5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

MÉDIA: Česká televize potřebuje dietu, ne další peníze

Je to naprostá nehoráznost, když právě v tento čas přichází generální ředitel České televize Petr Dvořák s požadavkem na zvýšení televizních poplatků. Je to do nebe volající drzost, neboť teď bude naopak potřeba šetřit, kde se dá, a lidem co nejvíce ulevit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Svoboda 2.4.2020 11:11

Jen dodržovat pravidla registrace, nevychovaný tykale.

Pěkný den.

R. Langer 2.4.2020 11:10

Aha, a co je tedy podle tebe to tisknutí peněz, Hnusný dne, můžeš nám to osvětlit, ať se tady zase trochu pobavíme? :-D

V. Kain 2.4.2020 11:09

Můžete děkovat a ještě se u toho klanět.Máme kliku,že se na ty debilní pořady ČT nemusíme dívat,protože jsou jiné možnosti.Dvořák měl být už dávno kopnut do řiti.

J. Svoboda 2.4.2020 11:09

Myslím teda v mezerách, mezi téměř souvislým tokem reklam, aby bylo jasno.

Pěkný den.

J. Svoboda 2.4.2020 11:08

Vy nekoukáte na TV mystery, i když se tam můžete dozvědět utajované pravdy typu - Atlantida je v podzemí Krymu a vedou k ní obrácené pyramidy? Proti tomu je přidrzlá redaktorka a chyby v překladu naprostá nicka :o)

Mimochodem mě při vašem hodnocení překvapuje sledovanost ČT, když na komerčních kanálech běží uklidňující a kulturně obohacující nekonečné seriály, jako jsou Ulice, Růžová zahrada a spousta dalších špičkových děl z dílny komerčních TV a opravdu mraky, sice obstarožních, ale "nekonečných" slátanin z celého světa.

Pěkný den.

R. Langer 2.4.2020 11:06

Copak, potřebuješ kádrovat, Hnusný dne?

J. Svoboda 2.4.2020 11:00

Tisknutí peněz není úvěr a vy se jen snažíte něco napsat, i když o podstatě zjevně víte píp.

Pěkný den.

J. Svoboda 2.4.2020 10:58

Ty opakující se čísla, grafy a mapky s čísly, to jsou informace, po kterých voláte. To tedy máte neuvěřitelnou smůlu, že jste si jich ještě nevšiml :o)

Pěkný den.

V. Pavelka 2.4.2020 10:51

Rok do nás bušili předzvěsti ,návěsti okolo Brexitu, dlouhé hodiny zbytečných reportáží i ze střech Londýna ,ale nikde jsem se nedozvěděl nic o tom co se kde staví ,co sousední staty a jejich politika,Proč opravdu!je Madarsko a Polsko Rakousko na tom , jen polopravdy jednostranosti prostě cenzůra jak nejakým nedospělým blbcům..už je toho dost!

V. Pavelka 2.4.2020 10:41

Tihle prvoplánoví spravedliví v ČT24 se chovají jako že jejich názor je samozřejmý a jaksi tam patří ,nějak jim nedochází že republice jsou i jiné názory které potřebují přinejmenším prostor ,navíc se tam chovají jako majitelé,ne zaměstnanci,to je drzost neuvěřitelná.

M. Marek 2.4.2020 10:37

Souhlas.

O. Schnabl 2.4.2020 10:37

Pane Štěpánku, mohl byste si najít jinou písničku, než hledat jakoukoliv příležitost si kopnout do ČT. Váš chorobný vztek na to, že jste nebyl zvolen do rady Čt o obecně znám. Každá velká instituce může mít své chyby, ale ČT své oprávnění jako veřejnoprávní medium v těchto dnech jen potvrdila že plní svou úlohu. Během pár dní uskutečnila na základě uzavření škol program, které významně pomáhá žákům v zameškané výuce (to žádná komerční TV neudělala a neudělá), Zřízením kanálu pro starší ročníky, které jsou dnes uzavřené v izolaci nabízí pořady, které jim vyplňují tuto stresovou dobu i když se jedná o staré pořady z jejich mládí, dostávají srozumitelné informace o dění kolem nich, které mají za úkol je i trochu uklidňovat. Oproti vám já si za tyto iniciativy ČT vážím a vyslovuji poděkování.

