10.5.2024 | Svátek má Blažena


Diskuse k článku

GLOSA: Pepek Paroubek

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gardnes 11.8.2009 17:12

Re: Špenát budeme papat všichni

Pokud vyhraje volby Paroubek s Ráthem, nebude ani ten špenát vážený chytrolíne, který nejste ani schopen pochopit, co se na nás řítí.

modrá myš 11.8.2009 21:07

Re: Špenát budeme papat všichni

Nic horšího než bylo se   na nás řitit nemůže.

Minutus 11.8.2009 12:08

To nebyl Pepek námořník

Ten by socanům ke zvolení nepomohl. To byl Topol na jachtě. Jak prokázal u Berlusconiho, je muž s gulama schopen nadlidských výkonů.

Marat 11.8.2009 12:58

Re: To nebyl Pepek námořník

Hodně vám léží ten Topolánek v žaludku? Myslíte že váš miláček Paroubek je lepší? Nedělejte si iluze o politicích. Nikde ve světě širém nejsou lepší. Kdyby ste vystřídali vy ty vámi nenáviděné politiky, tak za pár dni by ste nebyli ani o atomek lepší, jak ti které tak odsuzujete. Nebo vy se nechcete mít lépe, jak vaší kolegové, nebo sousedé. Ano?

pampucha 11.8.2009 10:14

skok

Už jsem to na diskusi psal.Škoda,že taky někdo nenatočil Paroubkovy na dovolené.To video bych si s chutí prohlédl.To je na zápis do knihy rekordů.Skok na deset metrů s ruksakem ve předu.A chtěl bych vidět ten dopad.To musela být rána.Se divím,že si Petruška nestěžovala.Je těhotná a Jirka ji tak straší.

Václav 11.8.2009 9:26

Konečně

 Konečně něco na úrovni, co člověku připomene, jaký padouch je Parobuek. Dokonce i pan Doležal je tak vyveden z Topolánkových průšvihů že v posledním článku na Paroubka dočista zapomněl.

 To takto vtipný článek přímo zahřeje u srdce.

Spirit 11.8.2009 9:11

Koukám,

že články, napadající Paroubka, jsou redakcí NP ceněny několikrát víc, než články s jinými tématy. Blahopřeji, pane Čermáku. Namazal jste si tím debilním článkem jistě kapsy.

Malý Aston 11.8.2009 9:15

Re: Koukám,

Tak se přiznejte, že Vy osobně Vašeho Jiřího milujete? Nebo jste pisálek placený Tvrdíkem? Vždyť je to sranda, jak je napsáno na našem hradním práporu " Pravda zvítězí" Ono se to ukáže při volbách ale ještě lépe před volbami kdo je Pepek námořník a kdo Superman.:-P

Pamětník 2 11.8.2009 13:28

Re: Koukám,

Malý Astone,každý Váš diskusní přispěvek je nic neříkající "skvost".Kdo platí Vaše "moudra"?Tak navrhněte jak z toho a poučte lidi.Názor jim však neberte.Od toho máme demokracii.Umlčování jsme si užili dost za minulého režimu.To vyvrátit nemůžete.

kolize 11.8.2009 13:51

Re: Koukám,

No jasně, sklerotiku!!! Malý Aston, to je jenom takový brebta. Tohle, to je ten správný názor, že:

Autor: Modrá volička IP: 89.102.97.xxx Datum: 09.08.2009 19:18Akorát to dobře okomentovala Lucie Talmanová, když řekla, že bohužel to péro nejni jeho....

Je to fakt chytrá ženská....

ODS Vás baví...

Pamětník 2 11.8.2009 18:02

Re: Koukám,

Já jsem měl jenom připomínku k "moudrému" názoru,kterými Malý Aston oplývá.Zásadně mu ho neberu.Stejně tak i Vaše poznámka.No prostě ODS Vás baví...

JaB 11.8.2009 15:09

Re: Koukám,

Pamětníku před půl rokem jsem s tebou konverzoval, ale ty jseš pořád tak blbý ?

Pamětník 2 11.8.2009 17:55

Re: Koukám,

JaB,to víte,asi jsem neměl tak chytré rodiče,protože si na Vás nepamatuji.Někdo musí být chytřejší.Blahopřeji Vám,i když nevím,kde jste k tomu názoru došel.

