28.5.2024 | Svátek má Vilém


Diskuse k článku

JUSTICE: Klaus a jeho ústavní šašek

Důvody, proč prezident posílá do Senátu nominaci Zdeňka Koudelky na funkci soudce Ústavního soudu, jsou stejně srozumitelné, jako smutné a odsouzeníhodné. V české právnické obci se určitě nenajde nikdo, kdo by Václavu Klausovi podlézal usilovněji, než právě doktor Koudelka.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Vondráček 3.3.2012 15:28

urážky a nadávky :-)

to vypovídá spíše o autorovi než o kritizovaných osobách ...

M. Vondráček 3.3.2012 15:35

čí obraz vylepšujete nyní pane Urbane

Ivan Štern, šéf rozhlasové stanice ČRo 6 (bývalé Svobodné Evropy) dal výpověď Janu Urbanovi, komentátoru této stanice za to, že byl spolumajitelem a jednatelem firmy "Studio NO-BAN" (tj. "Noháčová-Urban" - jméno vytvořeno z první slabiky jména Urbanovy přítelkyně a poslední slabiky jeho jména), jejíž pracovní náplní bylo "vylepšovat obraz jaderné elektrárny Temelín" u veřejnosti.

J. Ryba 4.3.2012 23:33

Re: čí obraz vylepšujete nyní pane Urbane

a tohle má dostat Koudelku do Ústavního soudu?

M. Trhlík 3.3.2012 19:09

Re: urážky a nadávky :-)

Pane Vondráčku a urážky s nadávkami u diskutujících Vám nevadí? To se týká jen Klause a několika vyvolených ?

V. Němec 3.3.2012 15:07

Agent

Ono to vyjde jednou na jevo, kdo to je ten s. Klaus.

J. Boleslav 3.3.2012 14:09

A čí šašek jste Vy

pane Urbane?

J. Urban 3.3.2012 19:16

Re: A čí šašek jste Vy

Pan Urban píše v žoldu ztroskotanců a samozvanců. To jste nevěděl? Naše dělnická - pardon, kmotrovská třída se s takovými už brzo rázně vypořádá :-)))))

Blpče, co takhle nějaký argument?? Ten asi ze svého vydlabaného mozečku nedostaneš :-))))

J. Boleslav 4.3.2012 9:41

Re: A čí šašek jste Vy

Pane Urbane, nevím, zda jste totožný s autorem článku, je to ale v podstatě jedno. Pokud autor někoho nazývá šaškem, nemůže se divit, když tak někdo nazve i jeho. Vaše tykání a sprostoty si ponechte pro někoho jiného. Porušujete tím mj. pravidla diskuse na NP, pokud o tom náhodou nevíte.

J. Kanioková 4.3.2012 16:42

Svoboda projevu, spravne?  Tudiz, diskutujte, nekamenujte.  

A. Špronglová 3.3.2012 12:05

Ani chvilku nepochybuji ot tom pane Urban,

že máte pravdu. Ono to ani s VK ( Velkým Kmotrem) jinak být emůže, je to jeho přirozenost. To co chce a plánuje se mu ovšem ještě nemusí podařit. Ono chtít a mít je trochu rozdílné a pakliže nesežene dostatek politické podpory pro svoje lumpárny, bude muset od toho úmyslu odstoupit. No a když najde, bude to nejen o tom co je on a jeho sympatizanti, ale také o naší občanské úrovni a neschopnosti mu v těch snahách ovlivňovat Justice zabránit. Myslím, že nastal čas Velkému Kmotrovi dát jasně najevo, ještě jednou a dost ....! Dokážeme to ? Ještě je čas! Papá Klaus potřebuje pořádně klepnout přes prsty....!

M. Martin 3.3.2012 15:58

Re: Ani chvilku nepochybuji ot tom pane Urban,

Paní Špronglová. Proč tolik slov když stačilo napsat nemám ráda Klause.Na lidovkách je jedna která jako by vám z oka vypadla. Jak uvidí jméno Klaus tak v ní taky začne všechno vařit.

K. Drobková 4.3.2012 6:45

Re: Ani chvilku nepochybuji ot tom pane Urban,

Pane Martin do zdejších diskusí se nemíchám jenom je čtu.Avšak někdy se nemohu ubránit některé příspěvky okomentovat.Když čtu vaše smysl postrádající příspěvky tak mám vážné podezření že vám je diktuje sousedovic pes.

M. Martin 5.3.2012 16:11

Re: Ani chvilku nepochybuji ot tom pane Urban,

???????????????

