20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

MÉDIA: Pravdy a lži grafomana Paroubka

Publicistická hyperaktivita předsedy vlády České republiky Jiřího Paroubka pokračuje. Zatím posledním tvůrčím výronem premiéra je článek nazvaný Chci jen férovou hru (Mladá fronta Dnes 4. 11. 2005). Obsah je vcelku tradiční - novináři se spikli proti ČSSD i Paroubkovi, jsou nespravedliví, ačkoli k tomu není žádný důvod, nectí pravdu, přičemž pravda je to, co si myslí Paroubek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vloula 8.11.2005 6:11

Vážený pane Štěpánku,

pokud si vzpomínám, je to poprvé, kdy v souvislosti s kauzou Nova uvádíte jména konkrétních viníků. Protože šlo o škodu zcela mimořádného rozsahu myslím, že je od vás přímo povinností podat na tyto lidi trestní oznámení. 
Ladislav N. 8.11.2005 6:55

Re: (vloula) Trestní oznámení...

Štěpánek dobře ví, že teď, když už je po všem, může jen lhát a prudit a osočovat nevinné, aby zakryl svůj podíl na podpoře Železného podrazů. Odvolává se na neschopného Křečka, který ovšem sám potvrdil, že není možno nikoho z hloupým Štěpánkem jmenovaných stíhat za cokoli. Štěpánek sám je však soudem usvědčený lhář bez kousku cti a lepší už nikdy nebude. Je to jeho partajní (nebo životní?) profese.
loula 8.11.2005 7:19

Re: Re: (vloula) Trestní oznámení...

Pane Ladislave, já opravdu nechci, abychom o kauze " Nova" psali, že teď už je po všem, rozuměj, je to úspěšně zameteno pod koberec. Já bych si hrozně přál, aby tato kauza stanula před soudem, protože soud k nějakému závěru prostě dojít musí. Ptal jsem se pana Štěpánka mnohokrát na jednoduchou otázku, totiž zda podle jeho názoru byla porušena dohoda o ochraně investic, kterou ČR uzavřela. Stačí říci, Ano nebo Ne. Nikdy neopdpověděl, ale vždycky okolo toho mlží. Stejně jako Železný, který v neděli na radiu 6 k této kauze řekl, že až to bude před soudem, tak budeme kulit oči. Ale aby se konkrétně řeklo, kdo, co a jak v této kauze zavinil, to jsem nikdy neslyšel.
JAB 8.11.2005 11:16

Re: Re: Re: (vloula) Trestní oznámení...

Ano ? Před soudem ? A JAKÝM, NAŠÍM ? Směj se paňáco !
JAB 8.11.2005 11:20

Re: Re: Re: (vloula) Trestní oznámení...

No, cosui podobného tvrdil Gross o Hučínovi. Jak se budou stydět všichni, kdo se ho dnes zastávají. A kdepak máme JUDr. Grose (co to myslel upřímně) a z čeho byl po čtyřech létech tajného souzení usvědčen Hučín ? Zatím justice za mnoho milionů vyprodukovala jeden osvobuzující rozsudek, jenže to čtyřleté trápení stejně stálůo život MUDr. Chmelaře.
JAB 8.11.2005 11:24

Re: Re: Re: (vloula) Trestní oznámení...

Podobně se ovšem vyjadřoval i pan Gross (co to myslel upřímně) o Hučínovi. Jak se budou stydět všichni, kteří se ho dnes zastávají (neb nezná gramatiku, universitní vzdělanec, řekl Co se ho zastávají). A kdepak dnes máme JUDr. Grosse a co vyprodukovala po čtyřech létech a za mnoho milionů naše justice ? Jede osvobuzující rozsudek, jenže to čtyřleté trápení stejně stálo život subtilního MUDr. Chmelaře.
Ladislav N. 8.11.2005 22:33

Re: Re: Re: (vloula) Trestní oznámení...

On už sám "šéf Železný" nejmíň před rokem plácal, že podá arbitry mezinárodní arbitráže žalobu u soudu :) (kde, to neřekl ). Nepodal. Co chcete víc? :-D
Jirja 8.11.2005 2:16

Stělánkovy cancy

by měqly zmizet. Tedn  co má sám máslp ma hůavě, ať mnedláže o druhách
eTony 8.11.2005 6:54

Re: Stělánkovy cancy

heleďte, jirjo, když jste vožralej, tak byste měl taky zmizet do ústraní a vyspat se z toho. Přečtěte si to po sobě, pokud na to vidíte.
Ladislav N. 8.11.2005 2:10

Publicistická hyperaktivita exmístopředsedy RRTV Petra Štěpánka pokračuje.

Představa k volbám přímo děsivá.... Štěpánek dosazený partají - ODS - do nějaké dobře placené funkce, kde je možno napáchat škody o mnoho řádů přesahující jeho plat pobíraný od státu....
jeff 8.11.2005 11:13

Re: Publicistická hyperaktivita exmístopředsedy RRTV Petra Štěpánka pokračuje.

Ladislave, Vaše fobie ze Štěpánka je léčitelná. Vyzkoušejte léčebnu  Bohnice. A potom zkuste zase diskutovat.
zloch 8.11.2005 14:05

Re: Publicistická hyperaktivita exmístopředsedy RRTV Petra Štěpánka pokračuje.

Ladislave hop! Štěpánek, Klaus, Langer, Nečas, Zahradil......
Marta 8.11.2005 16:56

Re: Publicistická hyperaktivita exmístopředsedy RRTV Petra Štěpánka pokračuje.

Pan Štěpánek by měl kandidovat do sněmovny .Moc ráda ,bych ho tam viděla.Je to člověk s morálními zásadami a ještě k tomu pěkný chlap.
Pirat 8.11.2005 0:56

hezky napsáno

zvlášť mě zaujala ta konkrétní jména u prohrané arbitráže, jestli budou mít odvahu žalovat autora ? ale i tak autor dostane nadáno jen proto jak se jmenuje, sračky začnou téct především až soudruzi nastoupí po ránu do kanceláří (mámem jsem se uklepl a napsal na šichtu .-)
Nika 8.11.2005 0:33

Zelinka

Neměl on ještě nějkaý jiný průšvih - nějaký jihoamerický dluh, krterý ministerstvo vedlo jako nesplacený, a ukázalo se, že byl zaplacen, jen ty prachy se někam vypařily s pomocí pana Zelinky...
trinity 8.11.2005 0:14

http://blog.lide.cz/bloger.r

http://blog.lide.cz/bloger.r