1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kvetla 9.9.2008 0:03

Domnívám se,že si p.Tlustý,jak ho nemusím,poslal p.Kroupu pro Semtele.

;-D;-D;-D

Gaston 8.9.2008 23:13

Nesuďte prosím Kroupu a (novináře)

Vždyť oni (asi jediní) pracují pro nás! Štěpánkovy bláboly jsou jako obvykle liché. On viní novináře pro jejich práci a vyčítá jim něco za co oni vůbec nemohou. Oni přece nesoudí a nevynášejí rozsudky, neosvobozují.... Oni jen (pane Štěpánku specielně pro Vás) upozorňují a odkrývají nepravosti. Je to smysl jejich práce a zaplať pánbůh za to, že se o to snaží. Ještě více takovejch Štěpánků a podobných pito...ů a za chvíli se zde novináři začnou střílet. Rv

Milda 8.9.2008 22:24

Za všechno může Nova

Tedy štěpánku, ty jsi ještě hloupější než já...

Pete 8.9.2008 20:53

Toto vyjádření mi mluví z duše. Kroupa i Nova jsou tajtrlíci.

Docela jsem si Kroupy vážil, jednu dobu téměř nábožně. V Česku je hromada nevyřešených kauz, dokonce by se dalo říct, že ty skutečně velké vlastně všechny. Závažné české kauzy jdou vždy do vytracena. Jen namátkou ta, co žere nejvíc mě - proč musel odejít Kubice a s ním 50 detektivů z elitního útvaru pro boj s organizovaným zločinem, jinými slovy, proč vadili nejen Paroubkovi, ale i Langerovi?  O tom neví veřejnost zhola nic. A pan Kroupa a Nova se koncentrují na ubohé řízené provokace na mladého Moravu, to je teda fakt bomba. Pane Kroupa, zapalte si k tomu dýmku a hrajte si ještě chvíli na světového bouráka a Watergate, ale předvádíte jen typické české uhejbáctví, pane Kroupa.

R. J. 8.9.2008 22:16

Re: Toto vyjádření mi mluví z duše. Kroupa i Nova jsou tajtrlíci.

Netvrdím nic, jen pokládám otázku, co když pan Kubice byl takový " Kroupa" ?A teď k panu poslanci, jeho poviností bylo okamžitě informovat předsedu bez. výboru sněmovny, který by se spojil s tajnou službou. Ta by nad celou věcí převzala kontrolu. Pakliže nechtěl informovat předsedu bez. výb, měl okamžitě jít na policii. Ani jedno neudělal, pokud jsme viděli, informoval svoje spolustraníky a ani oni tuto věc neoznámili. Takže s toho vyplývá, že ten poslanec jednal pro něj zcela "běžně", byl si sám sebou a "zdrojem" jist.A soudruh Tlustý zřejmě dobře věděl za kým poslat "zdroj", to jako hledání poslance  z fotky s komentářem bylo zřejmě nahrané, jinak šli najisto. Jeden "lump" prostřednictvím novináře honí "lumpa" druhého, dříve zřejmě "kamaráda" ve špinavostech. Takže si myslím, že jestli někdo nejvíc naletěl,tak  jen  ten novinář. Ale možná se mýlím.Třeba není tak zle. Ale zle se mě dělá, při pohledu na některé poslance.

lautr 8.9.2008 23:23

Re: Toto vyjádření mi mluví z duše. Kroupa i Nova jsou tajtrlíci.

Tentokrát jste pane Štěpánku velmi přesně popsal situaci za niž opět "čouhá" hrdinná postava

pana Kroupy.

Péťa 8.9.2008 20:13

Tajtrlíci všech zemí, spojte se

Nechápu, proč móresy televize Nova tak vadí jistému "tajtrlíkovi", kterému ty móresy vůbec nevadily, když je v Nově zavedl pan desetimiliardový Železný.

PetrH 8.9.2008 20:31

Re: Tajtrlíci všech zemí, spojte se

Jednou napište, co chápete, bude to stručnější. BTW, vy jste ten budišovskej starosta? Pak se nedivím...;-)

Honza 8.9.2008 20:37

Re: Tajtrlíci všech zemí, spojte se

Je naprostá zkaženost vyprovokovat(kauzu) vysílat ji,chlubit se jí. Nova je přesvědčena ,že jsme naprostí hlupáci. Argument,že to mohu vypnout, je pravda. Ale je to stejně podlost. Přeji hodně úspěchů v podlostech dalších.

