8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

GLOSA: Sobotka pod tlakem tiskového magnáta

Premiér Sobotka se stále více zaplétá do mediálního souboje s ministrem financí Andrejem Babišem. Poté, co Babišovi vyčetl jeho podnikání a vyzval ho, aby se "rozhodl buď pro politiku, nebo pro podnikání", vystrčil i Babiš své růžky. Server iDnes.cz vytáhl na Sobotku jeho "nejasný podíl" při privatizaci OKD. Údajně prodejem "pod cenou" přišel český stát o několik miliard korun.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lepka 7.4.2014 15:16

Perte se a žerte se !

Hned po volbách a upečení této "vlády", jsem tipoval, že vydrží do velikonoc. Dlouho to vypadalo, že jsem výrazně přestřelil, ale poslední vývoj mi vlévá naději do žil.

J. Chaloupka 7.4.2014 10:12

Čím více členové socdem na Babiše útočí,

tím se zvyšuje oblíbenost ANO a snižuje ČSSD. Dnes by už nedostala ani těch 20%. I proto by pro Sobotku bylo výhodnější spíše Babiše podpořit než s ním bojovat. Jak řekl jistý Faltýnek: kdo si z Babiše utahuje, neví s kým má tu čest. Ostatně Sobotkovi by prospělo, kdyby si zbytek života opatřoval živobytí prací. Nažvanil se už dost.

A. Bocek 7.4.2014 7:37

Sobotka ať na Ostravsko nejezdí,

těch majitelů natěšených na vlastní byt je tam neskutečně mnoho.

P. Lenc 7.4.2014 9:11

Re: Sobotka ať na Ostravsko nejezdí,

Myslíte, že by mu mohli rovnat chrup?

Z. Švrček 7.4.2014 9:15

Re: Sobotka ať na Ostravsko nejezdí,

nebo se pokoušet doleštit mu pleš.

J. Gogo 7.4.2014 7:33

Bez ohledu na Sobotku, je dojemné,

jak modří roztleskávači ožili. Ono těch kostlivců je ve skříních plno. A hlavně po působení modrých ptáků. Ale o těch Bartoň ani Polanecký nepíší. Oni přece nejednou dokázali, že to dokáže, že? Mimochodem, fakta o podivném prodeji OKD jsou známa hodně let. Proč modří zloději v čele s Topolánkem a později Nečasem tuto situaci neřešili dávno? To se muselo čekat, až přijde slovenský  konfident STB a skoupí periodika?

P. Lenc 7.4.2014 9:10

Re: Bez ohledu na Sobotku, je dojemné,

A tak pane Gogo přemýšlím, nemáte nějaký modrý komplex?Nejste náhodou majitelem modrého ptáka?Protože kdyby jste byl aspoń trochu informován, tak by jste věděl že"zloděj"Topolánek a jeho vláda neměla sílu v této věci něco podniknout.Mohl bych pokračovat dál, ale je to asi naprosto zbytečné.Mimochodem, označování Topolánka a Nečase , i když mohu mít k jejich osobám výhrady za zloděje je typické pro levičácké zlodějské dacany, kteří volají chyťte zloděje.

Z. Švrček 7.4.2014 9:17

Re: Bez ohledu na Sobotku, je dojemné,

Mohli to řešit třeba opětovným zestátněním této privatizvané firmy? To by byl tedy silný HUHU kokejl!