2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

GLOSA: Tady je Babišovo

Mám pocit, a rád bych se mýlil, že všechny předchozí krádeže – například Klausova kuponová privatizace, pár Rittigových či Janouškových ukradených miliard - blednou před tím, co se chystá, totiž privatizace celé republiky Andrejem Babišem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Podroužková 27.9.2014 10:59

Re: Máte pane pocit nemáte žádný důkaz.

Sám Babiš spolupráci s STB nijak nepopírá, jen tvrdí, že nebyl vědomým agentem. Je zřejmé,že jím byl ale dokázat to dnes již kvůli skartaci nejde. Výsledky jeho života, které zřejmě nejednoho ohromí, jsou v zásadě šikovná manipulace a získávání podniků způsobem na hraně zákona a za vydatné pomoci politiků z obou stran, pravice i levice. Není to usilovná práce, která přinesla hojnost, je to manévrování, ovlivňování a zejména nekompromisní a tvrdý postoj. A co že nám tak strašného Babiš chystá? Již brzy uvidíme, jak se mu podařilo zlepšit výběr daní, zatím je ticho po pěšině. Že by šlápl na paty nějakému podvodníku, mafiánu nebo pašeráku jsme dosud neslyšeli, a to vlastní dvě nejrozšířenější média v zemi! Tam by se určitě pochlubil. Majitelé heren nejsou nic moc, ale dnešní poptávka po rušení a eliminaci heren způsobí jediné: lidé budou hrát online jinde a takto vybrané daně poputují do zahraničí. To nejhorší ovšem bude ekonomické spojení s Ruskem, omezení svobody projevu (dnes už v MF Dnes a Lidových novinách), politická orientace východním směrem. Lidu vždycky trochu koblih popustí, aby hned vzápětí pevně utáhl opratě výhradně ve svůj osobní prospěch. Je největším příjemcem státních dotací (v roli vlastníka Agrofertu) a zároveň nejvyšším státním úředníkem tyto dotace schvalujícím (v roli ministra financí). To vám to fakt nedochází?

Program ANO žádný konkrétní nemá. Všechno zařídí, zlepší, vyřeší a bude líp. Ale komu? Hádejte!!!

P. Sulc 27.9.2014 0:57

Pane, narod si jej zvolil,

necht si jej narod tedy uzije. To tez plati o Ovarovy. Budte jist, ze nebudou proti nim naprosto zadne protesty

E. Vašátko 27.9.2014 6:30

Re: Pane, narod si jej zvolil,

To je stanovisko člověka, který žije za mořem. Zkuste se přestěhovat, možná, že se na to budete dívat z jiné perspektivy.

E. Sevrát 27.9.2014 9:14

Re: Pane, narod si jej zvolil,

No,vy si zase "užívate" Obamu.A již byl zvolen 2x.A taky jsem žádné masové protesty proti němu v USA nezaznamenal.Demokracie-tedy vláda většiny má holt svá uskalí.

J. Hejna 27.9.2014 11:41

Re: Pane, narod si jej zvolil,

Pane "Sulc", pořiďte si českou gramatiku. Vaše hrubky jsou trapné.

K. Pavlik 27.9.2014 14:17

Re: Pane, narod si jej zvolil,

Toto mne tez rikala moje cestinarka. To ze nemela ani poneti o matematice ji nevadilo.

P. Sulc 27.9.2014 22:25

Re: Pane, narod si jej zvolil,

Prihlouply pane, neni rec o gramatice ale o politice. Hodinky jako holinky, vidte, alespon pro vas.

V. Čermák 27.9.2014 15:45

Re: Pane, narod si jej zvolil,

Ono se líp prská přes Velkou louži, než zametá vlastní dvorek.

P. Sulc 27.9.2014 22:27

Re: Pane, narod si jej zvolil,

Daleko snadneji se zameta vlastni dvorek, nez se dostava za Velkou louzi, hlupe, na to potrebujete totiz kuraz, nechat doma vse a jit do nejistoty.