Pavel 8.9.2008 22:26

Re: Tajtrlíci všech zemí, spojte se

Tak jsme se dověděli motiv akce a teď bych rád tu o Železném, Radě a 10 miliardách.

Otakar 8.9.2008 19:23

Která strana barikády má pravdu ?

Politická kultura u nás je ve psí. Bohužel je ve psí i novinářská etika. Každá profesní skupina na př. politici, lékaři, taxikáři, atp. jsou vždy konglomerátem všeho možného. Jsou jistě mezi nimi lidé vzdělaní, seriozní, slušní, obětaví, poctiví, ale i lidé hloupí, nevychovaní hulváti, lenoši, vyčůránci, paraziti, gauneři, ba přímo zločinci. V politické i novinářské džungli vládne hlavně, že peníze a moc jsou až na prvním místě. Lze bohužel konstatovat, že politika jako služba národu , státu, tj.celku je naprosto prázdný pojem. Novinářská etika "hlídacích psů" demokracie kulhá ve vleku služby jedné či druhé straně barikády. Mocní, kteří ovládají média mají bohužel moc věci neblaze ovlivňovat ačkoli žádný mandát od nikoho  nemají. Politici ani novináři si navzájem nemají co vyčítat, stav v Česku je takový, že se snad dá jen říci, že se zaslouží navzájem, Dobrou chuť.

Jan 8.9.2008 17:41

Zastavme ODS

ODS může i vraždit a pisálkové ze Chcíplého psa ji budou hájit zuby nechty. Rv

PetrH 8.9.2008 18:17

Re: Zastavme ODS

Posílal jsem vám kulku, došla?;-D

jirka.s. 8.9.2008 18:24

Re: Zastavme ODS

Až se budeš škrábat v (Y), dej bacha na ten nechet ! ;-D

vládík 8.9.2008 17:11

Stalo se neuvěřitelné

R^R^R^R^R^R^R^R^R^  ... já s vámi souhlasím.

woka 8.9.2008 20:13

Re: Stalo se neuvěřitelné

já taky

Kelner 8.9.2008 17:10

Nevím co si myslet

Není mi jasné o co v tom slavném odhalení pana Kroupy ve skutečnosti šlo. Jsem přesvědčený o tom, že stejných metod přesvědčování používají všechny strany ve všech zemích. U nás mohou tvořit vyjímku komunisté, protože je jim jedno o kolik hlasů prohrají. Jsou si vědomi toho, že parlamentním způsobem vyhrát nemohou. Napadá mě několik otázek.

1. Je ta reportáž skutečně to co pan Kroupa natočil?

2. Proč nikoho nezajímají ostatní aktéři - Dalík, Tluchoř? Vždyť  v reportáži prokazatelně dostali informující SMS?

3. Jaký cíl touto reportáží pravdoláskový pan Havel sledovala kdo zajistil její zpracování a vysílání?

4. Z jakého důvodu má někdo  možnost mimo veřejnoprávní TV shlédnout pořad ČTV? Měl tuto možnost i Paroubek před zveřejněním Kubiceho zprávy?

