3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
A. Reček 12.11.2010 14:15

Re: přeju Pavlu Kučerovi

Paní Bakulová, hlavním motivem proti J.Čunkovi bylo to, že byl zvolen předsedou strany a na základě toho jemu patřilo místo v případné koaliční vládě. Protože právě on byl pro Kalouska a jemu zpřízněné v ODS naprosto nepřijatelný, vznikla tolik známá úplatková aféra.  Kdyby nebyl předsedou strany a jen normálním senátorem, pak ani pes by v Praze proti němu neštěkl.  No a ti cikáni, to je jen taková kouřová clona prováděná médiemi na něčí popud.  Na Vsetíně toho pro občany udělal i jiného dost, včetně záchrany zbrojováckých bytů pro jejich nájemníky atd.  Otázka cikánů je jen taková třešnička na dortu, která se vyřešila měsíc před tehdejšími volbami.

J. Schwarz 12.11.2010 9:32

Poměry v naší

justici a státních zastupitelstvích připomínají ty u dvora v nějaké orientální despocii - plášť a dýka, intriky, zrady. A idiot "občan" má v těchto poměrech cítit "právní jistotu"! To teda potěš Pán Bůh. Justice a státní zastupitelství jsou ještě o dva řády prohnilejší než politici se svou korupcí.

J. Bakulová 12.11.2010 9:15

přeju Pavlu Kučerovi

jen to nejlepší, býval ozdobou kladenského gymplu, my mladé holky jsme ho bez výjimky milovaly. To sice s věcí vůbec nesouvisí, ale pravdu má pan Jemelík, on nemohl kauzu nijak ovlivnit. Stát chce prostě místo svých zástupců bývalé prokurátory, kteří poslouchali na slovo stranu a vládu, tak ať si poslouží, Kromě toho, nemůžu si pomoci, ale paní Vesecká je mimořádně krásná žena a musí v některých dámách vzbuzovat odpor už jen tím, jak se od nich liší Co se pana Čunka týče, řekla bych, že hlavním motivem proti němu byl jeho postoj vůči nepřizpůsobivým Romům

R. John 12.11.2010 9:11

Tak jsem si myslel, že píšete o Ježíšovi, a ejhle, vy píšete o Kučerovi.

V. Běhal 12.11.2010 8:29

www.legendacunek.cz

Jak to bylo s obžalobou Jiřího Čunka, jaké protiprávní postupy volili státní zástupci, policie, soudce se dočtete na www.legendacunek.cz.

Možno si klást otázku: žijeme v právním státě, máme ministra spravedlnosti, anebo ministra nespravedlnost?