4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

JUSTICE: Ministrova kvadratura kruhu

Nový ministr spravedlnosti Pavel Blažek se v Otázkách Václava Moravce dne 8. července 2012 představil jako inteligentní, zjevně přemýšlivý člověk s vysokou kulturou vyjadřování, ale také s viditelnou citlivostí na své "já".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Pavlovský 10.7.2012 2:13

Každý krok minstra spravedlnosti

mimo téma akutních úspor v rezortu bude podezřelý a bude pod drobnohledem. Tuto neveselou vstupní situaci mu zařídil Nečas svým - pravděpodobně - lhaním.

Nečas nevyčetl odvolávanému Pospíšilovi nerozumně vůbec nic jiného, než ekonomické nároky jeho rezortu. Eo ipso - vše ostatní bylo v pořádku a není důpvod to měnit.

Z této nahrávky dnes Pospíšil před médii elegantně smečuje, řka: "Přeji novému ministru co nejúspěšnější hledání úspor - to jsem já nedovedl - ale jinak věřím, že bude pokračovat v námi rozjeté realizace vládního povolebního prohlášení.

Pokaždé, když nový ministr začne měnit nějaké jiné než ekonomické kroky svého předchůdce, okamžitě na sebe obrátí pozornost médií i voličů, všichni se budou ptát: Tak tohle je ta kýžená aktivita, kvůli jejíž absenci byl Pospíšil odvolán?