V. Pavelka 2.4.2020 10:31

No je to úvěr(DLUH)ČNB to ohlídá a jedeme dále močálem černým kolem bílých skal,tak jako by to dělala i jiná vláda No?! Pěkný den.

M. Krátký 2.4.2020 10:22

ale má pravdu - předsedo !!!

V. Pavelka 2.4.2020 10:20

Sro.čka jsou tam proto(jak vám řekne každej mistr s podpisovým právem) na sjednanou práci připíšem hodiny ,nebo zvětšíme zakázku a to se pak ŠÁBNEM se zadavatelem kšeftu !Socializmus v ČT . Proto ten Řev v ČT24 proti EET . A to je ten posr.nej socanskej styl Byznysu v Pražským dolíku ja na bráchu. Taková taxikářskoburanská podnikatelská bublina šmejdi §

M. Krátký 2.4.2020 10:20

palec nahoru - a děkuji

J. Kraus 2.4.2020 10:06

a) Staré pořady by nevadily, kdyby neopakovali pořád dokola tytéž. Nikoli pouze léta 70.-90., ale starší čb pořady a filmy čsl. i cizí, kdy většina herců nebyli jen reprodukční šašci, ale měli sebeúctu a vyzařovala z nich osobnost. O pořadech třeba s V.V.Štechem nemluvě. Na nové pořady z dílny ČT se stejně dokážou dívat jen lidé nejotrlejší - diváka to v souhrnu jednak deptá, jednak v něm vyvolává pokleslé emoce.

b) Zprávy dělat podle logického a osvědčeného schematu: napřed důležité zprávy ze světa, pak z domova, nakonec něco pro odlehčení. Sledování současného mišmaše nejen diváka uráží, ale hlavně se často to podstatné nedoví.

c) Po tom, co jsem se přestal dívat na Prima zoom a Tv mystery, vynechávám i některé dokumenty na ČT. Podivná čeština, přízvuk jako by to parodoval Američan. Stále častější faktické chyby. Třeba v jednom z posledních dílů seriálu Barokní srdce Evropy v sekvenci o zámku v Panenských Břežanech moderátorka řekla, že atentát na Heydricha byl proveden roku 1943. Na konci běží titulky, asi dvacet jmen, všichni to snad museli před odevzdáním vidět. V jiném díle nelogicky najednou Petrohrad, moderátorce se v hlase objevuje ironie až posměch z ruské snahy po velikosti a pompéznosti, volba slov tomu odpovídá. Takhle ale oni dokážou zkazit všechno, třeba Štíty království českého se skvělým Tomášem Durdíkem a vedle něj jakýsi snad aktivista, zoufale nepřipravený a tím více vlezlý.

d) Jaký pán, takový krám. Včera vpodvečer zpovídala jakási ženština profesora Prymulu. On stál někde v terénu, ona neseděla, ale byla rozvalená ve studiu, mini a nohu přes nohu. Pavlačová intonace i volba slov, skákání do řeči, snaha o podsouvání myšlenek a manipulaci, přezíravost a nadřazenost, nad rouškou vidět jen její zlé černé oči.

e) Články pana Štěpánka jsou výborné, o čemž svědčí nikoli věcná, ale emotivní reakce jeho odpůrců, kteří se zmohou jen na nepřátelský štěkot.

