajinci žádali po Západu chemické bomby a kazetovou munici, protože Rusové je "používají každý den".

Silácké rétorice Zelenského se v současnosti vyrovnají jen řeči Kim-Čong-Una. A v minulosti irackého komického Aliho.

Nemohu si pomoct, ale Zelenského blouznění mně stále více připomíná prohlášení Hitlera těsně před koncem druhé světové o zázračných zbraních a o obratu ve válce.

J. Kostelanský 23.2.2023 2:57

Kdyby tohle řekl Miloš Zeman, tak ho česká média roznesou na kopytech. Vynálezce nové nejvyšší vojenské funkce generálprezident Pavel (generálmajor, generálporučík, generálplukovník, armádní generál, generálprezident :-)) překvapil. Možná to v budoucnu dotáhne i na kremlobota, Putinovce a Russáka... :-)

F. Žůrek 23.2.2023 2:41

Kdo je trochu při rozumu, tak nebude prosazovat válku.

Z. Jemelík 23.2.2023 0:36

Krym je tradiční ruské území. Ostatně názor, že Ukrajina by se měla smířit s určitými ztrátami území, vyslovil i Harry Kissinger, Ale: generál Pavel se odchýlil od oficiálních názorů české vlády, která je odpovědná za zahraniční politiku.