17.5.2024 | Svátek má Aneta


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ferda 24.8.2009 21:41

šášovi

šášo štepánku to je zase dementní komedie

Jiří 24.8.2009 21:21

I když jsem dříve p.Štěpánka nemusel,

 tvrdím od začátku totéž.Článek má hlavu i patu a realisticky uvažující člověk vidí ,že pravda je asi jinde než nám novináři podsouvají.

Enigma 24.8.2009 20:46

Ani bazén Sava...

Opět fízlovská ubohá „aféra“, ze msty, kdy nikdo nic neví ale všichni to hodnotí. Stejná finta jako v kauze Morava, Čunek a Savoy! Běží obrázky a k tomu nějaké novinářské pako připíše Randákův komentář. To je rutinní vymývání mozků. Jakou špínu nám ten špína Randák vlastně odhalil? NIC přátelé!  Víme o čem, s kým a kde Topolánek JEDNAL?  Kde jsou fotky, jak se ti „zločinci “ svorně někam kradou. Randákovi lidé fotografovali každou pitomost, tak proč chybí to opravdu průkazné a důležité. Tisíckrát bylo použito „Topolánkova dovolená“ . Špatně. Ti ostatní tam nebyli na dovolené.? Oni dělali Topolánkovi královskou družinu? Stejně tak ,že se tajně sešel s lobysty a Romanem . Správná formulace je potkal na molu. O čem jednal Urban? A chceme to opravdu vědět? Vždyť pravda bývá někdy tak nudná.  Jsou snad ti lidé na fotkách zločinci? Střílel někdo? A ten Urban nedávno zlobil Ratha a Paroubka. Není to náhodou tak , že paroubkovi šlape na kuří oko a proto ten výprask. Vždyť i ten Wolf byl kdysi oblíbený socan.

Enigma 24.8.2009 20:49

Re: Ani bazén Sava...

viděli jste to video? To byla hrůza. Dělají z toho seriál. Zásadní fakt a pak už nechejme běžet fabulace a fantasii. Do doků navádí lodivod, podobně jako na velkých parkovištích. Skládá to podle vlajek, typu a velikosti plavidel. Ten v tom asi jede rovněž. To nemůže každý český pitomec vědět a tak cancá ironicky o "náhodě". Stojí-li lodě vedle sebe, lidé turisté se u ní  setkají. Stejně jako u katedrály .Z videa, které je dalším důkazem tohoto "spiknutí století" je vidět, že jsou do toho dokonce vtaženy i nevinné děti a manželky těch spiklenců. Jeden spiklenec (Urban) nese dokonce nějaké krabice s podezřelým obsahem, druzí se konspirativně motají jen tak a vzájemně se zdraví. Hrají perfektně turisty. To jsou samozřejmě signály. To nás muselo jistě rozrušit. Co by se stalo v české kotlině, kdyby se provalilo, že Roman sondoval při obědě u Topolánka, jak by reagoval na rozšíření Temelína, když už nepodpořil ty povolenky gratis? Byla by to špína, nebo logika? Může si to generální ředitel dovolit? Musí poslanec Topolánek přejít na druhou stranu ulice, případně se schovat za koš s banány, když spatří nebezpečného lobbyistu? Je jasné, že Topolánek chyboval tím, že se chtěl dostat do lodi suchou nohou. Proč tu loď jednoduše nepodplaval a nevystoupil po záchraném žebříku? Nebo pohodlně v košíku s Frutti del Mare? Pan Randák a jeho odstřelovači by mu jistě rádi poradili, jak se to dělá.

Enigma 24.8.2009 20:51

Re: Ani bazén Sava...

Novináři vyčmuchali, že zprostředkovatelská firma J a T zprostředkovala. No a co volové? Já když trávím dovolenou na východním pobřeží ostrova Mauricius v krásné rezidenc, která je levnější jak hotel přes cestovku a mám tam soukromí, tak  také nezjišťuji kdo je majitel, co dělá jeho strýc, jestli ta stavba odpovídá jeho příjmům a zda byla řádně zkolaudovaná. Prostě objednám,  zaplatím a hotovo. A co vy? Najímáte si agentury na zjištění všech kádrových materiálů na majitele penzionu, nebo to necháte na místních úřadech? A propos, zase se ptám. Kde se ten poslanec Topolánek sešel s těmi zločinci? A o čem tam za zavřenými dveřmi jednali? Neměl by pan Randák a jeho poskoci nějaký falzifikátek, nebo odposlešek?  Než by tu bombu česká media semlela, bylo by po volbách a už by to bylo jedno.

