29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

GLOSA: Veřejně páchané zločiny

Nevím, jak vy, ale já si myslím, že by bylo potřeba ihned zarazit veřejné páchání zločinů, na které se díváme každý den v televizních novinách: poskytování úplatků, domlouvání si ekonomických výhod a přidělování křesel

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Matuszczyk 20.12.2013 7:08

Re: Že by už stařecká demence?

Mohl byste mi poradit, co jste dělal, že jste tak zblbnul? Chtěl bych se tomu vyhnout.

M. Zikmund 20.12.2013 6:56

Co se týká silových ministerstev

a nebo i současné situace s dvěma policejními prezidenty, tak bych doporučil převzít osvědčenou praxi s ledního hokeje - rozstřel neboli trestné střílení.

F. Vokurka 20.12.2013 6:38

Re: Že by už stařecká demence?

porad slycham o nejakych teplych misteckach co ti poslanci dostali. muzte prosim uvest jmenny seznam, priradit k nim ta mista a vysvetlit v cem jsou tak uzasna? dekuji.

P. Maleček 20.12.2013 5:56

Že by už stařecká demence?

Dědku Vlku vrať se (dovoluji si tykat vám jen proto, že to lékaři u osob se stařeckou demencí doporučují pro zlepšení vnímání toho co se jim říká) k sudeťákům, to ti jde. Ale současnost ti už uniká, či si v lepším případě pleteš hrušky s jabkama.

Srovnávat současný demokratický střet o vliv získaný řádnými volbami a tím, jak si zvolení poslanci vykšeftovali své vzdání se poslaneckých mandátů za teplé flíčky ve státních podnicích s možností masivní korupce, totiž může jen hlupák - což ty nejseš. Takže i z mého pohledu bohužel zbývá už jen ta nastupující stařecká demence.

Škoda nad tvými příspěvky se dosud šlo zasmát chytrému humoru i se něco moudrého dozvědět. No bohužel, ale čeká nás to všechny, mě nevyjímaje (to jsem si na vidle naběh).

P. Pokorný 20.12.2013 1:43

Tenhle chlap mě zabije dřív, než příroda

Až na jednu výjimku tuším před měsícem do slova a do písmene. Akorát mě vždy rozzuříte, když to napíšete dřív než já, nebo lépe než já....  Sakra nebo zábavněji než já....

R. Szewczyk 20.12.2013 1:13

hi hi hi

je zajímavé,že součastnost pane Vlku reflektujete naproste bezvadně inteligentně,místy až novátorsky,ovšem s tou minulostí nemoha s vámi souhlasiti,tedá s tím výkladem,

M. Krátký 20.12.2013 0:52

Pane Vlku,

dávám vám za 1*

dobrou noc

PS : a byla by aspoň sranda, takhle je to ubohý

L. Krajíček 20.12.2013 0:37

Dobrý nápad.

Jen bych třeba pozměnil tu část, kde píšete: "Před bojem o křeslo ministerského předsedy by byli účastníci prohledáni, zda s sebou nemají zbraně, vysílačky a výbušniny."

Změnil bych to na : "Před bojem o křeslo ministerského předsedy by účastníci obdrželi zbraně, vysílačky a výbušniny."