3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

JUSTICE: Nepapežské schizma

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
František 27.2.2009 13:31

Pane Jemelík, proboha

Jiří Čunek nic nespáchal, komouši ho chtěli zabásnout, Renata Vesecká se postavila na stranu pravdy, tedy za Jiřího Čunka. Je to pro Vás těžké pochopit?

Všechno ostatní je divadlo jako například při volbě prezidenta. Lid chce hry, lži, senzace atd.

Josef Chromik 27.2.2009 18:13

Čert vem celého Jemelíka. Ten mne vůbec nezajímá.

Kauza Čunek byly celá od samého počátku zločinem hloupého trouby „falešného a prázdného Topola“. Pan Klaus měl od samého počátku všechny své ovečky pořádně přečtené, takže nikomu neukřivdil, jak koho popsal. Hloupý Topol když chtěl sestavit vládu tak nepřišel na nic jiného, než na koaliční „triumvirát“ včetně KDU-ČSL. A proto bylo pro něho prioritou dostat Čunka do vlády za každou cenu, včetně zkorumpování celé české justice od poslušné slabé a další hloupé Vesecké počínaje. Kdyby ona byla silná osobnost, tak řekla falešnému Topolu třeba „trhni si nohou“ do toho já nikdy nepůjdu i za cenu, že to dám na vědomí do celého světa, co za bordel se v ČR začíná celá ODS páchat. Ona ale jako hloupá nebyla schopná se podívat do budoucnosti a docenit, kam až celá kauza jednou skončí. Ona musí jednou skončit na lavici obžalovaných i celým Čunkem. Arif Salichovem, Rampulou a ostatními darebáky. A celá táto vláda, včetně dalšího „falešného hráče Schwarzenberka (i s jeho falešným „žolíkem“ auditem od Krolla, ale i jeho mravně i právně neslučitelným členstvím v Bilderberg group s funkcí v české vládě), od které se i pan Klaus musel definitivně distancovat, vejde do dějin, jako banda zrádců, zločinců a konfidentů cizí mocnosti. Tak zločinného něco českému národu nevládlo za celé tisíciletí českých dějin.     

Korado 27.2.2009 13:04

Jedna pakáž

   A co vlastně prosazuje agent STB Jemelík. Pokud vím, fandil intenzivně  Němcovi, který  tomu jeho kvasiprávnímu spolku Šalamoun dával kšefty a kryl ho. Ovšem  veškerá ta sebranka s Veseckou včele byla Němcem řízena než zametla Čunka pod koberec. Tak o jaké že to  právo panu donašeči STB vlastně jde ? Veseckou vyhazuje, o Němcovi mlč ? Je to jedna pakáž, která ohýbá právo o kandelábr.

Pepa 27.2.2009 11:00

Jemelík je nejsvinštější udavač STB.

Figurovat v seznamech STB jako důvěrník, agent, tajný spolupracovník a v dalších složkách těchto záznamů STB dokázal jeno Zdeněk Jemelík. Je to doslova mistr světa v udávání. To, že mu dává tolik prostoru k defamacím, jímž je opravdovým odborníkem je obrovskou ostudou jak pana Naffa, ale hlavně pana Warnera který je za to odpovědný. Už jenom chybí, aby jste dali možnost všem zločincům z Halo novin. Takový Grebeníček nebo Falmer tady zatím chybí.

Pavel 27.2.2009 11:12

Re: Jemelík je nejsvinštější udavač STB.

Jak jsem proti znovujmenování soudruha Janečka do funkce GŘ ČT, tak ale nemám nic proti článku pana Jemelíka. Udavač možná, to neumím posoudit, ale i bývalý udavač může napsat veskrze pravdivý článek o poměrech na Státním zastupitelství. Kauza Čunek není výbušná sama o sobě, ale hlavně proto, že názorně demonstrovala, jak to reálně funguje. To jsem si mimochodem i sám ověřil a viděl na vlastní oči, jak Státní zastupitelství umí nevidět, neslyšet a předstírat blbého. ... a že blbost a neschopnost maskuje něco úplně jiného, tak to je docela jasné ... . Kdo jiný než lumpi mají zájem na tom, aby lumpi běhali volně po světě.

kocour 27.2.2009 16:22

Re: Jemelík je nejsvinštější udavač STB.