Frank 24.8.2009 19:14

Jen dál, modrý šašku.

Je třeba ještě více tlačit na pilu, aby modří dementi neměli za mák pochybností o modré státostraně a přišli vhodit jejich lístky do uren. Dokonce je šance, že bude zvolena i taková pakáž, jako vy. Vedle Jančíka se budete dobře vyjímat.

Henry 24.8.2009 18:47

příspěvky páně Štěpánka se mi začínají stále více a více zamlouvat

Ještě navrhuji do kamene tesat předvolební sliby pánů předních politiků - především ve slibování vynikajícího Paroubka /je neuvěřitelné, co všechno již nasliboval/. Později však, v rámci vyhodnocení jejich přínosu, nechť ponesou osobní odpovědnost. Mám vtíravý pocit, že právě Paroubkovi stavět sochu v nadživotní velikosti nebudeme.

Zen 24.8.2009 21:37

Re: příspěvky páně Štěpánka se mi začínají stále více a více zamlouvat

Prectete si smlouvu s volici a okomentujte ji (Y)

pamětník 24.8.2009 23:04

Re: příspěvky páně Štěpánka se mi začínají stále více a více zamlouvat

Smlouva s voliči byla,to je pravda,ale byli ODSáci sami ve vládě,nebo tam byly také ty pidistrany,které,aby se zviditelnily,dělali psí kusy,vydíraly Topola a ten,když nechtěl přenechat vládu Parobovi,musel dělat kompromisy,dá-li se o kompromisech mluvit! Tak přestaňte už konečně spílat jen ODSákům.Nejhorší je,že to dopadne stejně,zase pidistrany budou vydírat.Chtějí mít tolik moci,jako silnější partner,takže se opět dostaneme z deště pod okap.

Zen 24.8.2009 23:11

Re: příspěvky páně Štěpánka se mi začínají stále více a více zamlouvat

Chudackove z ODS, me je jich taaaak lito! Oni by tak moc chteli, ale zli a neprejici koalicni partneri jim to POKAZDE zkazi ... :-D

Hele, nepripada Vam to uz trapne, pokazde se takhle pruhledne vymlouvat?

Petr 24.8.2009 17:33

Štěpánku, Štěpánku

falešný panáčku! Zalez a mlč! http://www.webvize.cz/play.php?vid=432

:) 24.8.2009 16:10

no, ja souhlasim

hlavne s tim, ze kdo voli levici je neschopny nesamostatny ublizeny chudinka s natazenou rukou, ktery zavidi sousedovi i nos mezi ocima. no, par opravdu socialnich demokratu je voli taky, ale ti by si meli ujasnit, zda soucasna CSSD je opravdu socialni demokracii, nebo je komunisti light

Jiřík 24.8.2009 16:05

Štěpánku,

Ty malý líný modrý moulo.Volím nalevo a nikdy jsem nebral žádné dávky.Vydělám si dost k slušnému životu.Zato Ty jsi závislý na volených funkcích a bez nich by jsi byl na těch dávkách.Jako politik-nula,jako hudebník-šumař,jako člověk-samolibý blb píšící stupidní články pro fanatické+jednoduché voliče ODS.Zdvižené palce,Ti může poslat  zase jen blb Tvého formátu

Kecal. 24.8.2009 16:55

Re: Štěpánku,

Hulváte!

strejda 24.8.2009 17:01

Re: Štěpánku,

Máte plnou pravdu. Uživil jsem se také výborně a k tomu dalších 20 lidí. Když jsem viděl a poznal křivárny ODS, tak jsem ji přestal volit. Vybral jsem si ČSSD, hlavně proto, že často poslouchám opilecké bláboly o tom, že ČSSD mohou volit jen dementi, hlupáci a lenoši. Nemám rád takové urážlivé a samolibé žvásty neschopných Štěpánků.

Karel. 24.8.2009 15:18

Je to zoufale.

