18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

MIGRACE: Diskutujme vážně

V české veřejné diskusi se o problému migrace ujalo lživé tvrzení, že jde pouze o strašení tzv. populistů, protože migrační problém se naší země vůbec netýká.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Moravcová 3.9.2018 22:32

Re: Vážený pane Weigle

Naprosto blbá otázka.

D. Stirský 3.9.2018 8:03

Malá historka včerejší:

Nastupoval jsem do tramvaje. Cizina - tipnul bych si Ukrajinka - upozornila nastupující paní, že si zapomněla na lavičce baťoh. "To není moje!", vyprskla hodně vztekle ona dáma. Slušné poděkování s dovětkem "ten bágl můj není" ani náhodou. Možná, že právě takové chování k migrantovi by IVK ocenil.

J. Schwarz 3.9.2018 8:37

Re: Malá historka včerejší:

Hodnotit Čechy podle jedné příhody "na ulici" není pro Stirského nic neobvyklého, ale prohlásit na základě jednoho zločinu migranta všechny migranty za vrahy je nepřípustný rasismus a xenofobie. Typický neomarxistický dvojí metr...

T. Hraj 3.9.2018 8:41

Re: Malá historka včerejší:

Ano! Tak se na ně musí! Ta sedla! Když hovoří o principech a o systematickém nastavení imigrační politiky a o jasné vizi, utlučme je anekdotickými argumenty z tramvaje. A nezapomeňme je morálně pošpinit, je to účinné a snadné. Například tvrzením, že imigraci chtějí omezit podporou špatného chování k cizincům.

M. Prokop 3.9.2018 10:08

Re: Malá historka včerejší:

Protože nemáte rád VK i IVK? Jiný důvod k takovému blábolu nevidím.

P. Grigar 3.9.2018 7:46

Musíme konečně začít veřejně prezentovat..

.. tzv. tvrdá data ve statistikách, to jest přesnou kvantifikaci počtů, národnosti, vzdělání, pracovních schopností, formy pobytu u příchozích a již přišlých. Bez těchto údajú se neobejde personalista v žádné organizaci. Tady má vláda možnost předvést proklamovanou formu řízení státu jako firmy.

D. Stirský 3.9.2018 7:36

Rada pro Weigela:

Opustit spolu s dalšími IVK a jít konečně dělat něco užitečného Třeba ošetřovatele či uklízeče do LDN nebo si otevřít večerku nebo jít makat na stavbu nebo do TESCA k pokladnám... Tím ukáže, že má zájem na tom problém s migrací vyřešit.

K. Donat 3.9.2018 7:47

Re: Rada pro Weigela:

Myslim ze to je ta nejmoudrejsi rada nejenom pro pana Weigela,ale pro celej ten nanic hodnej ancabl IVK

J. Jurax 3.9.2018 19:51

Myslíte-li si tohle, pak raději nemyslete.

S. Donát 3.9.2018 8:22

Re: Rada pro Štírského:

Starejte se o sebe a nevykládejte nikomu, co má, nebo nemá dělat.

P. Khail 3.9.2018 11:22

Re: Rada pro Štírského:

Právě děláte totéž :-)

S. Donát 3.9.2018 14:37

Re: Rada pro Štírského:

Vy v tom nevidíte žádný rozdíl?

K. Donat 3.9.2018 15:11

Re: Rada pro Štírského:

Ancabl i s vama moudry to Donate Neplete se do toho co ja jen potvrzuji s hora duskuteru vy moudrej chytraku (..)

S. Donát 3.9.2018 15:53

Re: Rada pro Štírského:

Mohla byste to prosím napsat ještě jednou a česky? Tady se už trochu ztrácím, přiznávám se.

J. Jurax 3.9.2018 19:55

Zkuste psát česky, Vaše štěpné myšlénky pak možná budou srozumitelnější. Obávám se ale, že hloupé zůstanou.

A. Pakosta 3.9.2018 9:20

Re: Rada pro Weigela:

Pane Stirsky, smiřte se už konečně s tím, že společnost potřebuje nejenom primitivy, pracující někde u pásu nebo lopatou, ale i lidi s mozkem, kteří ji dokážou posunout někam dopředu. Držet se té vaší teorie, tak ještě dodnes lezeme po stromech.

M. Moravcová 3.9.2018 14:13

Re: Rada pro Weigela:

Vy ho neživíte, tak mu nekecejte do toho kde a co dělá. Jako komunista byste chtěl určovat, kde kdo bude pracovat?

J. Jurax 3.9.2018 19:48

Mýlíte se, a to tak, že úplně.

Možná, že by podobná rada sedla i Vám.

D. Polanský 3.9.2018 7:31

I Merkelová je otloukánek

Velkokapitál v Německu na ni tlačil ještě před rokem 2015, aby přijala minimálně 1,5 milionu zahraničních pracovníků. Přijala. Problém ale je, že migranti sem nepřišli pracovat, ale parazitovat a šířit islám. A velkokapitalisté teď mlčí. My nic, my muzikanti. No a politici berou love od velkokapitálu, a tak také mlčí. Když jsme vyháněli z Kosova křesťany, tak jsem si k tomu tleskali. I takový je ten slavný SLUŠNÝ OBČAN.

P. Harabaska 3.9.2018 10:46

Re: I Merkelová je otloukánek

Není jistě náhodou, že bylo tak vysokému počtu tzv. migrantů do zemí západní Evropy umožněno přijít. Kdyby podniky skutečně potřebovaly tolik pracovníků, stačí se ohlédnout na to, kolik lidí je nezaměstnaných např. Ve Španělsku, Portugalsku a jinde na evropském jihu. A uznejme - bez urážky - že průměrný nezaměstnaný Španěl bude pravděpodobně vhodnější k práci v evropském podniku nežli ještě včera pastevec koz a ovcí z arabského či perského venkova. Za celým postupem a vývojem tzv. migrační krize v Evropě stojí tedy jiné, otevřeně nepojmenované cíle a pohnutky.

J. Jurax 3.9.2018 19:58

Možná za tím je jen prostá, arciť ideologicky podšprajcovaná blbost.

J. Fridrich 3.9.2018 6:37

Vítači dělají že neví, že se v zemích Evropy, Ameriky a

Vítači dělají že neví, že se v zemích Evropy, Ameriky a Austrálie jedná o NELEGÁLNÍ MIGRANTY ? Také lze dodat o NEPŘÁTELSKÉ MIGRANTY ze zcela jiného civilizačního okruhu, kteří jdou Západ rozvrátit a opanovat.. Nám přece lidé k nám přicházející např. z Ukrajiny nevadí ( například " zlé " Polsko jich přijalo již cca 2 miliony ) - a prozradím vám, že tito lidé k nám jdou OPRAVDU

" Štvanice a nenávist nemají na ulici co dělat, prohlásila německá kancléřka Angela Merkelová k situaci v Saské Kamenici (Chemnitz) " - a VRAŽDY A NAPADÁNÍ NELEGÁLNÍMI OKUPANTY NA DOMORODÉM OBYVATELSTVU TAM MAJÍ CO DĚLAT ???

Merkelka neví, že se v zemích Evropy, Ameriky a Austrálie jedná o NELEGÁLNÍ MIGRANTY co napadají v její zemi její občany ? Také lze dodat o NEPŘÁTELSKÉ MIGRANTY ze zcela jiného civilizačního okruhu, kteří jdou Západ rozvrátit a opanovat.. Nám přece lidé k nám přicházející např. z Ukrajiny nevadí - a prozradím, že tito lidé k nám jdou OPRAVDU PRACOVAT..