9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Diskuse k článku

GLOSA: Ubohý pan Babiš

Ano, tato parafráze názvu románu Hanse Fallady a jedinečného dvoudílného televiz­ního filmu s Luďkem Munzarem v hlavní roli mne napadla při sledování posledního "vydání" pořadu ČT s názvem Máte slovo věnovaného takzvané "zelené naftě".

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 22.5.2012 7:14

Velmi dobře napsáno. Ale vykládejte

něco takového čecháčkovskému stádu. Prostě zase jeden fírer na obzoru. Chraň nás před ním a jeho voliči pámbu.

R. Gramblička 22.5.2012 6:48

nemohu než souhlasit

nikdy předtím jsem babiše neviděl vystupovat v tele-diskuzi, ale z tohohle jsem byl hotovej.  je to vidlák, jako vyšitej.

J. Urban 22.5.2012 7:16

Re: nemohu než souhlasit

Jeho nebezpečí tkví v tom, že právě ten jeho vidlákovitý styl a úroveň křupana ze 4. cenové u nás osloví velmi mnoho voličů. Grebeníček a spol. jsou proti němu akademici.

R. Langer 22.5.2012 11:55

Re: nemohu než souhlasit

Ano, z toho mám také strach. Vždyť on se přece chová úplně stejně jako ten "vobyčejnej člověk", kdo by ho neměl rád!? :-(

J. Forman 22.5.2012 6:41

Jak kdo.

No a já ho tam viděl poprvé v akci a beru ho. Rozhodně víc, než toho ťunťu Macha.

To, že někdo krásně mluví, nic nevypovídá o jeho charakteru. Viz Klaus.

S. Donát 22.5.2012 12:04

Re: Jak kdo.

Máte pravdu. Stačí, když někdo mluví jako hulvát a křupan, to vypoví o charakteru víc než dost. Svůj k svému, že ? A proč sem motáte Klause ? Proč musí do každé diskuze o politice vždycky někdo zatáhnout pana prezidenta, i když nemá s článkem žádnou souvislost, to prostě nedokážu pochopit.

L. Krajicek 22.5.2012 2:14

Ubohý pan Kufalt,

byl původně nevinný, později velice mazaný a v podstatě kultivovaný podvodník. Vlastně si ani pan Kufalt ani Luděk Munzar nezaslouží, aby byli dáváni jako příklad do jedné roviny s Babišem.

Pro Babiše by se spíš hodilo "Ubožák, ten pan Babiš."

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to typický produkt devadesátých let.

J. Kanioková 22.5.2012 1:46

Naprostý souhlas,

ten pořad je náhodou bezvadný, protože dost odhaluje podstatu názorů, které účastníci prezentují na veřejnosti. Většinou jsou takového naturelu, že je Jílková hravě usměrní, jen občas hledím nechápavě na některé, kteří tam prezentují zcela naivní či přímo zcestné představy. Ale aspoň pak vím, co si myslet o jejich článcích či názorech v médiích.

Ovšem Babiš... to byl zákusek...:)))

E. Vašátko 22.5.2012 6:41

Re: Naprostý souhlas,

Já ovšem myslím, že panu Babišovi podobné úvahy nevadí, protože má své posluchače a příznivce právě ve skupině podobných primitivů a hospodských kecalů. Myslím, že Miloš Zeman kdysi tvrdil, že je u nás až 30 % pitomců a o ty právě jde. A 30 % voličů, to už je síla nebo ne ?

P. Kolář 22.5.2012 7:20

Re: Naprostý souhlas,

P. Kolář 22.5.2012 7:30

Re: Naprostý souhlas,

pan Babiš zjistil,že se na potravinách nedá tolik vydělat,tak změnil priority.Rozhodl se vydělávat na blbosti,stejně tak ovšem vydělával i Miloš Zeman.Chraň nás pánbůh před populisty.

Taky jsem očekával,že uvidím přinejmenším inteligentního obchodníka ale jak je vidět peníze u nás vydělá snadněji primitiv.Nesedí mi zrovna trhovecký styl vedení debaty,jak ho provozuje paní Jílková ale tentokrát jsem s ní měl soucit.