6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Zásadní věc

Ať už ve státě, ve městě či na vsi, všude platí jedno a to samé - čím méně muslimů, tím méně teroristických útoků. Je naprosto zbytečné rozumovat nad povahou teroristických činů, zda se jedná o útok pomateného islámského nebo jiného jedince anebo o teror organizovaný al-Kaidou či jinou islámskou teroristickou organizací.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Rudolf 23.12.2016 9:56

Ti utečenci, hochu

utíkají právě před těmi lumpy, kteří pak tady spáchají ty hrůzné činy. Tím chtějí ublížit především jim, nám až v druhém sledu. A díky podoným intelektuálním ignorantům, jako jste vy, se jim to už pomalu začíná dařit.

F. Navrátil 23.12.2016 9:33

Pátá kolona

Islámská invaze by nebyla možná bez páté kolony vítačů z řad politiků a zejména neziskovek. Neziskovka, to jen krycí název pro parazitickou mafiánskou firmu, která pod záminkou humanitární pomoci provozuje přistěhovatelský byznis. V tomto kšeftu, který je mnohem výnosnější než obchod s drogami nebo bílým masem, je zapojeno mnoho politiků a jejich rodinných příslušníků jako členové správních rad nebo nadstandartně placení poradci. Celý tento tunel je placen z kapes daňových poplatníků. Shrnuto: Evropští politikové z důvodů nízkých a nečestných platí ze státního rozpočtu islámskou invazi, která přichází zničit evropskou civilizaci.

P. Rada 23.12.2016 9:20

Re: Krasne, ale naivni a prakticky nemozne !!! Proc? ...

To co se extrémistům zdá se trochu daří netkví ve získání zbraní jak se domníváte - ale v tom, že svůj krvavý vnitřní konflikt "Meky - Mediny" transformují na "Muslimsko - křestanský/západní".

Dokládáte to sám slovy ..."muslimové na nás příjdou"... a nejste sám.

Význam tohoto zásadního posunu ve vnímání lze vysledovat s velikostí muslimského světa. Takto s námi ani nemusí dnes relativně minoritní extrémisté bojovat. Stačí když je budeme pasovat na sjednotitele muslimského světa a poté se sami uzbrojíme tak, že až vymřem.

P. Rada 23.12.2016 8:59

Co je "Zásadní věc"?

Zásadní věcí je - když už - uvědomit si stav světa - tedy kam ten náš sahá a která jeho hodina "bije".

Předně poslední desetiletí už žijeme ve světě gobalizovaném a to prostě proto, že s domácích zdrojů už bychom nevyžili a konkurenční vztahy nás nutí se okolí přispůsobovat.

Takto jsme ale v mnohém sami navodili změnu ba odstranění dříve daleko jednoznačnějších hranic a dříve daleko více suvereního státu. Konkrétně třeba bez ropy a plynu ale i mědi fostoru s dovozů na tisícekilometrové vzdálenosti... se neobejdeme a tak si nechtěně přibíráme problémy s oblastí daleko širších než před ještě několika desetiletími.

To sebou sice nese výhodu zachování ba růstu spotřeby a tedy geohistricky anomálně vysoké životní úrovně průměrného jedince - ale na druhou stranu si tím navozujeme rizika užších kontaktů s dříve odlehlými kulturami a to i s jejich chováním k naší kultuře neslučitelným. Zapojením do globálního dění jsme se tak stali jeho součástí kde náš relativní potenciál odpovídá vlivu na celek a naopak.

P. Sejrek 23.12.2016 8:37

Re: Krasne, ale naivni a prakticky nemozne !!! Proc? ...

Bohužel ty samopaly a munici jsme již poslali arabům jako dar někdy před rokem. Teď už jen zbývá rozjet zbrojovky a vyrobit nové. Jinak nebudeme mít žádné a muslimové na nás příjdou s těma našima co jsme jim loni dali.

P. Rada 23.12.2016 8:26

Re: :))))))))

Za příznačné považuji, že největší nepřátele hledátme kolem sebe. Nejste sám!

Sotva koho napadne hledat předně chybky u sebe a to přesto, že dokonce naše životy pravidelně nekončí cizím zaviněním.

A jeli to stát - pak se zas nejprve optejte sám sebe, koho a zda vůbec jste byl volit ... ?

J. Mrázek 23.12.2016 5:06

Re: :))))))))

macekvbotach.cz : Rozčilený čtenář glos M. S.:

Na nová auta dotace, za stará naopak příplatek, navrhuje..

Tak fajn... Co si ty svině ještě nevymyslí... Revize kotle (800-1500). revize komína (800), v elektřině platím nesmyslné větráky či slunce, ve vodě Francouze, v tabáku neziskovky. Uhlí už je dneska drahé jako svině, a je čím dál horší, cenu dřeva vyšroubovali na šílenou výšku kvůli nesmyslným štěpkám pro Skopčáky. Zakázali mi kouřit v hospodě, vnitráci mě sledují na internetu, kdekdo mě může udat za cokoli, všude mě sledují kamery. Kdekdo mi může vlézt do baráku na kontrolu bůhvíčeho, když chci jet někam autobusem, tak abych si na tu cestu šetřil, platím na auto pojistku, dálniční známku, kontrolu u doktora, technickou, teď i nějakou pokutu, mám nařízené zimní pneumatiky, spoustu vybavení, které musím nesmyslně měnit. K doktorům musím dojíždět a když jdu do lékárny, tak se nestačím divit. V krámě kupuji jedovaté potraviny, výrobky nikdo neopravuje, všechno se vyhazuje. Na baráku, který jsem koupil za zdaněné peníze, musím stejně platit daň státu, pojištění, a musím ho z něčeho udržovat, aby mi nespadl na palici. Kamkoli vlezu na úřad, platím nějaké poplatky, a ještě na mě čumí jak na otravný hmyz. Halík, Janda, Schwarzenberg a řada dalších darmojedů, které platím, ze mě dělají venkovského burana a nevzdělaného pitomce...A mohl bych pokračovat...

A kdekdo se mi snaží vnutit, že můj největší nepřítel je Rusák.... Hovno... Můj největší nepřítel je tenhle stát a jeho politici....Žádný Rusák, žádný soused, žádný normální člověk mě tak zavile nepronásleduje a neokrádá tak, jako tenhle náš dobytek...

P. Sulc 23.12.2016 3:16

Re: Krasne, ale naivni a prakticky nemozne !!! Proc? ...

A nejen plot. Take nutno vyndat z vaseliny samopaly a naladovat jejich zasobniky potrebnou munici, ne slepou, to da rozum, nejlepe tou expansni, kterou armada ve valkach nesmi pouzivat, ale toto neni valka s nejakym statem, ze ano? Protoze ten tlek z jihu bude stale vetsi, Italove v mori uz nelovi ryby, ale migranty, po stovkach, ne jen tak nekolik.

J. Kanioková 23.12.2016 1:33

:))))))))

T. Pansky 23.12.2016 1:19

Krasne, ale naivni a prakticky nemozne !!! Proc? ...

Kdyz nekoho chytneme na nasem uzemi bez papiru, zavreme ho do detencniho zarizeni. Ale do dal? Autor tvrdi, ze ho vratime. Ale kam ??? Kdyz nam dotycny odmitne rici, odkud prisel, tak udelame co? Ze by nam sam rekl, odkud pochazi? Krasne ! Ale prijme ho zeme, odkud nam tvrdi, ze pochazi? Pochybuji. Zase nam nezbyva nic jineho, nez ten plot !!!