1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

GLOSA: Pro ODS můžeme udělat to nejlepší...

Namítne snad někdo, že jsem se překlepnul - nadcházející volby jsou přece do senátu a krajů. Nikoliv, ani zdaleka! Záměrně jsem napsal nadcházející volby do sněmovny. Jde o to, že dosavadní chování vůdců ODS je již tak nesnesitelné pro stále více lidí, že předčasné volby jsou téměř jisté.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Machala 26.7.2012 2:36

Re: Naprostý souhlas, pouze malá oprava:

Lidovci podporují současnou hrůzu na evropské úrovni a nejsou garantem změny v Bruselu. Tam se tvoří většina našich zákonů v přítmí kanceláří Evropské komise s četnými návštěvami lobbistů bojujících za parciální zájmy, tam by se měla soustředit pozornost voličů ještě víc než na zahnívající domácí strany.

Nevidím jinou rozumnou šanci pro nesocialistického voliče než volit Svobodné Petra Macha. Kdo je volič socialistický, má na výběr mezi parlamentními zahnívajícími stranami od ČSSD přes její extremistickou variantu KSČM až po podivné socialisty zvyšující daně proti svému programu (TOP, ODS) anebo strany jednorázové. Pak jsou ještě Zelení, kteří se aspoň nenamočili, ale jsou taky pro současný bruselský neřád bez návrhu na jeho reformu.

P. Pavlovský 26.7.2012 1:52

Naprostý souhlas, pouze malá oprava:

Nikoli "díky zpackaným stanovám", ale "vinou zpackaných stanov".  Spackaných záměrně?

Koho ale volit? Lidovce?