Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

MAĎARSKO: Kouzelné formulky v praxi

Víte, co je to „hybridní režim volební autokracie“? Já taky ne. Pokud je to označení pro demokratickým deficitem postiženou Evropskou unii a její orgány, pak na tom možná něco je, ale zní to přeci jen nějak komplikovaně. Asi jako šém k probuzení Golema, formule, na kterou by nikdo nepřišel.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

A51l41e29s 95T94e59p37l50y

18. 9. 2022 14:02

Je pozoruhodné, jak skupina úředníků jmenovaných na základě zákulisních čachrů a politických obchodů si dovolí kritizovat politika, který byl zjevně demokraticky zvolen - navíc ústavní většinou.

0 0
možnosti
DL

To je opravdu nesmirne spatny vtip! Oni si dovoli kritizovat kohosi za cosi, co delaji oni sami! Chcete vedet, jak "demokraticky" to probiha v Nemecku? Tady se opozice kriminalizuje, nejmin zrovna tak jak kriminalizuje EU Orbana. Vsichni pritom vime, ze jde hlavne o to, ze Viktor Orban nechce Madarsko zislamizovat migrantskyma kvotama a nechce nechat detem ve skolach blbnout hlavy ruzymi uchylaky, pardon - aktivisty, aby si vybraly jine pohlavi, nez s jakym se narodily a uz desetiletym aby se vykladalo, ze "analne" je to lepsi nez "vaginalne". Toto jsou totiz ty "evropske hodnoty!"

0 0
možnosti
JK

J42a68n 42K52a65r53z65a

18. 9. 2022 12:10

O Maďarsko obavy nemám. Je tu už víc, jak tisíc let. Ale EU už moc času nezbývá.

0 0
možnosti
PU

Šumava fungovala stovky let v režimu obhospodařovaném. A tisíce let v režimu pralesním (abychom zůstali v mladších čtvrtohorách). Argument o šílenosti ekofanatiků by v tomto případě potřeboval trochu vysvětlit.

0 0
možnosti
JS

Ale nemůžete z hospodarskeho lesa udělat prales tahem pera herr Bursika. Resp. na papire to udělat můžete, pak se ale nedivte.

0 0
možnosti
JJ
JS

S článkem se dá souhlasit ve všem. 👍

0 0
možnosti
JG

Možná Maďar se zase připojuje na nesprávnou stranu. A pak mají dějinný pocit křivdy. Zajímavé je spíš to, co k tomu takhle opakovaně vede?8-o

0 0
možnosti
KK

Maďarsko JE ta spravná strana !

0 0
možnosti
VN

Heslem EU je: Je proti nám, kdo není s námi!

Někdy už jsem to slyšel.

0 0
možnosti
VP

Dnešní "Bruselští demokraté" musí odsoudit i Starou Řeckou kolébku demokracie , se svým dogmatem o prkotinách v Madarské demos-kratos, se otrokářství těžko unese, na citlivých duších Bruselanů R^Rv;-O;-( . Kterým nevadí spousty dvojích metrů a másla na hlavách pokrytců viz . Referendum o svobodě Katalánců a zavřené vládě EUEU !?Kde je Demokracie Bruselu ? Co jim nevoní to se nepočítá !?EUEUEURv

0 0
možnosti
MV

Jakl má za demokracii i putinovské Rusko

0 0
možnosti
VP

Demokracie není něčí majetek, se kterým ostatní mlátím po hlavách , je to platforma kultůry kterou každý vnímá a používá podle svých představ!?EU Bruselská hra na demokraty,je jen špatně skrývaná drzost dominance a přechod k diktatůře !Pánů z Metrixu !!EU Čím hůře , tím větší hraný důkaz záchrany v Diktatůře !!

0 0
možnosti
JJ

jasně, Babiš může za všecko!

0 0
možnosti
VP

Jak jinak Babiš, trochu Zemana a Okamury. To jsou terče blbečků demokratečků . Kteří sami jsou jen hromada hnoje .Hlídaná jakými si novináři , kterým něvěří ani vlastní děti !

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz