29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

MÉDIA: O dvojí etice a estetické lži

Ve středu minulý týden prohlásil poslanec Radek John, že kromě svého mandátu a funkce předsedy bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny nastupuje od 1. listopadu jako šéf publicistického oddělení vydavatelství Empresa Media, ve kterém má vlastnický podíl Jaromír Soukup.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
G. Zahradníček 10.11.2012 16:53

Vy nám ale také kážete o morálce a nezůčastnil jste se náhodou

podivné "provatizace" MF?

J. Krejčí 10.11.2012 13:42

Chování Radka Johna mě nepřekvapilo

On se musí zviditelnit za každou cenu. I když s Vámi pane Hvížďalo  mnohdy nesouhlasím, tak dnes Vám děkuji za vynikající rozbor charakterových vlastností Radka Johna a jeho zaměstnavatele.

Z. Pátek 10.11.2012 12:28

Díky, pane Hvížďalo.

Takovýto rozbor situace kolem Johna jsem pro sebe potřeboval, abych si udělal lepší přehled a nevytvářel si úsudek jen z kusých zpráv a štěků na kamery, to by bylo málo, i když člověk přece jen nějaký "čich" už za ta léta má. Vjem mého čichu potvrzujete a z Johnových her na neohroženého investigativce je mi už vyloženě šoufl. Jak teď ale na něj, abychom se na něho v budoucnosti nemuseli dál dívat, jak nás vodí za nos a bohorovně a "naobědvaně" se šklebí? Tedy díky za ostřejší obrázek, pane Hvížďalo, vážím si Vás! Mimochodem: až dnes poprvé čtu Váš "Dálkový výslech" a s velkým údivem sleduji, jak je to dobrý počin až k nevíře nadčasový (jistě jste si ani Vy sám ve snu nepředstavoval, jaké dosahy všechny tehdejší výroky budoucího našeho Pana Prezidenta budou mít, že?). ("Stručně, prosím" je též skvělá práce, díky ní jsem si "Výslech" opatřil.) Přeji hodně sil a dalších úspěchů! Zdeněk Pátek (z.pat@quick.cz)

J. Vavrochová 10.11.2012 11:03

Tak, tak, nutno přitvrdit. Teď, když se ukázalo, že porůšvihy VV

jsou jen slabým odvarem průšvihů ODS, ČSSD, TOP 09, KDU ČSL a dalších "tradičních" politických stran, to by v tom byl čert, aby se ti véčkaři nedali zase něčím potopit!

V. Němec 10.11.2012 10:01

Pověst

V mne pan John novinářskou pověst poškodit nemůže tu již dávno zničili jiní včetně autora

J. Blažek 10.11.2012 6:58

Ale, ale .....

..... co zde předvádí autor článku není nic jiného, než zlovolné plácání a plivání jedovatých slin. Přitom je to hodně nesrozumitelné a postrádá to logiku. Spíš bych doporučil autorovi, aby se zabýval vysokým morálním kreditem a ryzím chakterem K.Peake.

J. David 10.11.2012 7:24

Paeke

Baba v politice se stává "bludnicoj" (pokud nekrade rohlíky).  "Bludníca" je staroruský výraz pro erosenku sloužící vládnoucí a šlechtické elitě k uspokojení potřeb všeho druhu. Podmínkou bylo ale vzdělání. Podobnost čistě náhodná.

PS. Jako mendíka, mne doučovala ruskému jazyku ruská šlectična, kterou si přes Vladivostok přivezl soused legionář. Stále jsem měl ve škole "nedostatečnou", užíval jsem tvrdé znaky v bukvách, archaická slova a neznal, co to znamená třeba "GOELRO" či "IZMAŠ".

G. Zahradníček 10.11.2012 16:54

Re: Paeke

To je pěkné. :))

I. Schlägel 10.11.2012 8:30

Re: Ale, ale .....

To, že je něco nesrozumitelné pro Vás nutně nemusí znamenat, že to postrádá logiku. Autor celou problematiku velmi dobře zná, je to insider, který disponuje relevantními informacemi a logickým úsudkem, na rozdíl od Vás. Pokud to však tak není, jistě jeho závěry s lehkostí sobě vlastní hravě vyvrátíte pomocí logických protiargumentů a nebudete se zbaběle uchylovat ke slůvkům tipu "zlovolné plácání", "plivání", kterážto jsou nehodná kvalitního investigativce, jako jste Vy.

J. Vyhnalík 10.11.2012 13:31

Re: Ale, ale .....

Autor také mohl psát o Jiřím Paroubkovi, Petrovi Nečasovi, Bohuslavu Sobotkovi a dalších a dalších. Napsal ovšem o Radku Johnovi a VV a trochu i o Janu Fischerovi a napsal to dobře i když občas málo srozumitelně. Takže si to raději ještě jednou přečtěte, ty informace za tu trochu snahy stojí.