8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Blažek 17.3.2010 23:18

No to je článek !

Plácání, jak když ryba plácá ocasem!

J. Císař 17.3.2010 15:21

Nejsem si jist?

Obávám se, že zcela  nerozumně většina z nás bere projevy všech politiků zbytečně vážně. Možná všichni zapomínáme na poučku, že přirozenou povinností politika je žvanit. A tak žvaní téměř všichni. A my se zbytečně rozčilujeme nad tím co kdo z nich řekl a prohlásil. Hodnotíme to ze všech možných pohledů a úplně zapomínáme žě je to jen "kec".Zcela zbytečně sestavujeme přehledy, co kdo z nich v minulosti prohlašoval a jak rychle na to zapoměl. A stejná situace je i nyní, v období předvolební kampaně! Každý politik něco vykládá, každý pomlouvá své soupeře, každý slibuje skvělé a rychlé cesty, každý zná zaručeně nejlepší řešení, každý se usmívá, každý září nadějí a spokojeností nad sebou samým. Prosím nevěřme jim. Všichni jen "žvaní"! Náš stát je za 20 let existence na pokraji krachu. Zatím jen na pokraji! Nezapomeňme při volbách, že všichni ti kteří budou na volitelných místech kandidátek všech možných stran na dosažení toho přiblížení ke krachu jako politici již  většinou těch téměř 20 let či méně v různých politických a státních funkcích pracují. Jsou za to přiblížení k maléru plně zodpovědní. To oni a jejich příbuzní, přátelé, a pomahači dostali trento stát do současné situace jak ekonomické tak politické! Neznám ale řešení. Snad jedině  při volbách využít metodu preferencí, tedy kroužkování, a zásadně nedat hlas  tomu, kdo už se politikou či státně politickou funkcí jedno či dvě volební období živil!

L. Kubeš 17.3.2010 11:57

Duševní elita

Pokud chcete vidět duševní elitu, která díky mase místních hlupáků bude nejspíš řídit tuto zemi, stačí se podívat na :

http://www.youtube.com/watch?v=JH6oqFNZv_c

Podlě mě by tak mohli nanejvýš v létě u knížete Schvartzenberga obracet seno.

B. Jelínek 17.3.2010 12:46

Re: Duševní elita

Ty béďo, a "tohle" chce vládnout. Jak říká Bernard: "svět se zbláznil".

M. Stuchlik 17.3.2010 22:27

Re: Duševní elita

Pokud ti víc vyhovuje pologadžo Jyrka posluž si.

M. Josífko 17.3.2010 9:45

co se divíte?

Pan Paroubek vsadil na méně inteligentní voliče a těch je většina. Řídí se heslem, že kdo dvakrát slíbí, tak jako by jednou dal. No a míň inteligentní důchodci mu už děkují, že jim přidal na důchodu. Cha chá

J. Blažek 17.3.2010 23:25

Re: co se divíte?

Buďte rád a tetelte se nad tím, že vy jste vysoce inteligentní, když podle vás je většina národa chabé inteligence. ..... A že by děkovali Jiřímu Paroubkovi za případné zvýšení důchodů jen neinteligentní důchodci? Jsem přesvědčen, že mu poděkují i důchodci inteligentní, vždyť je čím dál dráž. A 2400 Kč za rok, tedy závratných 200 Kč za měsíc, vždyť to je zvýšení důchodů o hrozivá 2%. Při tom zdražení bylo zcela jistě větší, zejména u elektřiny, vody, nákladů na bydlení, potraviny, služby, DPH, spotřební daň atd.

R. Sedláček 17.3.2010 9:30

Věřím Jirkovi

Jeho slovo je pevné jako skála a jeho postoje neměnné. Proto mu věřím mému Jiřímu Paroubkovi. Mnohokrát již prokázal svou pravdomluvnost, čest a "čisté ruce" Jyk slíbil, že neshodí vládu po dobu předsednictví, jak v r.2006 nechtěl předčasné volby, aby je v r.2009 chtěl a těsně před nimi si to zase rozmyslel, jak nejednal o pandurech a on nebyl on, ale Kožnar, který to "DOBROVOLNĚ" přiznal pod tlakem Dimuna s Tvrdíkem. Věřím Jirkovi, a jestli mají američané také něco jiného mimo hamburgerů, tak mu musí věřit také.

http://kmotrdrobek.jex.cz/menu/zivotopisy-vyvolenych/paroubek-jiri

K. Janyška 17.3.2010 8:31

Paroubek slibuje všem ! Dzp.

M. Stuchlik 17.3.2010 22:25

Re: Paroubek slibuje všem ! Dzp.

Je to takový náš Obama. Jen není říznutý Afrikou ale Indií.

K. Filek 17.3.2010 6:45

sliby chyby

Paroubek naslibuje všem všechno jen,aby v této zemi uchopil moc do svých špinavých ruk.Je to populista jaký tu ještě nebyl.Za několik let se všichni i ti co ho volí divit ,kam nás zavleče.Měli ,by chom se bát jeho chtivosti po moci.Proto ho NEVOLTE.

J. Blažek 17.3.2010 23:30

Re: sliby chyby

Nestrašte! Vždyť je třeba řešení místo strašení !!!!