28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Běhal 13.8.2010 21:43

Goeblsi Jemeliku nelži

Jemelíku přestaň už lhát a drž hubu!!!

A. Reček 13.8.2010 21:41

Je to tak.

Ty tanečky právníků později okolo kauzy J.Čunka mi připomínají snahu zastřít osnovatele celého případu. Pan Jemelík to zde popsal dosti přesně. Sám Čunek měl a má zájem, aby pravda vyplavala na povrch a občané se dověděli, kdo byli ti, kterým tolik ležel v žaludku od svého zvolení předsedou strany.

J. Kočí 13.8.2010 9:46

Kdopak za tím asi stál

Nebyl náhodou začátek celé kauzy v tom, že jako starosta měl odvahu vystěhovat pár lidí z centra Vsetína? A najednou byl ve vládě, Komu asi vadil a kdo se ho tak bál? A kdo měl takovou moc, že prosadil tak nesmyslné trestní osznámení? Tak to by mě fakt zajímalo.

M. Kopřiva 13.8.2010 1:55

V Chicagu.....

...se scházívali v barech a nosívali ssebou účastníci takovýchto pracovních a "přátelských schůzek" houslová a trombonová pouzra. Hrávali prý společně v komorním orchestru velmi, velmi vážnou hudbu. Měli nevinné společné zájmy, vyměňovali si noty a někdy i pronesli "..pouze nevhodný výrok" například o pikolistovi, kterého rádi neměli a který, náááhodou, té noci zemřel na otravu olovem. Občas se přišla na scénu i nějaká kontraproduktivní "práskačka", též umělkyně, obyčejně "baletka s tyčí". A chicagský bulvár ráno psal o lži, špíně a policejní šikaně. Tak holt nastoupil celý orchestr a zahráli si společně, každý svoji písničku, kapelníka najednou nikdo neznal a neviděl....... a pokud neumřeli oni umřeli jiní.