Je naprosto zoufale že se lide jako Štěpanek uchyluji k tak klukovskym metodam jako je zesměšňovani protivnika přes jeho upraveny vzhled. To je hodno žaku obecne školy a to jen některych. Kdysi jsem četl jeho članky o arbitraži kolem Novy a mohu řici že jsem s nim v mnohem souhlasil a proto mne překvapilo jak muže inteligentni člověk pro svoji nenavist k Paroubkovi klesnout.

Bartoloměj 24.8.2009 18:58

Re: Je to zoufale.

Ale jak pak klesnout? Dyť karikatura je běžnej žánr politický satyry. Představte si, že jednomu takovýmu divadelnímu satyrikovi, co celej život zesměšňoval politiky, papaláše a dokonce i papeže za to dali Nobelovu cenu! (1997 Dario Fo)

hlava 24.8.2009 14:33

Levicový šašek Štěpánek

Ubohý levicový tajtrdlíku, to máš tak: Oranžoví socani prskají, že MFD je plátek ODS, modří socani zase prskají, že MFD je plátek ČSSD. Obě skupiny si nemají co vyčítat. Obě by zasloužily vykopat od státem placených koryt a poslat na pracák.

Za vše hovoří už jen fakt, že své nic neřešící bláboly píšeš ze státem placeného křesla Rady ČTÚ, do kterého ses posadil i zásluhou hlasů ČSSD. Holt někdy se hodí, jindy ne, hlavně si za celý život nesáhnout na práci a v klidu nasávat z veřejného. Škoda, že se ODS nakazila takovým levicovým sajrajtem. Rv

Landys 24.8.2009 12:02

Tak jsem říkal kámošovi asi před týdnem ...

;-€Před nějakým týdnem mi kámoš říká: "Člověče, co se to stalo s naším investigativním naprosto nestranným tiskem, že se jeho hoši pustili do Topolánka a jeho klaky šibalů ! Že by se v nich hnulo svědomí, a chtěli odčinit ty dlouhodobé prasárny vůči  Paroubkovi a všechny co kolem něj aspoň někdy  přešli ve vzdálenosti kratší než dva metry ?"  No a já mu zas povídám :"Hochu, vidím, že se vůbec nevyznáš, dočkej času  - volby jsou ještě dost daleko ! Ono se to dělá tak, že dost dlouho před volbami se jako trochu poškádlí pravice, aby to vypadalo, že se všem měří stejným metrem - zkrátka takové nástřelné rány - a pak nastane hlavní kanonáda do řad levice. Nejsem včerejší, a už se trochu vyznám, ne ! Za chvíli to v MF Dnes, Lidovkách, Reflexu a Respektu vypukne, čas se blíží !"  Tak třeba otevřu dnes tu MF Dnes - a už  na mě vyjujukávají  titulky: Byl útok na Topolánka objednaný ?, "Kakaový" Kraus zbohatl a vrací se do politiky (celá stránka novin), k tomu ještě speciálně navíc : Kakaový Kraus je zpět, dále další titulek: Kameny, sprostota a Rusové, pak další specialita na celou stránku: Přelétavá Zubová ! Teď  třeba  Steigerwald rozhořčeně kvílí, že při vrhání vajíček šlo o recesi a vtip, ale teď se mu z toho zvedá žaludek, protože se hází kameny, ale může se i střílet, a pravděpodobně jde jen o špičku ledovce ... a kroky nejspíš povedou do Lidového domu  ... a ještě do Ruska, aby to mělo větší náboj. Když si vzpomenu, jak nadšeně se oslavovaly vajíčkyády, a jak se to omlouvalo tím, že si za to pochopitelně může Paroubek sám, protože je to jen logické vyústění něčeho, a mnozí mu vzkazovali přes tisk, jak si z toho měl dělat srandu ... no nekopli byste je teď někam !!

jirka.s. 24.8.2009 12:21

Re: Tak jsem říkal kámošovi asi před týdnem ...

Jojo, lampeduso, všechno důležité ještě přijde! Zatím se policie prý zdráhá zveřejnit podrobnosti Topolánkova kamenování (Prcina zatím ještě funguje), ale určitě je někde připraven nějaký Kubice, co to hodí do placu tejden před volbami ! To bude, panečku, rána Jenom doufám, že to ty i se svými kámoši nepřežiješ! ;-P ;-P ;-P 

Ludva 24.8.2009 13:49

Re: Tak jsem říkal kámošovi asi před týdnem ...

