27.5.2024 | Svátek má Valdemar


Diskuse k článku

MIGRACE: Pekarová by začala dětmi

Předsedkyně TOP 09 se vyjádřila k migraci tak, že by přijímala „prověřené“ osoby a začala by dětmi. Hezky se to mluví, že ano.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Jurax 16.8.2021 11:37

No jo, je až s podivem, jaké diplomaticky řečeno pošetilosti dokážete napsat a ještě do toho zaplést "Mužská seskupení vyhlásí boj".

To jako myslíte, že když z něžných úst celkem mladé, vzdělané a aktivní ženy prýští proud nebezpečných hovadin vpravdě hodný nadšené eurosvazačky, že má být galantními muži šanována, neřkuli velebena? Proč?

A ještě - cituji - O tom, že nezdařená integrace by mohla být z velké části selháním většinové společnosti určitě ještě neslyšel a o jiných zdařilých integračních příkladech (nejen) v Evropě také ne - konec citátu.

Uveďte tedy příklad zdařilé hromadné integrace primitivních muslimů (muslimů - integrace třeba Vietnamců nebo Ukrajinců je vcelku neproblémová) a uveďte, kolik generací případně trval, za jakých podmínek probíhal a u kolika procent jedinců se zdařil. Ono totiž předpokladem už jen integrace do naší společnosti je prakticky se vzdát se islámu. Přitom integrace je málo, integrována jsou svým způsobem i gheta a kriminální komunity; žádoucím cílem je jedině asimilace. Většinová společnost selhala leda v tom smyslu, že se nechtěla přizpůsobit kultuře a životnímu stylu cizí primitivní menšiny a taky odmítla upravit své zákony psané i nepsané tak, aby oné menšině vyhovovaly.

Ostatně soudím, že též nechodíte zahalena a nevycházíte sama z domu bez doprovodu mužského člena rodiny, jak velí dobrý muslimský mrav. Abyste neprovokovala a neurážela islám.

V. Kain 16.8.2021 11:14

Mohla byste paní Rybnická ty zdařilé případy integrace v Evropě vyjmenovat?Myslím,že pěkně lžete.

O. Karen 16.8.2021 11:09

Zajímalo by mě, kde jsou ty mohamedánské dívky. Biologický zákon zaručuje porodnost pro obě pohlaví cca stejnou (s nepatrnou převahou chlapců). Chlapi táhnou do Evropy a nechají svoje sestry v tom údajném pekle?

Já bych přijímal pouze dívky. Chlapi nechť budují svoji rodnou zemi.

J. Vlček 16.8.2021 11:09

Paní Rybnická, neplýtvejte svými moudrostmi a šetřete si pro své bližní Sudeťáky. Ti vám budou za vaše názory vděční. Tady se za ně vděku nedočkáte. Nikdo tu o ně nestojí. ;-D Rv

J. David 16.8.2021 11:08

Jo, existuje u nás jisté etnikum, které již v prenatálním stadiu implikuje získání invalidního důchodu. Tož tak.

J. Mikeš 16.8.2021 11:07

Ano, sirotci už tady jednou byli. Jestli se nepletu, Řekové tehdy řekli, že si nebudeme vybírat. Buďto vezmeme ty, které nám dají, anebo nic.

L. Beneš 16.8.2021 11:02

Všiml jste si, že my dezinformátoři máme dost často pravdu? Já jsem např. už hodně dlouho dezinformoval, že to s tím bojem ve stínu Himaláje půjde do kytek. A je to tady. A to se tam bojovalo za Prahu, jak tvrdili naši informátoři.

J. David 16.8.2021 11:02

Kam čert nemůže, nastrčí babu. Je to ale i pro čerta "vachrlatý", až se baba světsky vyřádí, osedlá si pekelného čerta a toho "zhindruje" (viz. Káča). A Pekari páskované je toho příkladem (obor andragogika) a kouzelná schopnost "koulet bulvami". Baba/dáma je to "schick" i kérkami přiměřeně oplývá, v čemž měl lučebník gutaperči Kalousek jistý handicap. Nuž, můj názor.

