22.5.2024 | Svátek má Emil


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Píchová 19.4.2024 7:46

už jsem to tu psala včera - proč takový humbuk kolem tzv vyjímky? Je totiž v podstatě jedno, zda tam je , či není - aby nám sem Brusel neposílal povinně každoročně destítky tisíc nelegálních afroarabů, museli bychom si sem každý rok navézt a živit další statisíce Ukrajinců - ani to není dobrý nápad. Navíc to bude "konečný" proces. Takže příděly afroarabů by nás stejně neminuly, jen by se to odsunulo na další vlády do dalších let. ** Ta tzv vyjímka bude spíše uplatněna státy, které jsou a budou zahlceny afroaraby - ty toho využíjí, řeknou, že jsou zahlcené (což jsou) a že nemohou přijímat, což bude, dle textu Rakušanem podepsané smlouvy, impuls pro rozhodnutí EK, že množství nařízených přesunů afroarabů do jiných, afroaraby zatím nezahlcených zemí (tedy i k nám), se zvýší. To v té smlouvě je - že o velikosti "kvót" bude rozhodovat EK dle akutální situace. Prostě fialovci nás totálně zasvrabili s vyjímkou i bez ní.

L. Píchová 19.4.2024 7:35

zkrátka zase lhal, až se mu od huby prášílo. A lže dál, i když už je text k dispozici a ještě to dorazila Johanssonová. Ta nestydatost je neuvěřitelná.

V. Bartoš 19.4.2024 9:18

Čemu se divíte? Lžou všichni, protože lže i jejich šéf. A jak známo, ryba smrdí od hlavy.

F. Navrátil 19.4.2024 7:20

Prvním bodem při vysvětlování obsahu Migračního paktu by mělo být, že Dozimetr Rakušan, stejně jako fialová vláda a Pětikolka lžou tak, že ani poledne nedrží. Nezajímá je obsah bruselských befélů, ale se svazáckou horlivostí spěchají splnit a překonat sebevětší nesmysl.

J. Nevrkla 19.4.2024 7:31

R^

V. Stuchlý 19.4.2024 6:36

Moc by mne zajímalo, co Rakušan opravdu vyjednal. Snad kromě nezávazného poklábosení s paní Johanssonovou s prakticky nulovým efektem na obsah dohody o migraci. Její prohlášení mohou mít efekt nanejvýš do voleb, po ní potopa.

K. A. 19.4.2024 6:11

Vtipné bylo, jako do toho komisařka Johanssonová hodila Rakušanovi vidle, když se ho zastala slovy, že Česko může požádat o výjimku. Táž Johanssonová, která úkolovala Frontex, aby nebránil hranice EU, ale převážel migranty do Evropy, protože Evropa údajně "vymírá".

Autor článku je k Rakušanovi ještě mírný. Je to blb: Na jednu stranu silácká arogantní gesta vnitra proti údajné páté koloně, na druhou stranu přistižen při lhaní jako malý školáček a stejně tak se vykrucuje. Dělá ostudu Kolínu.

M. Zdráhal 19.4.2024 8:38

Řekla zhruba, že stárnoucí evropská populace nejen vymírá, ale zároveň odchází ročně do důchodu zhruba milion Evropanů, no a mimo kontrolované i nekontrolované migrace podle ní není nikdo, kdo by je v práci nahradil. „Bez migrace Evropa zemře hlady,“ prohlásila mimo jiné v rozhovoru.

Je to zde na Neviditelném psovi https://neviditelnypes.lidovky.cz/spolecnost/frontex-bez-migrace-evropa-zemre-hlady.A240225_192635_p_spolecnost_nef

Z. Koutecký 19.4.2024 1:44

Páni, tohle bude džob pro stovky úředníků!