29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

JUSTICE: Hledá se viník

Od uveřejnění předcházejícího článku se vývoj ve "válce žalobců" posunul o kus dál a krize ve státním zastupitelství, odvíjející se od nešťastného zásahu skupiny státních zástupců do trestního stíhání bývalého místopředsedy vlády Jiřího Čunka, se po delším údobí poměrného klidu neúnosně vystupňovala.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Skalová 23.2.2012 22:36

Spráskat to všechno na jednu hromadu

Státní zástupci bojující mezi sebou pomocí spřátelených novinářských šmoků, kterým pouští vybrané kousky spisů zkorumpovaná policie... Pospíšilovy kroky bohužel jen ustupují mediálnímu nátlaku  místo aby situaci v justici nějak stabilizoval...

I. stihelova 23.2.2012 13:22

Mozna, ze to tak je....

Pred nekolka dni jsem vytvorila konspiracni teorii, ze je to pomsta pana soudce Svacka za potupu v Senatu. A vida, jiz se o tom take mluvi.

J. Urban 23.2.2012 9:34

Článek pěkný, velmi

zasvěcený, zcela srozumitelný taky asi jen odborníkům. Vidím to jako boj mafií, ač kulky zatím nelétají, proto mi není moc jasné, komu by se mělo fandit.

J. Stejskal 23.2.2012 0:31

Dobrý článek.

Nejsem erudován jako vy, ale tomu panu Pospíšilovi bych psí hlavu nenasazoval. Jednalo se o bezprecedentní situaci, která je zaviněna ústavou a nevyjasněnými kompetencemi, jak píšete na konci. Přece jenom mně připadá ten pan Pospíšil jako člověk na pravém místě. Vzpoměňme na tu předešlou sexuální krasavici, či na toho fórového advokáta, co udělal peníze na arbském občanovi. A na místě toho pana Rampuly bych asi taky šel z cesty těm dvěma pánům z Brna.

J. Stejskal 23.2.2012 0:33

Re: Dobrý článek.

A taky bych se hluboce zamyslel nad kompetencí toho soudu, co instaloval pana Rampulu zpět. Určitě toho pana Rampulu ani nikdy neviděli. Většinou se tam soudí, kdo komu postaví necky za dveře.

J. Kadeřábek 23.2.2012 16:18

Re: Dobrý článek.

Vyjímečně pan Jemelík v tomto článku psí hlavu Pospíšilovi nenasazoval (většinou ano). Poměry v tomto státě jsou bohužel takové. Šéf NKÚ odmítne poslaneckou kontrolu a končí až po odsouzení. V justici nasadila laťku Iva Brožová, která pomocí justiční mafie přemohla prezidenta. Nedivím se tedy Rampulovi, že válčí až do konce, když vidí, že justiční mafie (výrok Benešové ne můj) drží při sobě.  Stran toho prince bych jen rád připomněl, že nikoho neznásilnil a jen si zaplatil cikánské prostitutky prostřednictvím její bordelmamá, která dobře znala věk svých zaměstnankyň. To co udělal Němec bych udělal také i bez úplatku. Ovšem Benešová a ČSSD toho zneužily v politickém boji a novináři se přiživili.