M. Martin 5.3.2012 16:15

Re: Ani chvilku nepochybuji ot tom pane Urban,

Drobková přestaňte opisovat a běžte radši míchat to co máte na plotně ať se vám to nepřipálí.

F. Doušek 3.3.2012 12:03

Dobře pamatuji anabázi kolem Justiční akademie,

i podezření, že Koudelka si chystá teplé ředitelské místečko doma. nakonec pod tlakem nekandidoval, což mu nebránilo později se stejně  stát v této akademii potentátem.

P. Vaníček 3.3.2012 11:20

Urban,

že Voni jsou ten neukojenej? Tak masturbujou pravidelně!

O. Malstoka 3.3.2012 10:21

Nic nového pod sluncem

Kdybyste neměl Klause tak vlastně nemáte o čem psát. President může navrhnout třeba kohokoliv tak "vždy" učiní špatně, protože soudruzi senátoři (ČSSD) jasně řekli, že Klausovi již nic neschválí. Proto ten Koudelka, protože je to bývalý člen ČSSD a jeho nominace je také takový lakmusový papír, jak sodruhům senátorům jde o kvalitního člověka a ne jen o jejich příznivce.

I. Schlägel 3.3.2012 11:02

Re: Nic nového pod sluncem

A co když ho bude senát akceptovat? Prezident ho potom nejmenuje? Pan Koudelka dle mého názoru opravdu není kvalitní kandidát. Autor upozorňuje poměrně přesně na jeho nedostatky. A pokud pan Koudelka slouží Klausovi jako pokusný balónek, tak to rovněž není od pana prezidenta příliš státnické. Tak že určitě je pana prezidenta za co oprávněně kritizovat. Což pan autor činí. Což se Vám nevím proč nelíbí. Pěkný den.

J. Vacek 3.3.2012 10:18

Autor je idiot

Bezesporu patří mezi eurohujeristickou pravdoláskovou lůzu, která kope do Klause vždy a kvůli všemu.  Zjevně jim vadí to, že Klaus má téměř vždy pravdu a jejich kecy jsou vždy mimo realitu.... Ubožáci.

J. Boleslav 3.3.2012 10:58

Re: Autor je idiot

Přesně tak. Autor je novinář, mj. poslední šéf Občanského fóra, které zaniklo tím, že Klaus vytvořil ODS. Možná odtud pramení jeho neláska k V. Klausovi.

J. Kanioková 4.3.2012 16:45

Kdepak MOŽNÁ, to je naprosto jisté, od té doby se to vleče...

Havel se tím nijak netajil..

M. Petr 3.3.2012 6:45

Ano, vybavuju si...

..toho člověka, když jsem se i podíval na jeho fotky. Bohužel normální člověk nemá čas sledovat historicky všechny události a na to právě politici sázejí. O tom, že se Klaus do poslední chvíle bude pokoušet ovlivňovat dosazení svých poskoků, jsem naprosto přesvědčen. Je dobře připomínat lidem to, co nemohou při svých starostech sledovat. Budu rád, až angažmá Klause na Hradě konečně skončí.

J. Boleslav 3.3.2012 13:48

Re: Ano, vybavuju si...

Jen nejásejte předčasně. Při pohledu na většinu kandidátů na jeho nástupce se docela obávám, že může být podstatně hůř.

M. Trhlík 3.3.2012 19:07

Re: Ano, vybavuju si...

Pane Boleslave,víte o kolikati lidech se to tvrdilo? Jenže hřbitovy jsou plné nenahraditelných lidí.A svět jde dál a bude tomu napořád.Nebo si myslíte, že Klaus toho až tolik prospěšného vykonal?

M. Prokop 3.3.2012 22:07

Re: Ano, vybavuju si...

No, vykonal, dost nadprůměrně, i když většinu v devadesátých.

To ale nemá nic společného s tím, že zatím všichni jeho potenciální nástupci jsou horší až zcela mizerní.

J. Boleslav 4.3.2012 9:47

Re: Ano, vybavuju si...

Pro tuto republiku toho V. Klaus rozhodně vykonal pozitivního nesrovnatelně víc než p. Urban. Nahraditelný je samozřejmě každý. Záleží, s jakým výsledkem. Němci na to mají hezké přísloví: "Igrendwie geht´s immer" - nějak to jde vždycky.

V. Vlach 4.3.2012 13:15

Re: Ano, vybavuju si...

To je heslo nicmoc,lepší je: To se nedá nic dělat.