Nejen bývalý, snaží se bonzovat furt.

gerontusinza 27.2.2009 12:06

A víte že ano? Chybí...Re: Jemelík je nejsvinštější udavač STB.

docela by mě zajímalo jak souzi  míní postupovat proti té soudní hydře.......;-D Třeba by pak dostali i můj hlas....;-)

Pepa 27.2.2009 10:55

Jemelík je nejsvinštější udavač STB.

Malý Aston 27.2.2009 12:43

Re: Jemelík je nejsvinštější udavač STB.

Jak může socan nebo komouš nadávat na svého bývalého zaměstnance to tedy nechápu.:-D

slava 27.2.2009 12:50

Re: Jemelík je nejsvinštější udavač STB.

Vy toho evidentně nechápete mnohem víc. Zcela určitě nechápete smysl psaného textu. A když to nechápete, tak se k tomu nevyjadřujte.

LOJZA 27.2.2009 9:42

Vyhodit Veseckou a obnovit kauzu Čunek

Tak to stačí jen podepsat. Naprosto výstižné. Topolánek si zásahem do kauzy Čunek prostřednictvím Vesecké zadělal. Tady má jeden z pravých důvodů volební porážky, žádných 30 korun u doktorů. To jen Topolánek oblbuje spolustraníky, že proti nízkosti obyvatel česka bojovat nelze, čímž zároveň uráží obyvatele této země. Ještě by měli vyhodit toho poplatného a všehoschopného Salichova.

Malý Aston 27.2.2009 10:24

Re: Vyhodit Veseckou a obnovit kauzu Čunek

Vy jste někde slyšel že někdo někde kromě Paroubka říká,že státní zástupci postupovali dobře nebo špatně? To dobře podle Vás je šetření zda trhal Čunek křidélka broučkům nebo špatně že nic nezjistili?:-D

Pavel 27.2.2009 11:18

Re: Vyhodit Veseckou a obnovit kauzu Čunek

Někde jsem slyšel, že státní zástupce, pokud šetří jeden trestný čin a při tom narazí na jiný, tak obviní dotyčného z toho jiného činu. Co tak daňový únik za ty milionové diety ?

... ale to není podstatné. Podstatné je hlavně to, že prostě ve vládě NEMŮŽE sedět někdo, kdo je reálně podezřelý se spáchání tr. činu. Hlavně proto, že pak je vždycky podezření, že jeho případ nebyl korektně vyšetřen.

Spektátor 27.2.2009 12:37

Re: Vyhodit Veseckou a obnovit kauzu Čunek

Pavle, Vy opravdu věříte na miliónové diety?  Víte jaké obrovské peníze se točily  kolem vsetínského hokeje když byli na extraligové špici? Proč byl stíhán soudně Čunkův kámoš a šéf vsetínského hokeje Kozubík? Ty "sportovní" peníze obvykle tečou přes vlivné osoby. Byl Čunek v době vsetínského hokejového "zázraku" vlivnou osobou? Asi ano, byl starostou. Tady měli Schwarcenbergovi "detektivové" hledat nitky, ne ve Zbrojovce. Jenže  diety nepodléhají zdanění. Proto  bylo pro Čunka schůdnější než přiznání "přisvojení" několika miliónů z vsetínského hokeje. Proč myslíte, že je ukládal v jiných městech a pod jiným občanským průkazem, resp. na konto své tchýně?! Proto, že byly získány legálně z diet?!

Marat 27.2.2009 13:00

Re: Vyhodit Veseckou a obnovit kauzu Čunek

A ještě by to chtělo, jmenovat místopředsedou vlády a ministrem LOJZU.  To by nám potom LOJZA  předvedl, jaký byl a je Čunek žabař. Z LOJZY  by zakrátko byl multimilionář.

 Toje opravdu zajimavé, že je  ČR tolik "poctivcuů, kteří by za nic nehrabali..Skoro neuvěřitelné, že se v takové báječné zemi krade a hrabe kde kdo a mám dojem, že nejvíce o dsuzují ty hrabivce  ti, kteří si zatím tolik nemohli nahrabat . Měli smůlu, že zrovna v tu pravou chvílý nebyli na blízku.

