4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Zemanův duch nad profesory

Miloš Zeman dosáhl svého cíle. Odmítl podepsat jmenovací dekrety tří navržených profesorů a na jmenovacím aktu se místo slavnostní atmosféry skloňovalo jeho jméno ve všech pádech.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Sulc 16.6.2015 2:09

Prestante uz brecet nad Zemanem ci Babisem !

Brecte nad temi, co si je oba zvolili. Brecte nad temi, co se radovali ze zruseni zdravotnickych poplatku, ted je zdravotnictvi dosti v perddeli. Brecte nad temi, co voli podle velikosti parku ci koblih a podle poctu pullitru piva ''zadarmo''.Povl voli vzdy povl, ale hlavne k tomu povlu dopomuze mlcici vetsina, tedy ti, co odmitaji chodit k volbam. Verim tomu, ze pujde-li volit 90 % volicu, bude konec Zemanum i Babisum.

T. Czernin 16.6.2015 4:04

Krasoduch nás ráčil oslovit

Jak vznešené je vznášet se nad tím ODPORNÝM ČESKÝM PÓVLEM jako duch nad vodami...

I. Mertl 16.6.2015 7:12

Re: Krasoduch nás ráčil oslovit

Jistěže se panu Sulcovi dobře radi, když je za vodou. Smutné však je, že má pravdu: za Zemana, Babiše a další si můžeme my, co nejsme za vodou, sami, pane Dvoustýpadesátýprvní. Tedy my, odporný český póvl. (Mimochodem, co jste si provedl, že se tak označujete?)

P. Zeman 16.6.2015 9:02

Re: Krasoduch nás ráčil oslovit

On pan Sulc, ač má v leccčems pravdu, je pořád jenom obyčejný český, zamindrákovaný drban. Kdyby si naplival sám do xichtu, nejspíš by nemusel blít svoje "moudra" přes oceán!

I. Mertl 16.6.2015 9:31

Re: Krasoduch nás ráčil oslovit

A jak často si Vy, pane Zeman, plijete do xichtu? Co Vy víte o panu SUlcovi jiného, než že je za vodou? Vy mu snad závidíte?

J. Václavíková 16.6.2015 11:50

Re: Krasoduch nás ráčil oslovit

Závidět? Jak se utápí v odporu ke všemu českému? Nějak nechápu, co jej pudí sem psát tím naším zaostalým jazykem, nad kterým se tolikrát otřepal hnusem.

P. Sulc 18.6.2015 0:30

Re: Krasoduch nás ráčil oslovit

To mate tak, pane Mertle: vselijaci ti Zemanove Novakove a podobni, nam vetsinou opravdu zavidi. Ne snad to, ze se mame daleko lepe uz dlouha desetileti, to je totiz znacne relativni. Oni nam hkavne zavidi tu kuraz, tu rozhodnost, ze jsme se zmohli na to, jit do neznama, do nejistoty, vetsinou bez znalosti reci a presto prese vsechno jsme se dobre zavedli. Ja v 67 odesel do Vidne, nemecky jsem neumel, presto jsem nebyl v lagru a chodil jsem do prace, jako pomocny elektrikar. A ti kluci Rakusaci se mnou meli zlatou trpelivost. A za 15 mesicu jsem byl, uz zenaty  // zena, kurazna holka, emigrovala z Prahy sama, bez chlapa.//  , v USA, bylo nam 30 a nikdo anglicky ani slovo, zadni pratele a znami. presto jsme to prazili a zivot byl do dnes celkem bez problemu a v poradku. tY ZACATKY TOTIZ  nebyly zdaleka tak zle, jak si to lide, vcetne me, predstavovali. No, a to je ten hlavni duvod k zavisti, od lidi poprdenych, co jen cekaji kdo je vytahne z rejze a dokazi si jen stezovat, ale sami pro sebe nic neudelaji a boji se riskovat.

J. Jurax 16.6.2015 21:39

Re: Krasoduch nás ráčil oslovit

No, jenže ten nad vodami levitující duch má recht ...

J. Hanke 16.6.2015 16:25

Re: Prestante uz brecet nad Zemanem ci Babisem !

zlatá slova.pana Sulce.

Co jsme si zvolili, to máme,

A zatraceně dobře nám tak.