23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

GLOSA: Se Švejkem v erbu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Emil XX 6.6.2008 8:51

Článek má z velké části pravdu - celý nesmyslný "boj proti globálnímu oteplování" diriguje EU

EU se ale také mimo jiné rozhodla zlikvidovat domácí textilní průmysl, aby se zavděčila Číně a nedostala za to NIC.

york 6.6.2008 8:41

Tentokrát vás instinkt opustil

Parlament nedělá skoro nic jiného, než že implementuje ty blbosti, které v Bruselu schvalujete. Poslední dvě ukázky ,jako je ta antidiskriminace nebo povinné šmírování občanů snad stačí.  Pokud jde o ty regulace. EU nemá ve světě konkurenta. Podívejte se, kam to EU přivedla se zemědělstvím, ochlazováním zeměkoule a energetickou politikou. Dál nemá ani cenu pokračovat.  Pokud lze vládě něco vyčítat, tak to, že vám na to skáče. Já bych sestavil tým právníků a ty vaše blbosti bych vám v Bruselu otloukl o hlavu.   

emil 6.6.2008 11:17

Re: Tentokrát vás instinkt opustil

Administrativních pitomostí z EU dochází celá řada. Před nějakou dobou proběhla vysvětlující zpráva k balení karamelek, požadovaná z EU, která byla asi 100x rozsáhlejší, než Americká ústava. Ať se ti nadlidé v EU nezabývají takovýmito kravinami, které zatěžují administrativu států EU. A to by měla být právě vaše práce. Výsledek ukazuje, o co europoslancům jde. Jen o koryta, jak je to také va vašem případě, paní Bobošíková.

Forstmeister 6.6.2008 8:26

"Pojímati se"

Dámo, více pišolit (boukat) a méně mentotorovat. To Vám radí lesník.

ladislav 6.6.2008 8:14

Komické

Komické, jak tady joudové kvičí cosi o rudé Bobošíkové, ale nikdo nečte, co paní Bobošíková skutečně říká. Zdá se ,že se tady sešli noví kádrováci, kteří by bez mrknutí a bezdůvodně poslali na hák Bobošíkovou, stejně jako jejich pokrevní předchůdci poslali Dr.Horákovou. Hnus.

york 6.6.2008 8:19

Re: Komické

Vaše velebnosti.

tony 6.6.2008 7:56

rudá kandidátka

Prosím, ať za nás v Bruselu nemluví komunistická kandidátka.

brána 6.6.2008 7:21

Milá rudá paní Bobošíková

vaše pochyby o české cestě k prosperitě evropy nejsou vůbec odvislé od pár zavádějících čísel. Doufám v nadále pevný postoj premiéra a prezidenta, kteří jsou neomylnou zárukou budoucnosti modré Evropské únie.

Borek@exil 6.6.2008 7:13

Česká republika si "zadělává" na pořádnou ostudu.

Paní soudružka autorka má už z ostudy ušitý kabát. Ať se drží své třešínkové bižuterie a zaleze pod kámen, kam patří společně s komunisty, kterým tak nadšeně dělala tajtrdlíka!

emersonskej 6.6.2008 9:26

Re: Česká republika si "zadělává" na pořádnou ostudu.

R^;-€

Josef 6.6.2008 17:41

Re: Česká republika si "zadělává" na pořádnou ostudu.

Nezesmesnuj nasi spolehlivou, nezkorumpovanou KSCM. Cely narod si preje okamzite vystoupeni z EU a  nemuze spolehat na tu falesnou, zkorumpovanou ODS, ze je k tomu dovede. Ta strana jenom predstira a klame ! Nase jednotna a spolehliva  KSC  vzdy stala na strane pracujiciho lidu a rozumela jeho pranim a touham. V pripade volebniho vitezsvi nasi strany, tento stat vystupuje z EU okamzite a bez debaty, na to muzete spolehnout !!

jorocer 6.6.2008 6:26

Setrvačnost

Takže na jedné straně se Paroubek bije v prsa, že ekonomika je v dobré kondici díky stervačnosti po jejich 8mi leté vládě a za hodnocení byrokracie (administrativy) za loňský rok budeme peskovat současnou vládu, která měla v prvním roce svého vládnutí pramálo možností něco s administrativou po socanech udělat. No dobrý.

