3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. John 5.1.2011 11:34

Nojo,

nějak jste pane autore zapomenul zmínit, že ta "agonie" byla jen proto, aby zaplatili dluhy, to bylo příčinou udržování "značky". To víte, ODS a CSSD by si to zmákla přes nějakou vydírandu na státních zakázkách, nepochybuji, že kdyby byl takový Jančík nebo Fencl pokladníkem US, vo prachy by neměli nouzi. To víte, žádné "Švýcarské konto, žádný Drobil , žádný Macek s privatizací  velkoobchodu, žádný kakaový Kraus, žádný co to "myslí upřímě"  to se to potom dlouho splácí. Ale splatili, a Vás to pěkně štve. Nevím proč, naopak, je to dobrý počin do politiky, tedy normální, né do té co nám tu předvádí duo kradláků CSSD a ODS, co tak ideově pronikají navzájem, dle jejich slov a pustí i nějaký chlup komoušům, držhubné se tomu říká. Proto vidíme koumoušské držky rozvalovat se  ve vysokých státních funkcích, ale to Vám autore nevadí, jste nějakej divnej pravičák.  Tedy musím konstatovat, že to je bída, co se dnes vydává za pravičáky , proto to tu  tak vypadá. Nechcete autore jít dělat něco jiného, než psát tendenční  blbiny ? Nechcete, myslel jsem si to, chcíp byste hlady, nic než blbě žvatlat neumíte ódeesácký vrtichvoste.

Z. Bureš 5.1.2011 13:17

Re: Nojo,

V návalu demokratické vášně . . . . jste jaksi pozapoměl napsat, jestli po US-DEU truchlíte, nebo její smrt vítáte !!!

O tom byl totiž článek !

R. John 5.1.2011 17:57

"Zemřela", dávno tomu je ,

lituji i nelituji, co Vy ? Určitě se radujete ze zániku US jak malej Véna pod stromečkem z  autíčka.  :-))

Z. Bureš 5.1.2011 18:41

Re: "Zemřela", dávno tomu je ,

Rozumím Vám : Lituji - nelituji . . . . . obuta - neobuta . . . . . takže vlastně : Kam vítr - tam plášť - že ?????

P.S. : A samozřejmě, že nelituji . . . . . že výměšek z řitního otvoru ODS (neboli US-DEU) že skončila na smetišti dějin !!!

Co také jiného jsme mohli očekávat od odéésácké spodiny, na kterou ani ve vlastní straně nezbylo (pro jejich blbost a neschopnost) . . . . . žádné místo u koryta !!!!!

R. John 5.1.2011 20:44

Hm, víte toho, ale skutečnost ne. Ani nevíte jak to tehdá bylo.:-)

B. Rybák 5.1.2011 16:49

Re: Nojo,

A jak si na zaplacené těch dluhů vydělali, to také víte? Dnes už nepochybně víme, že objednávka na "Sarajevský puč" přišla ze zahraničí a odtud se také "Jidášský groš" sypal.

O. Kadlec 5.1.2011 16:56

Re: Nojo,

Ha!! Jidášský groš, a objednávka ze zahraničí. To tady od Charty 77 nebylo. To asi povstal některý z potomků Josefa Rybáka a navázal na jeho politický odkaz ze 70.tých let.

R. John 5.1.2011 17:48

To jsou hlavy, co pane Kadleci .:-))))))

R. John 5.1.2011 17:53

A odkud se prosím ta "objednávka" objevila ?

A co ten mrzký groš ? Odkud ten byl ? Že by zase agenti Wólstrýtu a imperialismu chtěli podkopat slavnou Republiku Čurbekistán?  Ho´dte to sem, já Vám pak povím pane Rybáku, kolik dělal ten dluh a kdo ho splácel. Jestli tedy o to stojíte.