P. Milan 16.8.2021 11:00

1. Reforma je nutná. Tři parametry, určující současný systém, prostě dlouho nevydrží.

2. Nutná bude nějaká forma dobrovolnosti, aby si každý zvolil, jak se na stáří chce zabezpečit.

P. Han 16.8.2021 11:00

Nejsou to jenom muži. Netahejte prosím všechny ženy do svého feministicky-duhového pytle. A "svazačky" nemusí nosit modré košile a plakat při smrti Stalina. Je to synonymum pro "uvědomělé" mladé ženy, dnes jim patrně říkáte "woke". Pro ty, kdo dávají přednost ideologii před rozumem. U nás Pekarová, u vás třeba soudružka Racketeová.

P. Milan 16.8.2021 10:57

Znal jsem některé invalidy, kterým by to uzdravení prospělo. Jednu dobu vysedávali u metra na Andělu, tlustí, vysmátí, rozeřvaní, dělající bordel.

L. Beneš 16.8.2021 10:57

Vietnamci ne. Ukrouši v našem okolí příliš často prochlastají značnou část toho, co chtěli poslat do své baťkviščiny rodinám, a přidělávají práci policajtům.

J. Hrdlička 16.8.2021 10:56

Je žena, je tedy nekritizovatelná, jakákoliv kritika je útok proti ženám....:-/

Jinde se řídí nikoliv schopnostmi, nýbrž rozlišením na základě pohlaví coby kritériem pro funkci. doufám, že to k nám nikdy nedorazí.

A svazáctví, to je stav mysli.

P. Milan 16.8.2021 10:56

Problém Pekarové Adamové není to, že je žena. Problém je, že politika, kterou hlásá, je sebevražedná.

A ať už selhává většinová společnost nebo 3i, výsledek je tragický. Předělat rychle společnost nejde, předělat nebo selektovat 3i prakticky taky ne, takže každé reálné řešení, s nadějí na úspěch, musí z této skutečnosti vycházet. Vychází-li z nereálných představ (jak zde často předvádíte), bude neúspěšné.

S tou "svazačkou", pamětníkům nadšených svazáků ji skutečně připomíná, důvodně.

Navrhnout ji jako předsedkyni vlády je zajisté možné, ale tolik ještě voliči nezhloupli, aby ji volili.

O. Karen 16.8.2021 10:55

Za Kalouska začali penz. fondům dorůstat důchodci, tady ne někdo, kdo dává, ale někdo, kdo něco bude chtít. A tu se ukázalo, že fondy nejsou schopny vyplácet renty. Kalda se je pokusil zachránit tou reformou, de facto státními subvencemi. Nepovedlo se, ale "nutnost" důchodové reformy tu máme pořád na talíři. Nejde ani tak o státní důchody, ale o to, jak odvrátit fiasko penzijních fondů. Banky si je přehazují jak horké brambory, můj už změnil jméno nejméně 3x.

L. Beneš 16.8.2021 10:53

Pán bůh s námi a zlé pryč. On už jí tou ministryní někdo jmenoval?

L. Beneš 16.8.2021 10:52

Pantáta jako paňmáma. Když říká kraviny, vyjde to nastejno. Když už má MPA tu praxi z Maroka (měla by veřejnosti sdělit, co jako suvenýr má vytetováno písmem zprava doleva na své paži), jistě by mohla vyrazit také do Afghánistánu zastat se tamějších žen přímo na místě. Sice se tam mluví jinak, ale zprava doleva tam píšou taky.

H. Rybnická 16.8.2021 10:45

Za dvanáct dětí dostala máma od pana Hitlera, někdy i osobně, zlatý mateřský kříž, ovšem musela doložit, že se jedná o árijskou rodinu, tedy že zpětně do roku 1700 se v rodině nevyskytla žádná cizácká krev. Určitě myslíte podobně, jen nevím kdo by ty kříže rozdával.

H. Rybnická 16.8.2021 10:39

Zajímavé. Najde se celkem mladá, vzdělaná a aktivní žena s politickou ambicí. Snad prý i věřící. A k tomu všemu si ještě dovolí říci, že py přijala v Česku migranty, samozřejmě opatrně, jen děti a prověřené dospělé.

Okamžitě se zvedne poplach. Mužská seskupení vyhlásí boj. Pan autor napíše článek, něco mezi ušpulenými rty, zakaboněným čelem a pozdviženým obočím. Ze prý už něco takového zažil, tedy s těmi, jak se jim jen říká, něco na ci...... imigranty. O tom, že nezdařená integrace by mohla být z velké části selháním většinové společnosti určitě ještě neslyšel a o jiných zdařilých integračních příkladech (nejen) v Evropě také ne.

