18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

JUSTICE: Temná moc žalobců XV.

K nejvýznamnějším dílčím cílům vládní koalice v resortu spravedlnosti oficiálně patří uklidnění státního zastupitelství, od června 2007 rozháraného "válkou žalobců" související s tzv. "kauzou Čunek", zvýšení jeho výkonnosti a zajištění důsledného zachovávání zákonnosti v jeho činnosti.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Martin 1.10.2012 16:57

Re: pane Jemelíku,

Dočetl jsem to jenom k Pospíšilovi.Dál už jsem ztratil zájem.

V. Běhal 1.10.2012 9:40

Bilance zásahu

Bilance zásahu státních zastupitelů do kauzy J. Čunka je, že státní zástupci porušovali zákony v neprospěch J. Čunka, Převedení kauzy do Jihlavy bylo zákonné a napravilo nezákonosti ve vedení vašetřování. Tak rozhodl Nejvyšší soud. To jsem už několikrát napsal. Jemelík je buď úplně blbej, nebo Goeblsovsky opakuje stejnou lež. Odstranění Vesecké bylo vítězstvím státních zástupců, kteří beztresně poprušují zákony, jejichž mluvčím je právě Bradáčová.

P. Lenc 1.10.2012 8:55

Re: pane Jemelíku,

 Celoživotní náplň páně Jemelíka je vyhledávání nepřátel. V okamžiku, kdy je "zničen" jeden, viz.bývalý ministr spravedlnosti, tak pan Jemelík musí najít nutně dalšího.Nedej pánbůh aby bylo vše v naprostém pořádku, to by nám pan Jemelík uhynul.

M. Bezouška 1.10.2012 8:39

pane Jemelíku,

stále dokola se omílá "případ Čunek": Mohl byste nám laskavě sdělit, co ten pán vlastně provedl? Z toho, co se v té věci dělo tak nějak vyplynulo, že po několikerém důkladném prohrabání Čunkovy minulosti a všeho možného dalšího zůstalo u dost pochybeného udání, které učinila zjevně zmatená (použivám raději slovo co nejneutrálnější) žena. Nic dalšího se zjistit nepodařilo - tedy pokud naše média nelžou. Zmínil jste také paní Benešovou. Zaregistroval spolek Šalamoun například její (už je to dávno) reakci na veřejné, v televizi, vystoupení jejího podřízeného, jmenoval se, myslím, Novák, a byl to takový malý, tlustý a zlostný pidižvík, po propuštění Milana Šrejbera z vězení? Šrejbr byl propuštěn na základě  zásahu tehdejšího ministra spravedlnosti z důvodu naprosté nezákonnosti jeho procesu, pamatuji-li se správně. Novák tehdy řekl, že by si pan Šrejbr neměl myslet, že má vyhráno a že si na něj ještě posvítí. Reakce paní Benešové byla pozoruhodná - totiž žádná. Také by bylo dobré vědět, proč byl takový tlak na jmenování Lenky Bradáčové do funkce, když veřejnosti byly sděleny jen dva její kvalifikační předpoklady - totiž že ona je morálně celistvá osoba a "hezká ženská". Víte, pane Jemelíku, jednoho při čtení vašich článků, při sledování nejrůznějších "kauz" a tak podobně napadají všelijaké nápady, nijak příjemné budiž popravdě řečeno. Bylo by dost zajímavé se jednou dozvědět, jak je to všechno doopravdy. 

V. Váňa 1.10.2012 7:02

No vida,

ani jsem netušil, že Benešová zlikvidovala US!

No, nějakého nepřítele mít musela, že?!Sama se vlastní neschopností prostě zlikvidovat nemohla, to dá rozum (Jemelíkův).