28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

GLOSA: Prozření Ivana Pilného

Novinky.cz uvedly rozhovor s bývalým ministrem financí ČR za Hnutí ANO, panem Ivanem Pilným. Je to další z řady těch, kteří pochopili svůj historický omyl a z hnutí odešli. Coming out pana Pilného je však velmi, velmi otevřený.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Černá 22.2.2021 7:51

A kde by vzal Babiš voliče? Většina utekla k němu od komunistů a oranžových komunistů.

D. Černá 22.2.2021 7:50

Jak krásně se od roku 2001 změnil voličská elektorát ANO 2011. I spousta chytrých, vzdělaných a pravicově orientovaných lidí ho volila.

A dnes:

Důchodci za za přisypání dvou stovek do krmítka, státní zaměstnanci, kterých za Babiše přibylo 57.000 a covida ještě nepocítili, na rozdíl od těch, kteří je živí a potom už jenom komunistická veteš.

Nikdo jiný už Bureše nevolí. Jo a ještě frustráti, kteří sice ví že krade, že je neschopný chaotik, že bez dotací jeho impérium za dva roky zavře krám, ale jejich nenávist k opozici jim velí držet estébáka u vesla stůj co stůj.

Ale to skončí a potom bude jízda.

I. Štípek 22.2.2021 7:46

Inu proto, že Babiš maká ( a vodvářkové jen tlachají).

L. Novák 22.2.2021 7:06

A.B. stačilo v začátcích, když ho Česká TV s kotelnicí Jílkovou vypouštěla na veřejnost jako džina z láhve, sledovat, jak se chová a co říká. Potíž je, že rysy psychopata a jeho lhaní se spoustě českých občanů, televizních diváků, nejspíš hodně líbila. No přece "všetci kradnú, len já ne!" ... Konečně jeden poctivec deroucí se do politiky! ;-D

J. Basler 22.2.2021 6:08

Pardon - i holkách z plakátů - viz. paní Malá (snad se tak jmenuje) a bývalá paní středočeská hejtmanka a její manžel. To byly "pecky"...

J. Basler 22.2.2021 6:06

Vždycky mě překvapuje, jak agresivní diskuse se tady hned vyvine...

O těch "chlapcích z plakátů" pro AB mám své pochybnosti. Velmi velká část mých kamarádů a spolupracovníků (IT) prakticky okamžitě věděla o čem AB je. A časem se to samozřejmně projevilo a zhoršilo. "Comming out" teď, po tolika aférách je podle mne jen snaha o zviditelnění. Tak před pár lety, to asi ano, ale teď - ti lidé nečtou a nepochybují a nepřemýšlí ?!?

L. Novák 22.2.2021 3:01

Nicméně otázka zní: Proč tedy inteligentní a zkušený manažer Pilný vlastně k tomu darebákovi Babišovi lezl do party? Jaké máte vysvětlení vy? ;-) [>-]

L. Novák 22.2.2021 2:58

... a proto na Neviditelném Psu Miroslav Šejna proslul za dlouhá léta jako zanícený ;-O demagog a propagandista politiky ČSSD.

Otázka zní: Proč to vlastně dělal? Za peníze a nebo z blbosti? 8-o:-P

M. Šejna 22.2.2021 0:55

Tak se nám pan Vodvářka dnes přiznal ke své mimořádné naivitě.

Podle něho politické strany jsou tu pro blaho lidu (tedy s výjimkou ANO). Politické strany nejspíš nechtějí vyhrát ve volbách a jen zlej Babiš vyhrávat chce.

Politické strany totiž slouží lidu, lidu pracujícímu, a nikdy jim o vítězství nešlo. Naše dělnická třída a angažovaná inteligence se může spolehnout jen na ostatní partaje, které zdarma a v opozici hájí zájmy lidu proti tomu hnusnému kapitalistovi a miliardařovi Babišovi.

;-D

I. Štípek 22.2.2021 0:40

Pan Pilný je pozoruhodný, schopný a loyální muž. Všechna čest. Ovšemže je mnohem komplikovanější a úctyhodnější nez prvoplánově agresivní psychopat Vodvářka. Od Vodvářky i vtipy znějí jako nevtipná bobligovská tortura. Pan Pilný má svoje zásady, když něco řekne, stojí za to o tom přemýšlet, avšak od Vodvářky je to v tomto typicky vodvářkovském blogo-zvratku jen jejich ohavné falšování a zneužívání.

J. Urban 22.2.2021 0:15

Jj, nepochybuji o tom, ze na te lodi jsou i "trochu chytrejsi jedinci" - ovsem pokud tu lod opousteji, musi krome "chytrosti" oplyvat jeste i moralnimi vlastnostmi, ktere jsou jinak zcela chybne prisuzovany jistemu druhu u nas velmi vzacnych hlodavcu. Oni ti "trochu chytrejsi" dotycni se hlavne chteji vyhnout znamemu "spolu kradli, spolu viseli". Na tom nic nezmeni ani ukazkove charakterni oblicej pana Pilneho;-D;-D