LOJZO,myslíte že jiní jsou lepší? Váš miláček Paroubek, Rath a další?

Malý Aston 27.2.2009 9:18

Já jsem to pochopil jinak!

Státní zástupce řekl,že státní zástupci v případě pana Čunka postupovali blbě a to z důvodů že neprošetřovali co měli ale prošetřeovali co neměli.Pan senátor byl zbaven imunity aby se vyšetřilo zda bral nebo nebral úplatek.Nic více a nic méně.Ale policie pod vedením státního zástupce připustila,že byl prověřován od svého věku kdy chodil ještě do jesliček s cílem kluci něco musíme vyhrabat. Až to vyhrabali tak zjistili,že je každý soudce vyhodí neboť to byly slátaniny. Já pana Čunka a celou KDU nemám rád ještě od doby Plojhara,takže se ho nezastávám ale ani vyjádření odvolaného a zase nasazeného státního zástupce neříká co bylo špatně uděláno.:-D

Pepa 27.2.2009 11:07

Re: Já jsem to pochopil jinak!

Pochybnosti a nedůvěra vypukla v momentě, kdy se žalobcem stal darebák Radim Obst, který se "vyznamenal" v kause Hučín tak, že musel být odvolán z případu. Vše jenom proto, že u Hučína hledali důkazy o falečných lustračních osvědčeních a další písemnosti dokazující propojení severomoravských "státních" zástupců, soudců a policistů  komunistickou minulostí. Nějak jim to nevyšlo. Hučína museli osvobodit a nic nenašli. Kdo si počká, ten se dočká!

Dogmatik 27.2.2009 13:46

Re: Já jsem to pochopil jinak!

Jeden politik rikal, ze predseda nejvyssiho soudu Istvan je byvaly komunisticky ucitel soudcu. To propojeni bolseviku s policajtama a statnima zastupcema je jiste. Tady by pomohly odposlechy dat vsem statnim zastupcum a policajtum na pracoviste i do aut. Pokud to neudela BIS, nebo NBU, tak by to mela udelat alespon nejaka soukroma osoba, nebo fima. Prece neni problem iim tam nejake to zarizeni dat. Prave diky odposlechum byla odhalena mafie Vratimovskych policajtu, kteri brali uplatky od ridicu. Bylo obvineno pres 10 policajtu. V CR je videt, ze policajty musi hlidat jini policajti a ty jeste musi hlidat novinari. To je bordel pokracovani policejniho statu a justicni mafie po r,1989.

Hrdlička. 27.2.2009 16:39

Re: Já jsem to pochopil jinak!

Jen jsem zvědav, který z darebáků, kteří chtěli oddělat Hučína, uhradí jemu napáchanou a nyní přiznanou škodu.

gerontusinza 27.2.2009 8:47

Omyl , je to jinak .......

"Pokud toto Jiří Pospíšil a vláda nepochopí, bude kauza Čunek-Vesecká nadále působit jako spící bomba, kterou bude opozice odpalovat kdykoliv se jí zlíbí, aby snížila věrohodnost koaličních stran." ta bomba není spící  a není to ani bomba, sám to musíte vědět, je to ve skutečnosti taková permanentní prskavka kde se umazali všichni co šli okolo a rozhodli se věci řešit tak že rtedy neradi ale pomůžou...... Čunkovi.... Jen skutečně hodně nedoslýchavý člověk mohl vyslechnout pana Čunka bez huronského smíchu nebo bez vysoko zvednutého obočí .......... Víte soudit lidi, kteří se motali kolem kauzy pana Čunka  jeho vyjmout, předpokládá i vysokou míru blbosti a tu bych u vchní státní zástupkyně neočekával...... takže ergo kladívko.... ta dáma měla být již dávno zbavena funkce..... I tohle lze přičíst Topolánkově vládě a ani pan ministr to nezmění ....... Ona by se kauza Bašta jaksi nekonala..... ale "imič" má teda naše soudnictví jako řemen..... jen řezat, ale je....;-D

PROKOP BUBEN 27.2.2009 9:15

Re: Omyl , je to jinak .......

