8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

JUSTICE: Rekord nestydatosti (2)

Nejdramatičtější případ vazebního stíhání ale dosud média neodhalila a veřejnost je ochuzena o senzace. V brzké době bude u Krajského soudu v Brně zahájen proces s údajně organizovanou skupinou šestnácti obžalovaných, kteří měli podle obžaloby za poměrně krátkou dobu třinácti měsíců způsobit krácením daní škodu ve výši 2,3 miliard Kč.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Ráž 20.10.2015 17:15

Nesmysl

Institut spolupracujícího, je jedno jestli bude dál vystupovat jako obžalovaný nebo jen jako svědek, je naprosto běžná věc všude. Američtí vyšetřovatelé tvrdí, že bez tohoto institutu by nemohli rozkrýt 90% případů týkajících se drogových mafií a organizovaných skupin finančních zločinů t.zv. bílých límečků. Bez spolupracujiciho nejprve obžalovaného a později svědka, by se nepřišlo na největší průšvihy burzovních podvodníků a čachrů s fondy.

FBI klidně uklidí do ochrany svědků i těžkého zločince, který přistoupil na dohodu o spolupráci a tím mohla FBI usvědčit hlavouny mafiánských spolků.

Nevím, kde p. Jemelík vidí problém.

Je dobře, že se tento institut začal uplatňovat i u nás!

Holcman 22.10.2015 11:57

Re: Nesmysl

:-) Taky nevím, kde autor vidí problém. Já vidím problém spíše v samotném Jemelíkovi (alias Martinu Stínovi), a že se snaží kopat zrovna za zločinecký Zadehův klan, který má napojení do nejvyšších míst politické sféry, včetně nitek ke starým bolševickým strukturám a StB.

Kdo všechno už hájil Zadeha?..

http://i.lidovky.cz/14/033/lngal/TTR5216cd_temPersanTTT.png