30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Zase půjdeme volit!

Dvakrát jsem přejel napříč Maďarsko, Srbsko a Bulharsko a neviděl jsem žádnou solární elektrárnu ani řepkové pole a okolo (nedrcající) dálnice žádné (v Bulharsku minimum) billboardy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vaňura 19.8.2013 22:23

Pro připomínku

http://neviditelnypes.lidovky.cz/politika-kdo-nam-zdrazil-elektrinu-due-/p_politika.asp?c=A101003_121803_p_politika_wag

Jinak, všiměte si, že pokud se přijme nějaký špatný zlodějský zákon, třeba i z blbosti, nenajde se mezi poslanci většina, která by ho dokázala změnit, protože poslanci jsou totálně zkorumpovaní a mezitím se v tom točí velké peníze.

Viz ostudný a tragický zákon o exekucích. Proti němu hlasovali jen TŘI poslanci, všichni z ODS a mezi nimi i Marek Benda, o kterého se zde kde kdo otírá.

V. Kain 19.8.2013 11:07

Re: Raději komunisty, než zelené

Příšerně nestydaté výkupní ceny za elektřinu schválila ČSSD společně s KSČM a KDU-ČSL v.r.2005.To by to tady vypadalo kdyby to tady měli řídit takoví Bursíci.Včera stačilo toho zeleného mamlase chvíli poslouchat v OVM.

F. Eliáš 19.8.2013 9:49

Raději komunisty, než zelené

Za větrníky může blbost každého, kdo proti nim nevystoupil. Za fotovoltaiku mohou poslanci ČSSD a KSČ, kteří ji schválili za panování úřednické vlády pana Fišera. Obecně mohou zelení za většinu škod, které u nás vznikají při nakládání s energií.

I. Lyčka 19.8.2013 8:38

Fotovoltaiku jsem v Maďarsku neviděl,

zato větrníků tam mají také dost.