2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

JUSTICE: Neobvyklá aktivita Benešové

Exprokurátorka Marie Benešová, ministryně spravedlnosti v demisi, vykonávající až dosud svůj úřad téměř neviditelně, před vypršenim mandátu vyvolala rozruch tím, že vydala dvě stížnosti pro porušení zákona, týkající se trestního stíhání miliardáře Pavla Tykače kvůli jeho údajné účasti na vytunelování CS Fondů.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 16.1.2014 17:56

Kdyby to byla jenom hra, tleskal bych

Druhá, stížnost (v neprospěch pana Tykače) má zřejmě posloužit paní M. Benešové jako její "neprůstřelné alibi" proti obvinění z ovlivňování spravedlnosti ve prospěch Pavla Tykače.

Ten byl zdatným nástupcem V. Koženého (t.zv. 3. vlna privatizace), který ale měl politickou ochranu. Byl poradcem ministra financí a místopředsedy ČSSD Ivo Svobody, který v kriminále za vytunelování "Liberty" skončil. Sponzoroval patrně ČSSD cca 18. miliony Kč.

P. Papež 14.1.2014 10:59

Už jsem

Už j sem si myslel, že pan Jemelík řeší korektně vystoupení exprokurátorky Benešové . Ovšem brzo sklouznul na svoji nenávistnou notu vůči panu Pospíšilovi. Mám dojem, že kdyby psal článek o povodních, původcem by určitě označil Pospíšila. Je to už dost ubohé.

J. Sládeček 14.1.2014 21:16

Re: Už jsem

Pospíšil je pěkný lumpík.