Marat 11.8.2009 13:02

Re: Koukám,

Spirite, kdyby před dvěma léty Klaus jmenoval Paroubka premierem, tak by dnes byl nejnenáviděnějším politikem. Ty jeho sliby budí  strach. Né ovšem u socdemáku a komoušu. Kéž se vám splní vaše přání a Paroubek se svými soudruhy komunisty vám vládne. Zasloužíte si ho.

Pamětník 2 11.8.2009 13:22

Re: Koukám,

Marate,to od Vás není hezké,že přejete Spiritovi,aby mu vládnul Paroubek,protože si to zaslouží.Uvědomil jste si,že tento "Superman",bude vládnout nejen jemu,ale i Vám,mně i všem dalším,kteří si ho nepřejí.Bohužel taková je demokracie,kdo vyhraje volby vládne.Na tom nic nezmění ani to,že je chtěný,nebo nechtěný.Paroubek je pověstný svými volebními  "bombami",ale koalice mu není schopná jeho výplody vyvrátit.Nelze vše svádět na důchodce,kerým je dáváno za vinu,že drží Paroubka nad vodou,protože i u důchodců je řada lidí,kterým se Paroubek zajídá.Podle diskusí nemá šanci,ale preference pořád vysoké má.Měla by se ozvat opravdová většina a zasadit se o jeho porážku.Zase musím říci bohužel,ale i Paroubkova porážka bude velmi těsná.Pokud vůbec prohraje.Nepřejte nám Paroubka,ale jeho porážku.Ale jak na to ?

JaB 11.8.2009 15:20

Re: Koukám,

Pamětníku, nevrtej do Malého Astona, na toho nemáš, ale zde jsi trochu lepší, ale hlavo chytrá, co když Paroprase vyhraje nad Topolánkovou ODS, nespojí se pak TOP se sockama ? Pak budeme kde ? 

Rudolph 11.8.2009 17:03

TOP se sockama

Nevím jak jste k tomu došel, ale TOP se s ČSSD asi spojovat nebude. Jasně, budete argumentovat Kalouskem atd. Ale ono je to o tom, že ve vysoké politice se musí počítat se všemi alternativami, vždyď i Svatý Klaus se spojil se samotným Satanem. Nicméně varianta TOP + ČSSD je krajně nepravděpodobná ...

JaB 12.8.2009 11:30

Re: TOP se sockama

Rudolphovi - byl bych rád, kdyste měl pravdu s nepravděpodobností spojení TOP se ČSSD. Ale  Kalousek udělá vše, aby byl ve vládě, bude mu jedno s kým. To potvrdil svou " sebevraždou", kdy ho vlastní lidé museli vyhodit z předsednictví. Takže pořád zůstává problém, koho volit ? Strany, které se dostanou do parlamentu jsou dokonale " ušpiněny ", jejich volbou se nutně ušpiním, mimoparl. strany se tam nedostanou, těm volič pomůže jen překonat 1,5 % příspěvek ? Tady nikdo nic rozumného nevymyslí a sem nenapíše a proto mě irituje ( ať jsem tedy slušný) článek pana Pamětníka 2, kde píše co každý zná. Třeba o demokracii   a pod ( demokracie je špatná věc, ale nic lepšího neznáme), a teď "babo raď " !

Pamětník 2 11.8.2009 18:11

Re: Koukám,

A co říkáte tomu,že ODS se spojí s ČSSD?To je také možná alternativa.Jinak dík za Vaše kulurní pojmenování Topolánka na Paroprase.Jak je vidět jste borec,který ví co chce a hlavně má na všechny.Nebo to není demokracie?Pouze hospodské pokecání "na "úrovni".Jinak vyjádřeno pod anonymitu se toho schová.Jestli někdo na někoho má,nebo nemá není Váš problém,ale to nemůžete pochopit i když jste podstatně "chytřejší".Ale zase musím zdůraznit,že je to Vaše vůle i názor.Doufám,že jste to soudruhu pochopil.Já jenom,že mi tykáte a nevím na které stranické schůzi jsme byli.

