22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

JUSTICE: Válka o žalobce

"Válka žalobců", v které státní zástupce rozděloval postoj ke "kauze Čunek", již jen občas dohřmívá jako vzdalující se bouřka. Ve veřejném prostoru ji s rostoucí silou nahrazuje "válka o žalobce". Předmětem sváru je budoucí uspořádání a pravidla vnitřního řízení státního zastupitelství a obsazení klíčových vedoucích funkcí v něm.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Boleslav 5.7.2012 13:22

Mně snad z toho budou omývat

P. Jemelík,  který nemohl (nejenom) na stránkách NP Pospíšilovi přijít na jméno, se ho snad teď bude ještě zastávat? Že by jen přeladil z Pospíšila na nový objekt? Ale možná mu jde jen o ministrerskou židli, kterou mu pořád nikdo ne a ne nabídnout. Naštěstí.

J. Boleslav 5.7.2012 13:23

Re: Mně snad z toho budou omývat

...Ministerskou... Ten klient NP už mě docela štve.

K. Dvořák 5.7.2012 23:58

Re: Mně snad z toho budou omývat

Pan Jemelik na strankach NP i jinde vytrvale a obcas az dost umanute kritizoval ministra Pospisila. Ale kritizoval ho za konkretni nepravosti nebo selhani a obcas by se nechala najit i nejaka pochvala. Krome toho, aspon jak jsem to cetl ja, Jemelik se nezastava ministra Pospisila, ale nelibi se mu, ze se novy ministr zjevne chysta hodit do stoupy dvouletou praci a tim fakticky zazdit reformu statniho zastupitelstvi na nekolik let.

P. Pavlovský 5.7.2012 1:27

Petr Nečas je prokazatelný lhář!

 "Petr Nečas, ... použil také prokazatelně nepravdivé tvrzení, že v něm postrádá ustanovení o zřízení speciálního protikorupčního útvaru, které se v něm nejméně od února r. 2012 nachází na str. 8 a 51 a násl.

Tvrdil, že nevěděl o Pospíšilově záměru jmenovat L. Bradáčovou.

Klaus je demagog, ale takhle lhát jsem jej nikdy neslyšel. Nečas táhne ODS k voličskému dnu. Jde pouze o to, kdy to této straně dojde!

E. Vašátko 5.7.2012 6:15

Re: Petr Nečas je prokazatelný lhář!

Pokud jde o nového ministra, dovolte, abych zde citoval glosu ze stránek Viditelného Macka. Jak je vidět, nový ministr kromě ministrování zvládne ještě spoustu dalších věcí - cituji:

"Nadační fond - občané Brnu střed - v likvidaci, Horeso s.r.o. - v likvidaci, MINAS a.s. - v konkurzu, Brněnské vodovody a kanalizace a.s. - člen představenstva, Teplárny Brno a.s. - člen dozorčí rady, Spalovna komunálního odpadu Brno a.s. - člen dozorčí rady, Jižní centrum Brno a.s. - člen představenstva, Brněnské komunikace a.s. - člen dozorčí rady, Lesy města Brna a.s. - člen dozorčí rady, Pohřební a hřbitovní služby města Brna a.s. - člen dozorčí rady, SOFTIR a.s. - člen dozorčí rady, Panelárna St.Město a.s. - člen dozorčí rady, Víno Marcinčák, a.s. - člen představenstva, DŘEVMAT s.r.o. - společník, Libiczek s.r.o. - společník, EXPON s.r.o. společník….tak tomu říkám manažer! Už jen všechno to stíhat…jak je vidět, je nový ministr spravedlnosti muž na svém místě!"

Myslím, že je to muž na svém místě a k jeho kvalifikaci na funkci ministra spravedlnosti není co dodat.

P. Zelenka 5.7.2012 6:42

Re: Petr Nečas je prokazatelný lhář!

Možná dodat, že je to špica.