1.5.2024 | Svátek práce


Diskuse k článku

JUSTICE: Hrozba zaplevelení Ústavního soudu

Z mediálních zpráv o jeho záměrech s doplňováním soudcovského sboru Ústavního soudu ČR s politováním vyvozuji, že jsem se nemýlil. Výmluvná je již skutečnost, že se v této věci radí mimo jiné s "jedinou spravedlivou", s exprokurátorkou Marií Benešovou, Paroubkovou vládou kdysi právem vyhozenou z čela Nejvyššího státního zastupitelství.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Farda 21.2.2013 22:43

Hrozba zaplevelení ....

Lituji, vážený pane, ale mám dojem, že panu Zemanovi není právo vzdálenější více než panu Klausovi. Ale u pana Zemana máme alespoň naději, že se třeba ještě z renonců svého předchůdce poučí, zejména pokud si vybere lepší partu než je ta současná s Jaklem (co se už 28 let zabývá právem!). Tu zprasenou aminu Jeho Excelence president nekonzultoval ani se svojí právní kanceláří, ani se svým poradcem (JUDr. Hausenblasem), jsa holt expert par excellence přes všechno. A když nic jiného, odhlédna od sporné abolice, co ty tisíce muklů vyexpedovaných ze den na den na mráz, to Je Vám Šalamounistům šumafuk?! Jójó, neviditelná ruka trhu a velmi viditelná ruka právního kutilství Jeho Excelence presidenta. Tečka.

V. Křepelka 21.2.2013 11:02

A včil mudrujte!

Před lety prošla presidentu Klausovi na rozdíl od Pejchala, Sváčka a zejména Koudelky do ÚS doc. Židlicka z PrF Masarykovy univerzity. Toto vzbudilo tehdá údiv. Až teprve nedávno jsem se dozvěděl, že je matkou Daniela Křetínského! A včil mudrujte!

V. Hajková 21.2.2013 9:13

Re: jemeliku co dela salamoun

Jejda-  tak  vy  se  zastáváte-  dobytka  Rátha??   Tak  to  zírám. 

P. Jansky 21.2.2013 7:27

a co ten janousek?

ten si bude ze spravedlnosti delat srandu jeste pristi rok?

P. Jansky 21.2.2013 7:24

jemeliku co dela salamoun

ve veci dr. ratha? toho nechate ve vazbe shnit?

L. Krajicek 21.2.2013 0:52

Zato věčně mlčící figurka,

která byla jmenována ústavní soudkyní jen proto, že v době jmenování byla dcerou svého tatínka, aniž by měla jakoukoliv skutečně právní a už vůbec ne soudcovskou praxi, evidentně nezapleveluje.