JaB 12.8.2009 19:17

Re: Koukám,

To je ono, co mě irituje - to, že se může ODS spojit ČSSD, to dnes ví každý ( b...c) i já, vždyť to zde již bylo, ale co z toho plyne ? To nikdo nezhodnotí - čili vypovídající informace je nula.Na borce se necítím, spíš naopak, ale plácat o ničem, se mně také nechce. Soudruhy vynechávám, tak hluboko jsem nikdy neklesl.  Na poslední stranické schůzi jsem byl před třemi týdny, ale v KANu, pokud víte  co to je. Slovo blb ( a jeho tvary ) odvolávám, doufám, že i Vy "tu lucernu zhasnete". Anonymitu musíme používat oba, ale z jiných důvodů než se schovávat ( nehodlám každý den mazat hodinu meily, Vy ano ? ). Dále Vám vykám, jak si Vaše Veličenstvo, My Pamětník 2  přeje a s hlubokou poklonou Vašemu Veličenstvu si dovolím odejít.

Mgr. Milda 11.8.2009 8:25

Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

Přítel Paroubek pochází z branže, která v Česku vždy vítězila. Za jeho nejlepších časů jste vstoupil do restaurace, posadil se a čekal. Přítel pingl však nadále hleděl znuděně z okna. Vsaďte se, kdo to vydržel déle? No jasně, vstal jsem a odešel. (Stalo se v reálu 1992 na motorestu Řitka).

Nuže, nemám pochyb, kdo zvítězí, bude to ten, kdo více nabídne. Dvatisícečtyřista, no neberte to! Však to vaše vnoučata zase zaplatí v daních. Když se dělala sbírka na Národní Divadlo, zůstalo zde ono divadlo. Teď hodlá ČSSD uspořádat nucenou sbírku na krizi, zůstane však pouze black hole ve státní pokladně.

Ludva 11.8.2009 8:43

Re: Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

Nic jste nepochopil. Třináctý důchod má vrátit důchodcům peníze za elektřinu předraženou polostátním podnikem ČEZ. Ale můžete zorganizovat petici, že to důchodci nechtějí.

Henry 11.8.2009 9:00

Re: Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

A proto také Urban zařídil nahrát ČEZu sedmdesát miliard z emisních povolenek. Možná bychom mohli zorganizovat petici, co, Ludvo?

Ludva 11.8.2009 9:29

Re: Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

To nejsou povolenky za emise ČEZu ? Kdo jiný má s nimi hospodařit ? A Urban má ve sněmovně většinu ?

Pešek 11.8.2009 9:38

Re: Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

Už se těším, jak dostanu náhradu za předraženou elektřinu já, jako OSVČ. Proplatí mi třináctou fakturu?

A ta předražená, co myslíte Ludvo, když ČEZ všechnu vyrobenou elektřinu vyveze za hranice, bude tratit nebo vydělá?

geminix 11.8.2009 9:52

Re: Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

 a voni ji maj pouze duchodci predrazenou???

karlos-král 11.8.2009 13:22

Re: Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

Jsem penzista a nechci po Paroubkovi,aby mi něco daroval.On nic nikomu zdarma nedá.Možná by chtěl,abych ho volil,ale to se nikdy nestane.Je to největší lhář a chce rozdávát z cizího.

modrá myš 11.8.2009 21:19

Re: Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

ODS rozdávala a prodával naše podniky za hubičku.Prodávala firmy světoběžníkům bez patričné odborné zdatnosti a prodané firmy jsou dnes v likvidaci.Nechte si karlosi  osočování,že ČSSD  chce rozdávat z cizího.Myslím si,že pokud volby vyhraje na rozdávání toho po vládě ODS již   nic moc nebude.

Paul Sulc 11.8.2009 17:08

Re: Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

Pravda pravda, ale do te sbirky na Narodni Divadlo nejvice prispeli cisar a slechta. Kdyby se melo cekat, az narod vybere ''krejcarek po krejcarku'', tak by tam do dneska stala tak akorat bouda na lopaty. Lopaty by ovsem nekdo ukradl.

lucinapes 11.8.2009 22:35

Re: Srovnávat dvacetiletého hrocha s Pepkem námořníkem je mimo

R^:-D