PROKOP BUBEN 6.6.2008 7:30

Re: Setrvačnost

No, zatím to vyzerá, že TOPŠAŠKES VLÁDA dělá více škody, jak užitku, policie se skoro hroutí, zdravotnictví ve zmatcích a zmetcích atd.atd......Pokud by se věnovalo tolik času řešením přebujelé byrokracie, jako kauze ČUNEK za toho rok a půl, mohlo se snad i v tomto směru pokročit, pokud by se ovšem chtělo......

Jura Jurax 6.6.2008 15:52

Re: Re: Setrvačnost

jojo - takže to teď vypadá jako při každé posametové vládě (předsametové jsou mimo kategorie) - čurbes, úplatky, aféry, neschopnost, boje o krávoviny a o koryta ... nihil novum sub sole ;-)

svazačka Bobo 6.6.2008 2:09

BOBOLINA, funkcionářka OV SSM, parazitická oportunistka za každého režimu

Nu, její "prezidentská kandidatura", kdy pomohla jak KSČM, tak svému bývalému bossovi, který na ní drží, "liberálnímu" Klausovi, aby se udržel na Hradě, musí teď přemýšlet o tom, jak se udržet v lukrativním místě europoslance, ikdyž snad už nebude moci k teplému věmínku EU pžikládat, jako dosud, svého "poradce", manžela, aby také z kapes daňových poplatníků sssssál co se dá.

To, že jí Češi, spolu s imunitním Vovkou Železným, soudruhem kosmonautem Remkem, a jinými komunisty poslali do EP ukazuje "úrověň" naší populace.

PROKOP BUBEN 6.6.2008 5:21

Re: BOBOLINA, funkcionářka OV SSM, parazitická oportunistka za každého režimu

Je- li pravdou, že chnˇapala i po Vlastikovi Mičurinoviči, pak je to opravdu ledasčeho schopná ženská......

conqueror 6.6.2008 0:41

Ať už je to...

Ať už je to jak chce, my se naopak rádi dožijeme toho až Bobo v europarlamentu nebude. A snad bude od ní konečně pokoj...I když  její hlad po funkcích nás jejího otravování asi nezbaví.

Jirka 6.6.2008 1:22

Re: Ať už je to...

Já bych ji v tom europarlamentu nechal,aspoň nebude otravovat doma a ty její bláboly na NP už nějak přežijeme.:-)

emersonskej 6.6.2008 9:37

Re: Re: Ať už je to...

No - zrovna mě to taky napadlo... tahle osoba je schopná se pro funkci spojit třebas se satanem, jen aby byla u korýtka. Nerad bych se dožil chvíle, kdyby se vrhla třebas mezi sosany a pak společně s Dráthem a puchejřem prvním bojovala populismem sobě vlastním za naše světlé zítřky...:-/

AndyO 6.6.2008 0:30

a co kdybys, rudá carevno

místo pindů v Metru dělala svou práci a pomáhala České republice, tedy například apelovala na vládu, aby ve věci něco udělala, poradila jí, jak to dělají jinde a tak? Zatím jsme tady nepocítili tvou účinnou ruku ani na vteřinu, s výjimkou toho cirkusu ondyno při volbách prezidenta, kde jsi de facto vydláždila komunistům pole k vydírání...

Šumavák 6.6.2008 1:20

s tou účinnou rukou bych byl opatrný!

Teď prý masíruje Zemana....

...aby se stal Europoslancem za její stranu!

Jirka 6.6.2008 1:24

Re: s tou účinnou rukou bych byl opatrný!

Zeman s Bobo v EP-no to by byl gól.;-D

PROKOP BUBEN 6.6.2008 5:25

Re: Re: s tou účinnou rukou bych byl opatrný!

Na druhou stranu polibek Zeman - Bobošíková by nebyl tak rozverný, jako jeho NASÁVÁK, atomovému skřetovi Drábové......

emersonskej 6.6.2008 10:43

Re: Re: Re: s tou účinnou rukou bych byl opatrný!

;-D;-D;-DR^

podnikatel 6.6.2008 11:06

ale ona něco fakt udělala

Napsala to Vondrovi,

http://www.bobosikova.cz/web/eu.nsf/001/D24D09F0E5D7DDE4C125745E003B098E