Bohu dík, že se kauza koná, zdá se, že je vlaštovkou, která by mohla narušit zavedený postbolševický systém......Oázkou je, proč se dvacet let po Hadráku něco takového děje.....

gerontusinza 27.2.2009 9:44

To není otázko to je zákonitost.......Re: Omyl , je to jinak .......

20 let dost dlouhá doba pro růst nové generace (20-30 letých), nezatížené minulostí a dívající se na zkazky dědů jako na pohádky..... totéž vzniklo zákonitě v roce 1968 (tedy po 20 letech) a nebýt idiota Brežněva (bez invence a rozhledu a hlavně dohledu dál než na vlastní obočí) by situace vyzrávala jinak a rychleji..... ani roky 89 a 2009 se nevymykají se těmto generačním zákonitostem ......  Je už nezajímají naše prohry (tedy tzv zkušenosti) oni si radostně vytváří své. ;-) A dobře jim tak.... mimochodem v to jsem s nima zajedno, v minulosti se člověk hrabat musí jen potud aby věděl , tak tudy cesta nevede a když, tak slepá....... tak jako  v technice, kde si nás starce drží jen proto, abychom ten dnes již šrot co jsme vytvořili udrželi trochu při životě než dosáhnou na lepší....... jo a poslouchají nás jen potud, pokud nás potřebují jinak jedou vlastní cestou.....  proto mě udivují všichni ti místně příslušní modří kazatelé stále se hrabající v popelnici vzpomínek.... ale jinak přeji  hezký den

M.S 27.2.2009 17:31

Re: Omyl , je to jinak .......

Plně souhlasím. V našem státě je vrcholný bordel a to bez ohledu jestli byl nebo nebyl někdo spolupracovníkem STB

neuman 27.2.2009 17:42

Re: Bordel je opravdu vrcholný

A k tomu neskutečnému bordelu nyní přispěl pan ministr, který, jak je čím dál tím zjevnějí naletěl liberecké bandě jako nezkušená panna.

Pešek 27.2.2009 7:31

ministr s ním o věci nediskutoval...

...ministr s ním o věci nediskutoval, ač nepochybně měl... Zcela určitě měl, i když nemusí. Ovšem pan Rampula se v mých očích projevil jako trumbera, který tvrdí v jednom článku, že kritizovat velení se nemá a sám to dělá, podporuje právo pana Křivance vybrat si tým a jedním dechem toto právo upírá ministrovi. A ještě hloupě v tisku, místo aby projednal svůj názor s ministrem jako vnitřní věc ministerstva při pracovním jednání.

hvězda 27.2.2009 12:23

Re: Pan Rampula

Pan Rampula nikdy neřekl, že se nemá kritizovat velení a také to není jeho názor. Pan Rampula řekl, že státní zástupce se nemůže veřejně vyjdařovat k trestní věci, kterou sám nevedl, spis nečetl a jejíž podstatu tedy vůbec nemůže znát a nezná. Takový zástupce totiž vůbec nemá, k čemu se vyjádřit, jen k nějakému článku v tisku, avšak spravedlnost se neodvíjí od článků v tisku a zaplaťbůh již ani ne od prohlášení šičky Heroutové, nýbrž od faktů zjištěných zákonným způsobem. To, co napsal pan Rampula, se netýká žádného konkrétního trestního řízení. Týká se to principů  práce státního zastupitelství. K těm se mohou vyjadřovat všichni státní zástupci. Ostatně otázka: Kdo to byl, kdo na samém počátku této bouře ve sklednici vody sdělil celému národu, že byl odvolán z obskurní funkce libereckého vedoucího detašovaného pracoviště? Přece to byl minulý týden sám pan Bašný. Důvod, proč své odvolání z funkce vedoucího dal do novin, uniká naprosté většině normálních a profesionálních státních zástupců.

strejda 27.2.2009 1:13

Je pozdě

Pěkně napsané, ale kdo umí spravit rozbitý džbán?  Snad bude kauza Čunek poučením pro budoucnost a ukáže politikům, že mají meze, které nemohou beztrestně překročit. .

Kajik 27.2.2009 2:37

Re: Je pozdě

Opak je pravdou.