11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

JUSTICE: Klausovo hlučné odcházení

Události posledních dnů působí dojmem, jako by Václav Klaus nedbal na to, jaké vzpomínky z posledních týdnů jeho působení v úřadě prezidenta republiky zůstanou v paměti národa. Není to velké překvapení, protože pan prezident vždy dával najevo, že myslí vlastní hlavou a hlasitý nesouhlas s jeho názory ho nebolí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 9.1.2013 13:10

Příběhy by měli být vyprávěny od počátku.

Kauza Čunek je skutečně zcela zásadní především jako téměř dokončený a bohužel zdaleka ne poslední pokus o soudní (a policejní) ovládnutí naší politiky (EU-soudcokracii).

Začalo to přece tím, že na pana Čunka bylo nasazeno "grosstapo", které se dopustilo tak zásadních nezákonností (např. nezákonné zjišťování informací nad soudem povolený rozsah), které by sami o sobě byly např. v USA postačujícím důvodem pro zrušení procesu).

Pokračovalo to nasazením s lynčováním pana Čunka souhlasejícími státními zástupci (mafií státních zástupců). Teprve pak se zformovala skupina (antimafie? státních zástupců), která tomu bránila (patrně i za cenu procedurálních přestupků). Provinili se tedy přinejmenším obě strany, ostrakizována je ale jenom jedna strana (např. paní Vesecká, a nebylo ani odčiněno bezpráví, jehož obětí byl pan Kučera).

P.S. Pan Čunek byl očividně mediálně a soudně lynčován především proto, že komusi (EU-hujerskému Kalouskovi?) vypálil politický rybník a patrně i k vůli postoji politicko-korektních inkvizitorů (např. P. Uhl).

Účelově použitá "spravedlnost", je tou největší a nejnebezpečnější nespravedlností.

B. Rybák 10.1.2013 0:38

Oprava: Příběhy by měly být vyprávěny od počátku.

B. Hudzieczek 8.1.2013 16:03

Pan Jemelík to má poněkud pomýlené

Jiří Čunek je členem KDU ČSL a kandidoval na její kandidátce jako lídr.

B. Hudzieczek 8.1.2013 16:04

Re: Pan Jemelík to má poněkud pomýlené

tedy ve volbách do krajských zastupitelstev v roce 2012.

B. Hudzieczek 8.1.2013 16:04

Re: Pan Jemelík to má poněkud pomýlené

tedy ve volbách do krajských zastupitelstev v roce 2012 za Zlínský kraj.

J. Kos 8.1.2013 10:57

Pan Jemelík prohlédá !!

M. Bezouška 8.1.2013 9:14

ono už je to téměř trapné

mohl by někdo konečně jasně a jednoduše vysvětlit, co pan Čunek vlastně provedl? O tom, co v té věci kdo udělal či neudělal nevím samozřejmě víc, než co se porůznu psalo a říkalo. Je mi jen  divné, jak se mohlo stát, že se ani po řadu měsíců trvajícím neuvěřitelném prošťourávání Čunkovy minulosti (dokonce až do doby, kdy, ještě za šokiálizmu, pracoval v jakési funkci ve zbrojovce) nenašlo nic, za co by mohl být postaven před soud a přesto se do dnešního dne o věci mluví způsobem, nu, řekněme, podivným. Viz pan Plocek - "lidé intuicí cítí, že v tom případu možná nebylo vše v pořádku". To je přeci řeč jako s posraným tanec, ale sranda je to ohromná. Takovou formulaci by snad nedal dohromady ani Jan Werich v nějaké forbíně.

B. Rybák 9.1.2013 15:35

Re: ono už je to téměř trapné

Obávám se, že nám to nikdo nevysvětlí, protože ti co ho lynčovali se nepřiznají a ti co ho bránili vyhnáni z mediálního prostoru.

V. Plocek 8.1.2013 0:54

Klausovo hlučné odcházení

Ano p. Klaus opět překvapil. Volba pí. Vesecké, tj. jako házet velký kámen do vody, který také "dělá velké kruhy", čili slušně řečeno zlobí lidi, kteří intuicí cítí, že v kauze Čunek možná nebylo vše v pořádku. Jsem zvědav čím p. Klaus ještě překvapí.