6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Prostě ho seřvu!

ANO 2011 ani ČSSD nejsou „můj šálek kávy“. Přesto mě velmi rozhořčil způsob, s kterým se Andrej Babiš, místopředseda vlády, vypořádal s ministrem zdravotnictví v ČT.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 2.10.2014 19:24

Pořádek musí být!

Ale těsně před volby načasované kontroly zdravotnických zařízení, jejichž vedení nemůže do voleb stihnout se očistit, vypadá spíše jako prohnané politické darebáctví pana Babiše.

Stejně jako náhlá policejní razie na 40 městských úradech (překvapí někoho, že proběhla i Olomouci (který má primátora z ODS)?

http://www.lidovky.cz/protikorupcni-razie-byla-ucelova-predvolebni-taktika-mysli-si-olomoucti-radni-gc9-/zpravy-domov.aspx?c=A141001_114038_ln_domov_ele

P. Čech 2.10.2014 20:15

Re: Pořádek musí být!

No a co? Myslíte si, že v době před volbami se má zastavit veškerý běžný život ve státě? Policie má přestat honit zločince, ministerstva přestat kontrolovat, soudci soudit a všichni přestat pracovat protože je přece před volbami? Nebuďte směšný! Ony totiž ty naše nesvobodné volby jsou stejně jen k tomu, aby upevnily moc politických stran nad občany. Žádná předvolební kampaň na tom nic nezmění, jakož ani volby samé.

B. Rybák 3.10.2014 11:44

Re: Pořádek musí být!

Před volbami se určitě nemá zastavit běžný život, ale určitě se nemají provádět zásahy, které mohou ovlivnit volby a nemohou být do voleb řádně oponovány (zvláště když víme, jak žalostně děravé a jednostranné se nakonec ukázaly důvody, které vedly k pádu Nečasovy vlády), zásahy na jejichž řádnou realizaci bylo spousta času.

Politické strany nespadly k nám ani na celý donedávna mnohem více demokratický (politických stran si více vážící) "západ" nespadly s Marsu. Jsou pro demokratickou politiku stejně nezbytné jako sportovní kluby pro sport!

P. Čech 2.10.2014 20:19

Re: Pořádek musí být!

Chcípající kobyla (ODS) a její ovčané kolem sebe kopou.

K. Vyšata 2.10.2014 22:14

Re: Pořádek musí být!

Chtělo by to podpořit nějakým relevantním argumentem, třeba vyjmenovat starosty a politické vedení všech čtyřiceti radnic, ředitelů všech kontrolovaných nemocnic a jejich politická angažovanost. Plácnout, že je to útok před volbami? Tak proti komu konkrétně? Že je jeden primátor z ODS, a co těch dalších 39 starostů? Spíš mám dojem, že jsou pernamentně bez ohledu na politické působení strachem bez sebe a preventivně ječí.

B. Rybák 3.10.2014 12:02

Re: Pořádek musí být!

Z prstu jsem si to opravdu nevycucal. Musíte se také trochu snažit. Nebudete to ale mít jednoduché některé informace dokonce i na internetu rychle mizí.

Až budou olomoučtí policejně soudní pučisté stíhat i zcela nepochybné EU-hujerské darebáky (Gross, Palas, Tvrdík, Bursík, Špidla, Paroubek, Kavan, guv. Tošovský, Pilip...) přestanu se o to zajímat, protože na boji proti korupci je důležité především jeho politické zneužití.

Naše vymírání je spolu s naší přeměnou na bezperspektivní "DEU-protektorátní" montovnu a bezprecedentní nástup bezskrupulosních, masmédia ovládajících na státních dotacích závislých EU-hujerských oligarchů do politiky jsou našimi nesrovnatelně závažnějšími problémy!

V. Balek 5.10.2014 8:32

Re: Pořádek musí být!

Vážený pane Rybáku, zkuste se ještě jednou zamyslet. KDO vytáhl stále jen probíhající kontroly (ukončeny mají být možná koncem roku) na veřejnost?? Snad MF??

Byla to parta zlodějů, která plní média cca 3 roky. Takže nic nového. O kontrola OLAF se ví rok. Takže naopak je to prohnané politické darebáctví ČSSD-TOP09 (jejich prominenti seděli na tiskovce, všichni vědí už rok, že zmanipulované audity Hegera už jim beztrestnost nezaručí).

Když by naopak soc-dem a TOP tiskovku neudělali, veřejnost by o auditech neměla do voleb ani tušení. Tak ještě jednou - zkuste si to znovu porovnat v hlavě a nepapouškujte nesmysly kolem sebe kopajících zlodějů. Tady jde o kriminální kauzy, ne politiku.