Ale dle ustálených diskusních obyčejů to ještě nestačí, je třeba té dotyčné ještě střelit nějakou dehonestaci. Sprosťárnu některých zdejších pantátů si samozřejmě nemůže dovolit, takže alespon tu "svazačku" a to hned několikrát, opakovaná lež se zpravidla stává u slabomyslných pravdou možná i v případě že se ta ženská narodila v době, kdy se už svázácké košile házely do odpadu a nikde nebyly ani vidět..

Jaká to úroveň vyjádřit odlišný názor. Jinde by takovou schopnou ženskou navrhli co předsedkyni vlády. A nejeli by špatně, když se tak podívám.....

O. Karen 16.8.2021 10:34

Drábek udělal z Prahy Lourdes. Invalidi se zázračně uzdravovali. A jako výraz vděku se svým sborem z Jedličkova ústavu zpívali na předvolebním shromáždění TOP009.

Š. Hašek 16.8.2021 10:29

Souhlas.

J. Sedlář 16.8.2021 10:23

Touché. Ale to se teď až tak moc nenosí. Nebo naopak jisté etnikum to bere hákem přes dávky.

V. Petr 16.8.2021 10:15

R^R^R^

F. De Winter 16.8.2021 10:01

Svěření, byť dobrovolné, peněz penzijním fondům je jedna z mnoha možností jak o ty peníze přijít. Všechny penzijní fondy dávají dlouhodobě záporné výnosy. A to nás čeká období vysoké inflace. Je třeba investovat. Ale do čeho? Do nemovitostí nebo do drahých kovů? To dělá každý, proto jsou jejich ceny vystřelené do nebe. A to se ještě není jisté, zda jsou bezpečí před nenechavou rukou státního úředníka. Do byznysu? Do jakého? Do státních dluhopidů? Ale před stejnou otázkou stojí i velcí investoři jako jsou penzijní fondy. Ale jedna dobrá investice se nabízí. Do dětí!

G. Onion 16.8.2021 9:49

Pán bůh s námi a zlé pryč. Tahle mocichtivá asociálka a ministryně práce a sociálních věcí. To můžeme očekávat návrat systému kuního ksichtu Drábka. Invalidé by mohli vyprávět jak jedním výnosem toho kašpárka přišli o invalidní důchod a nebo jim byl významně snížen.

L. Harvánek 16.8.2021 9:48

Bez migrantů z Ukrajinyby se zhroutilo nejen naše stavebnictví. Jsou to lidé pracovití a přišli sem ne kvůli sociálním dávkám, ale proto, aby uživili sebe i svoji rodinu. Vietnamci nám zase umožnili nakupovat za přijatelnou cenu zboží docela slušné kvality. Jinak bychom nakupovali jen luxusní zboží i ne zrovna slušné kvality. A že občas prodávají padělky? Prostým srovnáním zjistíte, že obojí zboží pochází od stejného výrobce, jen na to zcela bezvadné se našijí značkové nálepky. Ostatní se pak nabídne k odprodeji ostatním. Obávám se, že u ostatních migrantů bychom podobné vlastnosti našli dost zřídka.

Š. Hašek 16.8.2021 9:20

Mně také ne.

Ti první sice občas smrkají na chodník a občas se opijou. Ti druzí zas občas myslejí, že máme vkus pro "uleželé maso".

Děti obou skupin jsou premianty ve školách.

Obě skupiny makají.

Kvalita obou skupin se pozná i podle toho, že jim mnozí místní začínají závidět. A vrčí na ně.

P. Milan 16.8.2021 9:17

Bohužel jsem v neděli slyšel Majerovou Zahradníkovou na Primě. Přesvědčila mne, že jí ani náhodou, podobně jako mne o tom už dávno přesvědčila SPD.

P. Milan 16.8.2021 9:16

Nějaká reforma je nutná.

DOBROVOLNÉ svěření části peněz fondům je jedna z mála možností.

Současné penzijní fondy nevydělávají hlavně proto, že mají státem omezené možnosti kam investovat, na ty sice nejjistější, ale právě z toho důvodu nejméně výnosné investice. I výše poplatků správci je státem stanovena.

Š. Hašek 16.8.2021 9:15

Souhlas.