2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vlcak 6.8.2009 21:25

Miloši

Já nevěřím,že se tak jmenujete(není to Milouš?),mluvíte jak Jakeš o paní Zagorové.

anymobratr 6.8.2009 20:06

bublina

"Odborný" posudek prekladu napr. tvrdi, ze anglictina zna pouze termin "commence", nikoliv "commence to run" (bod 6). Neni tomu tak, napr.v americkem pravnim textu statu Idaho na adrese: http://www.isc.idaho.gov/rules/iar14.rul

se termin "commence to run" opakuje vicekrat. Prekladatelska agentura, ktera zpracovala posudek na uvedenou smlouvu, se tedy myli. Napr.: ...if granted, could affect the judgment, order or sentence in the action, in which case the appeal period for the judgment and sentence commences to run upon the date of... O kus dale se pravi: "When the court releases its retained jurisdiction or places the defendant on probation, the time within which to appeal shall commence to run."

Nejde o "pocestenou anglictinu", jde o text sepsany americkymi pravniky.

Jura 6.8.2009 19:45

TOPOL JE FAKT BURAN.

Dnes už to je více než zřejmé - TOPOLÁNEK je TUTAN  z největšíchRv a Klaus měl pravdu. R^

anymobratr 6.8.2009 20:08

Re: TOPOL JE FAKT BURAN.

jasne, Klaus, ktery si na zavolani dava rande s lobysty "na pul cesty";-DRv jurskapico

Frank 6.8.2009 18:54

Svou hlavu má každý, ale Mamula Jr. v ní má nas.....

Stále pindá, že je sledován. Ale tak se přece nechová normální člověk, který je navíc někým sledován. Normální člověk raději nezavdá příležitost kdejakým pitomcům, aby jej mohli komromitovat. Normální člověk. Jenže Topol normální není. To ví skoro každý, jen ODS ne a ne pochopit. Oni místo věrného manžela a starostlivého předsedy raději změní logo a ptakopysk íčko si myslí, že je to OK. Tak hodně štěstí.

Vašek 6.8.2009 18:30

Chytrá ODS.

 ODS je natolik chytrá, že poznala , že je nejlepší Topolánka schovat a neukazovat. Problém je, když ho nějak zvědavec najde a nafotí. Přímo průšvih je, když uteče a popovídá si s novináři.

Libor 6.8.2009 16:26

Pozval

je tam Fantomas, aby s nima na jachtě dohodl, kolik budou platit daň za život. proto to tak tají. A toho fotografa si Fantomas podá. HaHaHa.;-P;-P

Bizon 6.8.2009 13:56

Nutno podotknout, že prázdnou .....

Raul 6.8.2009 13:25

Levičák Topolánek

Místo aby odpočíval v kruhu rodinném třeba na Hawai, schází se s kolegy z práce jako nějaký odborář, který si jich neužije dost během roku.

Malý Aston 6.8.2009 12:53

Já zásadně na dovolené nemluvím česky!

Nikdo neví, kde koho potká. Nikdo neví kdo má foťák nebo nemá a já nemám zájem aby po mé osobě šel finanční úřad kde jsem vzal prachy na dovolenou. Nikdo mne nezná, nikam se netlačím a o politice jen v klidu nadávám. Kolik tisíce občanů si pořídí dovolenou za desítky tisíc kaček a ani pes po nich neštěkne, kolik desítek tisíc našich občanů dá za dovolenou více jak Topolánek a nikoho to nezajímá. Statisíce našich občanů prostě jedou  a užívájí  si a nikdo je nefotí a nikdo je nenahrává na video.Zavádět zákonem, že od funkce sekretářky na ministerstvu a od funkce nějakého tajemníka politické strany a výše se nesmí jezdit na dovolenou nebo jen pod stan k Máchovu jezeru je sice blbé ale pro čecháčkovské povahy zřejmě nezbytné.:-P

Anonym 6.8.2009 13:56

Re: Já zásadně na dovolené nemluvím česky!

Myslím, že jste nic nepochopil.

Nejde o dovolenou, nýbrž o aroganci moci, která už dostoupila takového vrcholu, že se naši přední politici (bez ohledu na stranickou příslušnost) nechají veřejně odměňovat těmi, kterým přihráli v rámci rozhodování o tomto státě a o nás obecně slušné peníze.

Není to závist, je to vztek a znechucení nad tím, že úplatkářství na nejvyšší úpovni mohou hájit lidé (promiňte mi to - nechci být úplně osobní - ale jako třeba Vy, kterého mám za jinak docela rozumného, byť někdy naštvaného člověka).

Nemyslím, že by měli trávit dovolenou na Berounce pod stanem. Ale funkce, ve které Vás platí daňoví poplatníci, zavazuje. Na nižší i vyšší úrovni.Toho by si snad mohli být vědomi, ne?

bezocasý obojživelník 6.8.2009 16:23

Nějak se mi to nezdá...

Moc by mě zajímalo, jestli to veřejné odměňování půjde nějak prokázat. Z momentálně dostupných informací to tak vypadá. Pokud ano, ať to řeší soud. Pokud ne, je to stále na úrovni spekulací a možná i pomluvy.

Reakci pana Topolánka vidím jako pěkný úšlap, který mu na volebních preferencích určitě nepřidá. To opravdu nemá nikoho, kdo by mu vysvětlil, že si dělá z ostudy kabát?

Jinak by bylo krásné, kdyby braní úplatků papaláši NEBYLO NORMÁLNÍ a podplacený papaláš, na kterého by to prasklo, by se STYDĚL. Ale teď radši tu o těch malých prasátkách...

