24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

GLOSA: Se Sobotkou budeme bruslit rychleji!

Štědrý premiér Sobotka slíbil, že z našich peněz nechá postavit v Novém Městě na Moravě halu pro rychlobruslení. Kdo by to těm bruslařům nepřál. Ale kdo by to přál poplatníkům? Asi každý, zdá se.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Matousek 3.4.2014 10:03

o sportu

Vrcholovy sport je stejne nezdravy a závislácký jako kourení cigaret a alkoholismus.

Podpora myslenky sportu a sportování je dobre. Co není dobre, je financovat sport vrcholový a pocítat medaile. O nic jiného totiz, nez o medaile a pochybnou reklamu nejde. Nebo si snad nekdo myslí, ze Hitler 1036 a Putin 2014 , se rvali za OH z lásky ke sportu ?

Z vrcholového sportu se stal cirkus, ( viz fotbalová utkání ), kterej prezívá jen díky primitivismu tech, co ho podporují.

P. Kmoníček 3.4.2014 9:39

Re: Pane Jakl

Sohornová,nemám Klause na prvním místě svých favoritů,ale Vy tu svoji nenávist proti němu kroťte.Článek je o něčem jiném.Co byste navrhovala postavit těm pomalobruslařům nebo krmičům labutí Vy,aby nebyli škodní?

P. Kmoníček 3.4.2014 9:33

Pane Jákle,

předpokládám,že nevěříte v Bohoušovu odpověď.

P. Zeman 3.4.2014 9:18

Re: Jsem v klidu :-)

Nakonec - slibem nezarmoutí :-)

P. Zeman 3.4.2014 9:17

Re: Pane Jakle,příště dojde na sjezdovku.

Myslíte, že vyčpělá kupónová privatizace (asi jste v ní nebyl příliš úspěšný, že? ;-)) bude ještě kdy tématem dne, na rozdíl od šíleností nyní vládnoucích socanů stěží přibrzďovaných ANOem?

V. Peroutka 3.4.2014 9:09

Re: Ano, s autorem lze plně souhlasit.

stadion zatím nebude, ten by pálil veřejnost víc než  nesmyslný bruslařský ovál. Pelta a Kejval z ČOV už našli cestu a vymyslely 6 olympiských center a jedno bude na strahově, takže místo podpory různých amaterských klubů od sokola po vesnické kluby a žáčků na školách ,miliardy do center.

J. Gogo 3.4.2014 8:55

Ano, s autorem lze plně souhlasit.

A zdá se, že Sobotkovi už opravdu jeblo v kotrbě. Jeden den chce dotovat miliardáře Bakalu, druhý den stavět halu. Pak bude třeba dofinancovat nemocnice. Co bude následovat? Vlastně jsem zapomněl na Peltův národní stadion pro 30 tisíc lidí.  Lze doufat, že ho Babiš pošle rychle někam, kam dávno patří. A to ještě předtím, než to udělají voliči v příštích volbách.

M. Nemecek 3.4.2014 8:45

Pane Jakle,příště dojde na sjezdovku.

V.Klaus,co by pemier vlády,nám zde zřídil tolik kluzišť,že se na nich budeme klouzat ještě mnoho let.Chápu pana Jakla,on jiný pohled už nebude mít,a i ta soudnost mu chybí.

Co kdyby v některém svém příštím referátu napsal,jak skutečně probýhala Kuponová privatizace,prezidencká amnestie a td.Těch témat by si našel tolik,že by nemusel svůj drahocený čas věnovat kluzištím.Snad,kdyby Sobotka vybudoval nějakou sjezdovku,to by jste byl/a Váš chlebodárce/spokojený?

M. Vondráček 3.4.2014 8:33

Re: Pane Jakl

Na dámu to je dost síla. Že Vy budete chlap milá Žofie ...

K. Frauknecht 3.4.2014 8:28

Jsem v klidu :-)

To už tady přece párkrát bylo. Tento záměr se nějak dostal mimo reálný ekonomický rámec... takže sorry :-).

J. Mrázek 3.4.2014 6:37

Jste krásná žena,žádná miss na Vás nemá

Příroda totiž kompenzuje . Tam, kde chybí rozum přidá na tělesném půvabu, aby umožnila jedinci přežít, byť v podobě tupé matrace ...

Z. Sohorova 3.4.2014 5:15

Re: Pane Jakl

Jestli jste to vy na te fotce v profilu  tak vim ze si pisi s blbem prvni tridy  Myslite ze Vas Jakl vezme do istitutu kdyz mu lezete do ritniho otvoru a me nadavate debilku?  Ne nevezme uz jsem psala ze minuli tyden tam vzali rotu od Chocholouska a ten Klausuv ritolezec Jakl jim bude velet  netovej blboune  Debil jako Vy Klaus  Jakl ..Hajek Weigl a rota dalsich pitomcu z istitutu V.K. nemohli v zivote panu ex prezidentu *****Vaclavu Havlovi***** ani cuchnout  k zadku ubozaku

I. Dekyský 3.4.2014 3:35

Re: Pane Jakl

Jste ubožačka, dovedete vše jen překrucovat. Komu lezete do ritě Vy, fašizujícímu salonnímu socialistovi Havlovi, nebo senilnímu gerontovi ze Sýkořic? Především si plaťte své koníčky, tedy i sport ze svého, pokud tedy chcete, a nenuťte k tomu druhé. A na závěr - co umíte, mimo hloupého žvanění, Vy? Nestydím se napsat, že velké kulové.

Z. Sohorova 3.4.2014 1:39

Pane Jakl

Vy byste nejradeji postavil z nasich penez  sochu  mudrce sveta V.K a treba za tri miliardy jenom abyste mu mohl vlezt dal a hloubeji do rite Tak nikoho nekritizujte a bezte uz uz konecne neco delat uzitecneho i kdyz vim ze nic neumite jenom podlezat Klausovi,tak neco by se pro Vas naslo.... Priste nepiste z nasich penez,protoze Vy jste do nasi pokladny zadny penize nedal jenom jste ji zdimal.... Hezke sny