R^To jste vystihnul úplně přesně.

Vaclav 24.8.2009 14:42

Re: Tak jsem říkal kámošovi asi před týdnem ...

 Máte pravdu. O to víc si člověk musí vážit těch zásadových, kteří každý den napíší nový článek skoro stelný jako ten předchozí. Ty zásadové snad jmenovat nemusím. Zná je  každý.

Zen 24.8.2009 21:40

Re: Tak jsem říkal kámošovi asi před týdnem ...

Treba Steigerwald - znamy to kovany komunista a normalizacni autor, nyni kovany podporovatel ODS

Enigma 24.8.2009 21:17

Re: Tak jsem říkal kámošovi asi před týdnem ...

Landys, co se vám nezdá na článku o kakaovém Bobovi.? Víte o co vůbec jde? Tento socan kšeftuje s velkou firmou na kakao, která stojí na otrocké práci dětí. Pracovní podmínky jsou tam nepředstavitelné. Mrtvolky se zahrabou. 50 000 USD na účet matky a za tři dny převod. Bob je partner trestaného gaunera. Ještě dodnes slyším paroubka, jak se chvástá, že s šibalem zatočil. Vylétl oknem, vrací se hlavními dveřmi. Vajíčka házeli veřejně mladíci s transparenty-" nechceme platit vaše dluhy" . V Evropě jsou vejce projev pohrdání. Útok na Topolánka byla čistá Galerka. Se vším všudy. Pamatuji si před posledními volbami na paroubkův výrok . "na mítincích ODS budou kluci kočkovic dělat Bugr" . Co má Zubová společného s politikou? Hájí pouze Ruské zájmy. To není rebelka, to je agentka.  Radar není vyjímka. A co paroubek a Putin. Opakovaně politika mnoha azimutů Tedy i se Syrií a stranou BAAS. To je silné kafe. Projděte si paroubkovy protiizraelské  postoje. Není nic čitelnějšího.  Před volbami do krajů vyjela "vyděračská" kauza Morava. Koho Morava vydíral,? Ví to někdo? Pak Krakatice a Ičko. Kdy se Langer SETKAL  s Mrázkem a o čem s ním jednal? Střelba v Monarchu! Co to je? Epizodka. Nic. Nula. Čest práci.

Čtenář 1 24.8.2009 11:21

Mne

zase štve, že na kandidátky ODS "cpou" takoví, jako jste vy p. Štěpánku. Voliči Vás vyhodí oknem a Vy bezostyšně vlezete oknem......

jirka.s. 24.8.2009 11:28

Re: Mne

Zajímavé, asi mu nic jiného nezbylo, když ty dveře jsou zamčeny!!! ;-P

hafusak2 24.8.2009 11:20

No jo, ale co když JP vyhraje volby,

co potom autore: emigrujete nebo se prohlásíte za pomýleného a začnete psát oslavné články na něj, aby Vám přihrál nějaké dobře placené zašívácké místo?

jirka.s. 24.8.2009 11:27

Re: No jo, ale co když JP vyhraje volby,

No, ono těch emigrujících v případě vítězství VPP (Velký Předseda Pao) bude, flusáku, evidentně víc! Protože až to tady Pao a flusák všechno prožerou, tak jim nic jiného nezbude!!! (Y)

Autor: hafusak2 IP: 88.102.122.xxx Datum: 29.06.2009 13:01

 Kašlu na vás vy bando šašků i na vaše přisluhovače a hlásné trouby. Já chci konečně žít podle svého a ne podle rad nějakých politruků. A jestli mám dnes něco prožrat na úkor příštích generací - klidně to prožeru, protože vím že i ty další generace budou oblbovány úplně stejně.

nup 24.8.2009 16:28

Re: No jo, ale co když JP vyhraje volby,

Kéž by vás bylo víc - a nejlíp úplně všichni.

jirka.s. 24.8.2009 17:32

Re: No jo, ale co když JP vyhraje volby,

Ale ale, hňupe, to už sis to odseděl??? ;-P

BTW: Nu jak myslíš, jenom by mne zajímalo, kdo bude na tebe a ostatní třicetikorunáče vydělávat!!! ;-(