Hezký den.

Bizon 6.8.2009 13:58

Re: Já zásadně na dovolené nemluvím česky!

Jste hloupý, jako Topolánek! Proboha, "kolik tisíc občanů" dělá premiéra ?!

M.S. 6.8.2009 14:58

Re: Já zásadně na dovolené nemluvím česky!

Vy jste asi spadl z jahody naznak. Vůbec mi nevadí kam kdo jezdí na dovolenou, ale vadí mi, že se bývalý premier stýká s lobisty a vadí ještě více  jak reaguje, když zjistí, že je kontrolován. Nejen Topolánek, ale všichni naši politici by měli být pod daleko větší kontrolou. Kdo je čistý, nemusí se bát. Vzhledem k tomu, že čistých je málo, tak se všichni kontroly bojí. Moc je nutné kontrolovat, zejména u nás.

Frank 6.8.2009 18:49

Re: Já zásadně na dovolené nemluvím česky!

Buďte v klidu, vás rozhodně nikdo fotit ani natáčet nebude.

VLADIMÍR 6.8.2009 12:00

Především

má blbou hlavu...Rv

:-) 6.8.2009 12:12

To se ti povedlo!

Především VLADIMÍR má blbou hlavu...

;-D;-D;-D

Anonym 6.8.2009 11:18

Fajn, díky

R^R^R^

Al Capone 6.8.2009 10:31

Já si myslím, že jsou to všechno prostě jenom náhody

Já si myslím, že jsou to všechno prostě jenom náhody... Prostě Dalík se prochází někde v Itálii, tam mu nějaká italka doporučí pronájem vily, která se nepronajímá a kterou shodou okolností vlastní lichtenštejnská firma, za kterou jedná člen dozorčí rady J&T, která sídlí někde v polích... Prostě náhoda, to se v životě stává... A to že tam dorazili další lidé, kteří měli od jiných členů ODS dostat dárek jako např. pan Procházka ze Setuzy, která měla dostat 300 miliónů od pana Gandaloviče z PGRLF... To je prostě náhoda... To se stává.... A že tam je šéf ČEZu, náš nejlepší manažer Roman se svým lobbyistou Johanesem... To je taky náhoda... Společný podnik J&T a ČEz v energetice... financováno ČEZem to je taky náhoda... Prostě samá náhoda...

3směsi 6.8.2009 11:25

Re: Já si myslím, že jsou to všechno prostě jenom náhody

Al Capone : Budu se bát otevřít konzervu, aby na mě nevykoukl Váš příspěvek. Tedy : potřetí jste zapoměl na pana Urbana z ČSSD.

Ludva 6.8.2009 12:01

Re: Já si myslím, že jsou to všechno prostě jenom náhody

To je taky úplná náhoda, že Dalíkova firma je zainteresována na stavbě ČEZu - paroplynová elektrárna Úžín za 8 miliard.

lucinapes 6.8.2009 9:53

kde jste byl vy na dovče a kolik vás to stálo?

Holt každý se musí nějak živit, někteří žurnalisti mají virtuální hovnocuc a semtam ho vypustí na někoho. koho nemají rádi nebo když jim za to NĚKDO zaplatí -  ani platit nemusí, když nevirtuální kočka prskne a ukáže drápy..

Simon 6.8.2009 11:26

Re: kde jste byl vy na dovče a kolik vás to stálo?

Rekl bych ze je zasadni rozdil mezi novinarem a politikem, ktery ma moznost ovlivnovat zakony, verejne zakazky a podobne. ;-) Proto politik musi byt schopen dolozit kde byl a jak nebo kdo to platil a novinar ne.

REX 6.8.2009 9:03

Dobrý postřeh.

Topolánek je zkrátka trumpeta, neboť scházet se na jachtě s lobisty a podnikateli pár týdnů před volbami, to ODS hlasy spíše ubere než přidá. Ještě, že se tam připletl ten Urban.

Ludva 6.8.2009 8:49

To je výborné,

aspoň ušetřili za fotky.:-D:-D:-D

Bloud 6.8.2009 8:41

Nevím, nevím, autore,

Petruška Šustrová to vidí poněkud jinak...;-D

Náčelník Skvrnitý ocas 6.8.2009 8:04

Lucka Talmanová

Lucka se projevila jako dobře krmená husa, když celou toskánskou fotokauzu ironizovala a "děkovala" za fotky zdarma. Všechny frajeřiny bych Topolovi odpustil, vždyť je to Valach, ale jeho přítelkyni nikoli, je totiž nepředstavitelně hloupá. I když se jí nikdo na nic neptal, přesto se protlačila po reflektory v šaškovské masce.

j 6.8.2009 7:47

Ještě se musí Topol hodně učit

Bylo by samozřejmě politicky lépe výhodnější dělat ze sebe prostáčka, zapřít své přátele a jed s prostým lidem na Slovensko a teprve po volbách to oslavit v Monarchu s doutníkem. Neříká se tomu pokrytectví? Lůzy jako je Dianka a Kačka s Frankem je mnoho a na ty to funguje.

karas 6.8.2009 8:50

Re: Ještě se musí Topol hodně učit

Vždyť on jezdí mezi prostým lidem na kole, nikoliv však na Slovensku ale na Slovácku.

Diana 6.8.2009 7:01

Souhlas

Naprostý souhlas, pane Čermáku, jenomže problém je v tom, že si Topolánek myslí, že je Bůh a že mu nikdo nemá právo do něčeho kecat. Je to prostě modrý ubožák a nafoukanec, který pro prachy a moc udělá cokoliv!!