29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

GLOSA: Tragický způsob vládnutí

Získávání prostředků z evropských fondů a při zavádění nového systému výplaty sociálních dávek. První kauza je o to děsivější, že se již dostala na stůl vysokých úředníků Evropské unie, kteří nejpodrážděněji reagují na projekty připravené ministerstvem školství. I stala se zajímavá věc: už i členové Nečasova kabinetu přiznávají, že končí legrace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Vodvářka 12.2.2012 8:54

Návrh manuálu pro pana Jelínka

Pane Jelínku, nejspíše si to ani neumíte představit, ale jde to. Zkuste se jednou podívat do vlastních řad. Pokud to už nejde, nabízím Vám manuál

 A/Jiří Paroubek, ing.,bývalý Vámi adorovaný předseda vlády, šéf ČSSD, hosudar. Dnes - opatrně opovrhovaný odpadlík, který narušuje jednotnou frontu tzv.sociálních demokratů a svými plivanci na mateřskou stranu kazí "imidž". Navíc asi odebere pár procent při každých volbách, achich ovej  B/Bohuslav Sobotka, Mgr.práv, kdysi génius na ministerstvu financí, kdy se učil dle přímých svědků první den v křesle studovat fakturu, z jehož poznatků o finančních otázkách čerpají dnes jen v Severní Korei. Nyní předeseda strany tzv.sociálních demokratů, hřímající na všechny zlořády okolo, aby se pak šel vyspat do svého za poslanecké náhrady vykouzleného bytu  .C/Stanislav Gross, JUDr., bývalý ministr vnitra, pak i předseda vlády, upřímný Stáník. Dnes rentiér a floridský povaleč, který geniálně nakoupil a ještě geniálněji prodal během jednoho měsíce akcie s přímým ziskem okolo 500% (Georg Soros je proti němu učiněný břídil/. D/David Rath, MUDr., bývalý ministr zdravotnictví, dnes hejtman SČ kraje, člen tzv. sociální demokracie, hlasatel morálky, veřejný bigamista, velký lobbista za placení u lékaře za cokoliv. Dnes úporný obhájce bezplatného zdravotnictví, ať to stojí cokoliv. E/Jaroslav Palas, současný hejtman MS kraje, bývalý člen KSČ, pak několika levicových stran,  v současnosti člen tzv. sociální demokracie, bývalý úspěšný prodejce Setuzy. Dnes kouzelník Žito, který je schopen postavit barák za cca 100 milionů jen se šestákem v kapse.

Omlouvám se neúplnost manuálu /NP je omezen prostorem, avšak pokud máte paměťová centra v hippokampu v pořádku, nebude pro Vás problém doplnit další jedince/.

Ono totiž, pane Jelínku, odborníka na problematiku nedělá jednostranný pohled na svět oranžovými brýlemi, ale jen poctivost při shánění informací a jejich ideologií nezastřená analýza. Přeji Vám mírnější mráz přicházející z Kremlu.

J. Boleslav 11.2.2012 17:59

Uvidíme

jaká kriteria p. Jelínek vytáhne na členy vlády, až v ní jednou usednou jeho rudooranžoví oblíbenci. Docela se na to těším.

J. Slanina 11.2.2012 14:56

Tak sudokopytník...

...se nám otřásá nad absencí přísných kritérií, která by měli splňovat členové vlády. A že se nám už dávno nevyklepal na těmi ministry paroprasete. Jen se podívejte: http://cs.wikipedia.org/wiki/Vl%C3%A1da_Ji%C5%99%C3%ADho_Paroubka

Co jméno to přísně zkriterizovaný exot.

R. Tichý 11.2.2012 11:30

Vyváženost ČRo

Možná jsem to jen přehlédl. Nevíte o někom, kdo by pro ČRo psal stejně zaníceně a zároveň mu z kapes nevypadávala rudá a hvězdičkovaná členská knížka?

D. Švik 11.2.2012 13:32

Re: Vyváženost ČRo

Já Jelena čtu rád. Vždy se moc nasměji a připomenu si, že lidská blbost je nezměrná.

R. Sedláček 11.2.2012 8:04

nic nového, furt je to debil

J. Jonášek 11.2.2012 9:28

Re: nic nového, furt je to debil

A taky jím zůstane...

P. Lenc 11.2.2012 10:13

Re: nic nového, furt je to debil

Už nevím kdo to řekl,cituji:Vaše řeč by byla komická,kdyby,bohužel nebyla naprosto tragická.To platí u Jelena jako lať na p...

V. Michl 11.2.2012 0:13

Ahoj

eurohujere. Nejlépe bys udělal, kdyby ses vystěhoval do Bruselu, nebo alespoň do Lidového domu.

F. Doušek 11.2.2012 1:00

Re: Ahoj

Na té druhé adrese je prakticky doma.