30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Václav 19.5.2009 21:52

Pidižvíku, pidižvíku přestaň vyměšovat a vrať se do kanálu.

Ve srovnání se Šalomounovým hovnem jsi ten méně chytrý.

lifo01 23.5.2009 9:54

Re: Pidižvíku, pidižvíku přestaň vyměšovat a vrať se do kanálu.

tak to nesouhlaísm...co to je za názor? zvlášť teď, když je důležitá doba, kdy se koná dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html.

franta tyčka 19.5.2009 21:21

Jak se pozná hailování?

Když potkám někoho známého na ulici a zvednu pravou ruku "halo tadyjsem",Nebo to odedneška musím dělat jen levou?

m78 19.5.2009 13:10

někdy se mi zdá, že Jemelík stávaje lehaje opakuje si jako mantru: Čunek, čunek, čunek ..

 logika myšlení paně Jemelíka je podivuhodně křivá ... Já Jemelík znám spoustu případů, kdy byly lidé policií, prokurátory, soudci lidé bezdůvodně šikanováni a nenávratně poškozeni na svých právech (majetku, svobodě, času který nám je na této zemi pouze omezeně vyměřen...)  a tak nesouhlasím s tím, že si podobným martýriem neprošel i Čunek !!

 sním či bdím ??:-/

ja 19.5.2009 10:50

Soudruhu Jemelíku, vše špatně.

Jak je tady už napsáno, státní zastupitelství by zasloužilo kartáč za zdržování. A tak se ptám: Co dělá spolek Šalomoun pro urychlení justice?

Já bych si to představoval podobně jako v přestupkovém řízení: pokud státní zástupce nesepíše do třeba 3 měsíců obžalobu a soud ji do dejme tomu dalších 5 měsíců neprojedná, tak se holt nic nestalo a kauza končí odložením. Prodloužení termínu jen v případě jednání se zahraničím. Zkrácení termínu na polovinu, pokud se jedná o prioritní případy (poslanci, senátoři, ústavní činitelé).

To by byl cvrkot!

Kalaš 19.5.2009 18:44

Re: Soudruhu Jemelíku, vše špatně.

Ani já nevidím důvod se opírat stále o Ćunka. Takových pochybení nepochybení asi bylo. Ale pan Jemelík by se  měl více soustředit aby začal právě ten cvrkot na St.zastupitelství a začala se využívat výpočetní technika a přimět celou justici k efektivitě, která zatím není vidět.

Petr Kohout 19.5.2009 8:01

V případu Čunek je potřeba bezodkladně prozkoumat:

a) jak je možné, že policie a státní zastupitelství vyšetřovali swenátora bez souhlasu senátu a ani se nepokusili takový souhlas získat - jinými slovy, tvářili se, že sohlas ke stíhání v jasně definovaném podezření (úplatek v den XY) je opravněním k vyšetřovaní celého života a všech činů. Tato činnost je pokus policie nastolit diktaturu policistů.

b) mnohem důležitější, jak je možné, že tito policiasté a státní zástupci nejsou dosud ve vězení. Nejen to, lidé, kteří jejich řádění zastavili, jsou v nebezpečí.

jkotek 19.5.2009 10:22

Re: V případu Čunek je potřeba bezodkladně prozkoumat:

Na to je jednoducha odpoved. Vysetrovani Cunka ridil statni zastupce Obst, rizeny CSSD.

Jdeo stejneho statniho zastupce, ktery podle pokynu CSSD (Gross a Bublan) vedl nezakonne stihani Hucina (viz opakovane vyroky soudu o nezakonnych postupech polycie).

Neboli k otazce - nejsou ve vezeni protoze je CSSD ukoluje a chrani.

U Hucina ODS i KDU ignorovaly toto zneuzivani polycie a justice ze strany CSSD a tak je jen dobre, ze si musely cunkiadu vyzrat.

Wolmar 20.5.2009 0:12

Re: V případu Čunek je potřeba bezodkladně prozkoumat:

!!Už jen to, že tady ten několikanásobný konfident StB Jemelík si dovoluje hodnotit danou situaci je skandální. Estébácký konfident Jemelík by si měl dobře přečíst knihu " Vladimír Hučín, není to o mně, ale o nás" . Tam by se dověděl, že okr. státní zástupce Radim Obst je osoba napojená na bývalé nejvyšší představitele StB Přerov a také další okolnosti kolem případu vyšetřování Jiřího Čunka. ;-O 

Tis 19.5.2009 6:19

Kolik dostals zaplaceno

Kolik dostals Goeblsi Jemelíku zaplaceno za stálé ostouzení Čunka? V současné době se odhaduje, že tažení proti Čunkovi slálo jeho autora či autora 40 miliónů. Ve Vsetíně prověřovali policisté všechny doklady, které za starostování Čunka byly vydány a vše v pořádku. Nasadit 40 policistů na banální, nesmyslné udání je zvůle justice . Pokud by měla být Vesecká odvolána, tak proto, že stíhání nezastavila měsíc po podání obžaloby a nechala státního zástupce řádit. Obnovení vyšetřování po jeho zastavení, kvůli evidentně banálnímu došetření, což vedlo k odstoupení Čunka z vlády, bych kvalifikoval jako zneužití pravomoci veřejného činitele. Spiknutí státních zástupců bylo, ale v neprospěch Čunka.

F..A.Kekule 19.5.2009 16:48

Re: Kolik dostals zaplaceno

No Tis tu ještě chyběl!