Ś. Svobodová 2.4.2020 10:06

Díky že to není o koronaviru :-)

V. Pavelka 2.4.2020 10:03

Živí pražskou Uměleckou frontu,a díky kšeftům manipuluje normalizačním mustrem"který převzala po Zelenkově údělu.Zeptejte se M.Augustové a spol. Co se změnilo na stylu práce v Augiášově chlévu? ta přežila všechno v ČT..Na spoustě kumštýřů je často vidět jak opatrně souhlasí s ČT NÁZOREM, aby nenepřišli o práci. Prostě jak za Totáče,a to mají plnou hubu útoků na komanče ,přitom se chovají přesně podle bývalé KSČ.

J. Svoboda 2.4.2020 9:57

Spokojenost diváka nesouvisí s dodržováním zákona, z toho se prostě nevykecáte.

Pěkný den.

F. Navrátil 2.4.2020 9:55

Musíte sdělit, jakým způsobem řízení chcete nahradit systém výkonné moci. Třeba referendem o každém rozhodnutí? Nebo osvíceným diktátorem? Nebo dokonce svěřit osud národa do kukou říšského protektora?

J. Svoboda 2.4.2020 9:54

A co ta armáda úředníků s platy VŠ "odborníků"? Každý má nejmíň jeden počítač, ale ani IT zakázky za desítky miliard žádného neušetřily ...

Pěkný den.

A. Renjascu 2.4.2020 9:52

Vaše argumenty nejsou na draka, protože nejsou žádné. Divák (jeho spokojenost) je zcela jistě - byť nepřímý - ukazatel toho, jak ČT vysílá. Pokud by všichni byli spokojeni či naopak nespokojeni, tak by to ukazovalo na určitou vyváženost, ale pokud je trvale spokojená jen jedna část, tak to signalizuje, že tomu tak není. Zakódování by odhalilo, jak velké tyto skupiny jsou. Pokud je tato služba poskytovaná ČT v pořádku a pokud je nespokojeno jen pár extremistů, tak se toho nemusíte bát, protože si jí většina bude platit dobrovolně dál, jako ostatní zakódované programy a odpůrcům ČT tak vyrazí zbraň z ruky. Strach to udělat naznačuje, že to tak být nemusí. Mě osobně je to fuk, protože již více než 20 let žádný přijímač nevlastním a nehodlám na tom nic měnit.

J. Svoboda 2.4.2020 9:51

Pro tyhle chytráky jistě.

Pěkný den.

J. Svoboda 2.4.2020 9:49

Jak se účtuje kvantitativní uvolňování? Jo nijak.

Kdo rozhoduje o kvantitativním uvolňování? Jo ČNB a PS ČR do toho nemá co kecat.

To vy jen netušíte o co jde a ve své píp jste na mě ještě hrubý.

Pěkný den.

J. Svoboda 2.4.2020 9:45

Podvodně jste se registroval a chcete mistrovat, jak to ti ostatní to dělají blbě?

Tohohle vašeho faulu si admin dříve nebo později stejně všimne, starý prde.

Pěkný den.

D. Mach 2.4.2020 9:43

Televize byla kritická vždy a ke každé vládě. To, že to bylo k té minulé, vám zřejmě nevadilo. Ale že je kritická v té "vaší" to už je špatně?

V. Pavelka 2.4.2020 9:42

Jednak to musí vyůčtovat , to si opozice nenechá ujít aby ho ne peskovala za každou korunu, a taky mu to odsouhlasí ve sněmovně,aby tam nemuseli běhat potom pro každý milion.Ty Svobodné trdlo, Pěkný den?!

L. Harvánek 2.4.2020 9:42

I když pana Štěpánka moc nemusím, dávám mu plně za pravdu. Ostatně ta nenávist čiší i z Vás.

P. Flener 2.4.2020 9:41

Trapným reliktem je pro mne prezident, hejtmani, přebujelý parlament, ministerstva i senát - na těch všech se dá ušetřit, tím že je zrušíme a nahradím jiným způsobem řízení. Ať mi alespoň jeden z Vás třeba zdůvodní, proč máme prezidenta a partu šašků-lehkoživků okolo něj ???