15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Václavíková 19.10.2010 13:47

Re: Zase lži pana Jemelíka

Nejlíp by do věci asi měli vidět místní a ti svou podporou Čunkovi opět dali najevo, co si o kauze myslí.

V. Plocek 19.10.2010 12:56

JUSTICE: Rozval státního zastupitelství

Pane autore, jste v českém gubernátu. A gubernátu se vždy lidé, kteří nejsou schopni plnit svoji funkce ale jsou oblíbeni u cara,  dostanou na vyšší post. Proč  by paní zástupkyně, která svojí činností pravděpodobně zlikvidovala soudní proces se zjevně viníkem, měla mít zakázáno vykonávat tuto činnost na jakékoliv úrovni, nehledě na logický požadavek, že by neměla být vůbec zaměstnávána státem. Nechápu, že to nechápete.

Jak utopické je chtít, aby lidé, kteří se ve státních službách provinní jakýmkoliv způsobem proti paragrafům, byli a dokonce bez náhrady okamžitě z těchto služeb navždy vyřazení.

Každý soukromník to s pracovníkem, který nedupe dle jeho požadavku okamžitě učiní!!

P. Fiala 16.10.2010 23:05

Co pořád máte s tím panem Čunkem?

Vždyť pan kníže si nechal udělat na jeho kauzu autit až v Americe, a pak prohlásil (sice si dal na čas), že pan Čunek je OK.

A. Reček 15.10.2010 9:08

Re: Zase lži pana Jemelíka

Je to tak.  Navíc vyšetřující policajti a státní zástupce se chovali stejně, jako byli jejich předchůdci v padesátých letech.  A to vše za masové podpory médií.  Kdo těm všem dal impuls k takovému chování ?

V. Běhal 15.10.2010 7:47

Zase lži pana Jemelíka

Odebrání případu Čunek Obstovi nebylo před podáním obvinění. ¨To je lež. Žádné obvinění nebylo přibravené. Nebylo z čeho Čunka obvinit. Při zahájení stíhání Čunka nešlo o nepodstatné chyby státního zástupce a policie, ale o závažné porušování zákona. Aby mohl být Čunek stíhán dala si přerovská policie udělat odhad bytů prodávaných vsetínskou radnicí od firmy téměř výhradně pro policii pravující. Ta odhad nesmyslně zvětšila za což dostala zaplacenu za 3,5 hod práci čvte milionu. Podle odhadu, který si nechalo udělat ministerstvo  spravedlnosti na VŠE byla cena dokonce nižší než, než za kterou byly byty prodány, expertiza je plná chyb a zcela zřejmě udělaná na zakázku ; za expertizu zaplatilo ministerstrvo 50 tisíc.

Problém je, že stání zástupci si mohou dělat co chtějí a porušovat beztrestně zákony.