marti 8.9.2008 16:53

Taková je politika

Ale no tááák. Copak si všichni myslíte, že to je o p.Tlustém, o p.Moravovi a nebo p.Tluchořovi? Probuď te se!! Jak je z natočeného dokumentu zřejmé takovéto praktiky jsou dennodenním chlebem v naší politice. Ale jenom bláhový by si myslel, že se takto děje pouze u nás nebo postkomunistických zemích. Ano v západních zemích mají přeci jenom trochu větší smysl pro dobré vychování a politik tam dokáže odstoupit po nějaké chybě. Ale takovéto praktiky určitě existují i tam. Jenom už je nedělají buď tím způsobem jako u nás, anebo se spíš naučili to dělat tak, aby je nikdo neodhalil. Ano, je to hnus a každý slušný člověk by z politiky utekl co by mu nohy stačily, ale bohužel je to tak. A novináři? Možná tím chtějí zvednout sledovanost své televize, nebo dostat větší odměny, ale aspoň nám poodhalily jak politika vypadá a čím se naši poslanci zabývají namísto, aby vymýšlely něco dobrého pro tuto zem. Za což je mimochodem všichni myslím slušně platíme. Možná bych dal část ze svých daní p.kroupovi za to že odhalil, za co jsou placeni naši politici. Pan Kroupa aspoň svou prací dokázal odstranit z politiky jednoho "špinavce" , i když to asi nebude k ničemu.Bohužel!!!!!! Jinak ten kdo mluví o těch novinářích a o nepřípustných metodách (skrytá kamera, nahrávání , vydávání se za někoho jinéhoatd), tak by se měl možná někdy podívat na britský dokument podobného ražení, kde takto novinář odhalil týrání dětí v dětském domově. Myslím, že by se pro mě takový novinář stal člověkem, kterému bych byl vděčný hodně dlouho, být jedním z těch dětí.

jirka.s. 8.9.2008 16:26

Tragedie!

Tragedií celé naší politické scény "napříč spektrem" je, že si kdykoliv kterýkoliv "novinář" může vzpomenout, zavřít oči, zapíchnout tužku do seznamu všech profláknutých politiků a může okamžitě zvednout "sledovanost" či "prodejnost" jakéhokoliv média! ;-P

Patrik 8.9.2008 18:14

Re: Tragedie!

Horší je když udavač STb a bývalý kádrovák Jiří Sál,tady poučuje.

jirka.s. 8.9.2008 18:22

Re: Re: Nic ti to neříká, patričku?

Jméno:Doležal Jaroslav, nar. 18.12.1966, typ spolupráce: Agent , evidující správa STB: Brno, krycí jméno: Patrik, svazek: 35757

Patrik 8.9.2008 18:32

Re: Re: Re: Nic ti to neříká, patričku?

udavači zase vedle.Když tady řádila STB,tak jsem si hrál s kohoutem.Víš magore.

jirka.s. 8.9.2008 18:39

Re: Re: Re: Re: Nic ti to neříká, patričku?

No, spíš sis hrál s pindíkem!!! A dodnes tě to nepustilo, viď? ;-(

Patrik 8.9.2008 18:41

Re: Re: Re: Re: Re: Nic ti to neříká, patričku?

Raději si budu hrát s pindíkem,než udávat lidi,ale to ty nepochopíš.

jirka.s. 8.9.2008 18:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic ti to neříká, patričku?

K.H.Borovský: Blbci nikdy nevysvětlíš, že je blbec skutečně, říkat blbci, že je blbec, říkáš vždycky zbytečně. ;-(

Patrik 8.9.2008 19:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nic ti to neříká, patričku?

Vy jste Havlíčka probírali na školení STB.Tomu se nedá věřit.

pp 8.9.2008 16:15

Články pana Štěpánka

obvykle hodnotím, jako docela rozumné, psané bez fanatického stranického zaujetí. Tento však mi autora ukazuje v jiném světle. Kdo chce, může si říkat o kauze Morava co chce a nasazovat novinářům psí hlavy. Jako nejkřivější však vychází charaktery pánů Tlustého, Moravy, Tluchoře a mám značné obavy, že většina poslanců, bez ohledu na stranickou příslušnost, nebude jiná. Takže se můžeme za naši politickou reprezentaci stydět.

Bill 8.9.2008 16:07

komu to prospívá

pozoruhodná je skutečnost,žešmírák Kroupa nenabídl toto velké h....o také opozici

sigenius 8.9.2008 16:23

Re: komu to prospívá

Protože proto. Také to mohl nabídnout svazu zahrádkářů. Ta strana, co je dnes v opozici se dočká, až bude ve vládě.:-)

jirka.s. 8.9.2008 16:30

Re: Re: komu to prospívá

Ale to přece ale vůbec nevadilo Bufo bufovi v tom, aby okamžitě nesvolal "tiskovou konferenci"! věděl o kauze sice kulové, ale musel přece zaujmout zásadní stanovisko!

BTW: Celkem odpověděl na celé DVA dotazy přítomných novinářů ! ;-D