6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Se Sobotkou budeme bruslit rychleji!

Štědrý premiér Sobotka slíbil, že z našich peněz nechá postavit v Novém Městě na Moravě halu pro rychlobruslení. Kdo by to těm bruslařům nepřál. Ale kdo by to přál poplatníkům? Asi každý, zdá se.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Sohorova 3.4.2014 1:39

Pane Jakl

Vy byste nejradeji postavil z nasich penez  sochu  mudrce sveta V.K a treba za tri miliardy jenom abyste mu mohl vlezt dal a hloubeji do rite Tak nikoho nekritizujte a bezte uz uz konecne neco delat uzitecneho i kdyz vim ze nic neumite jenom podlezat Klausovi,tak neco by se pro Vas naslo.... Priste nepiste z nasich penez,protoze Vy jste do nasi pokladny zadny penize nedal jenom jste ji zdimal.... Hezke sny

I. Dekyský 3.4.2014 3:35

Re: Pane Jakl

Jste ubožačka, dovedete vše jen překrucovat. Komu lezete do ritě Vy, fašizujícímu salonnímu socialistovi Havlovi, nebo senilnímu gerontovi ze Sýkořic? Především si plaťte své koníčky, tedy i sport ze svého, pokud tedy chcete, a nenuťte k tomu druhé. A na závěr - co umíte, mimo hloupého žvanění, Vy? Nestydím se napsat, že velké kulové.

Z. Sohorova 3.4.2014 5:15

Re: Pane Jakl

Jestli jste to vy na te fotce v profilu  tak vim ze si pisi s blbem prvni tridy  Myslite ze Vas Jakl vezme do istitutu kdyz mu lezete do ritniho otvoru a me nadavate debilku?  Ne nevezme uz jsem psala ze minuli tyden tam vzali rotu od Chocholouska a ten Klausuv ritolezec Jakl jim bude velet  netovej blboune  Debil jako Vy Klaus  Jakl ..Hajek Weigl a rota dalsich pitomcu z istitutu V.K. nemohli v zivote panu ex prezidentu *****Vaclavu Havlovi***** ani cuchnout  k zadku ubozaku

J. Mrázek 3.4.2014 6:37

Jste krásná žena,žádná miss na Vás nemá

Příroda totiž kompenzuje . Tam, kde chybí rozum přidá na tělesném půvabu, aby umožnila jedinci přežít, byť v podobě tupé matrace ...

M. Vondráček 3.4.2014 8:33

Re: Pane Jakl

Na dámu to je dost síla. Že Vy budete chlap milá Žofie ...

M. Martin 3.4.2014 10:55

Re: Pane Jakl

Sohorová z takové hybridy jako jsi ty musí mít celé Brno prdel. Ještě jsi neodpověděla jestli bys pacientovi, příznivci Klause píchla heparinovou injekci.

S. Donát 3.4.2014 14:54

Re: Pane Jakl

Jsem také z Brna a tak trochu se za tuto svoji spoluobčanku stydím. Ale aspoň je tu nějaká legrace. Co se týče pacienta - příznivce VK, tuším, že by ho utloukla svým pracovním nástrojem, tedy násadou od smetáku.

J. Hejna 3.4.2014 12:27

Re: Pane Jakl

Prostě dáma.

To je vidět na první pohled.

J. Švaříček 3.4.2014 12:24

Re: Pane Jakl

Divím se že vůbec reagujete. Ta paní (tedy jestli vůbec) je evidentně hystericka psychotička, neschopná normálně argumentovat.

P. Kmoníček 3.4.2014 9:39

Re: Pane Jakl

Sohornová,nemám Klause na prvním místě svých favoritů,ale Vy tu svoji nenávist proti němu kroťte.Článek je o něčem jiném.Co byste navrhovala postavit těm pomalobruslařům nebo krmičům labutí Vy,aby nebyli škodní?

P. Vítek 3.4.2014 10:10

Re: Pane Jakl

Klausovi do r.ti?A proc,vzdyt to je dnes stary chudy zamecky bezmocny pan,od toho nikdo zadne vyhody nedostane.Ty krasavice inteligentni jordanska!

Z. Sohorova 3.4.2014 13:17

Re: Pane Jakl

Asi jste zapomeli co pan Jakl jako dela a kde.... Nevim jaka je krasavice Jordanska,ale ja jsem z Brna jsem jaka jsem

P. Kmoníček 3.4.2014 17:31

Re: Pane Jakl

Zapomínáte odpovědět na můj dotaz,"dámo".

J. Mrázek 4.4.2014 13:49

Chudák Brno, tohle si nezaslouží

Měla by jste být spíš z Prahy !