29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

GLOSA: Vánoční projev pana prezidenta

Prvním dojmem je: máme tu dalšího Jájínka, nesporně intelektem podstatně převyšujícího toho "paroubkovic", leč Jájínka jako zvon! Asi nic překvapivého.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 28.12.2013 9:51

projev prezidenta postrádal vizi

Projev prezidenta opravdu postrádal vizi. Autor má pravdu, že pro pravdo-láskovou pakáž by to bylo ještě větší sousto na kritiku, ale vizi by měl prezident předkládat vždy. Havel tuto vizi poskytoval, i když to byla vize chmurná, jak je u českých "intošů" tradiční. Vizi předkládal i Klaus, i když mnohdy spojenou s kritikou Evropské unie. Zeman má coby prognostik vizionářství v "popisu práce", ale tentokrát mu chyběla.

M. Šejna 28.12.2013 9:47

Pane Šetko

například naše umělecká "elita", co kecá do politiky. Pak představitelé "pravdy a lásky". No a na závěr političtí aktivisté ve "Velké televizní bolševické revoluci".

Chcete konkrétní jména: Urban, Bursík, Marvanová, Ruml, Schwarzenberg, Vondra ....

M. Šetka 28.12.2013 9:17

méně štěkotu a více pokory..

Vážený pane,pokory před čím,nebo lépe před kým? Snad před soudruhem prasedentem? Děkuji,nebudu. Ale ve vašem článku mě zaujalo následující: "mluvím o těch,kteří jeho jméno /Havel/ stále zneužívají k dosažení svých cílů a činí tak často neobyčejně neurvale." To se čte,jako kdyby to napsal Květoň Zahajský,ale ve skutečnosti je to čiré bla bla. Moc bych vás prosil,kdybyste mohl být v tomto případě konkrétní a šoupnout tam alespoň pár jnen. Řekněme pět. Abychom si na ně dali pozor. Ještě jednou prosím,buďte od té dobroty.