11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rpuť 16.2.2008 9:14

Re: tedy pane Haasi, jste poradce prezidenta

Kdyby se mrtvolka spokojila s tím, že to projela, nekopala kolem sebe jak chcípající kobyla, neurážela všechny a chovala se slušně, tak by nikoho ani nenapadlo si z ní dělat šprťouchlata.

Zkuste si přečíst třeba rozhovor v lidovkách.

DS 16.2.2008 9:11

Re: Drtivé vítězství

Kolik hlupáků a najivků naletělo na medialní masáž o novém stylu Švejnara o tom se raději nemluví.Tento synáček komunistického estébáka se klidně spojil s partou KSČSSD ,přistoupil na všechny komunistické podmínky a jen díky tomu,že se přece jen Bursík zalekl dojít tak daleko při nejistém výsledku ,klidně by se nechal zvolit kompletní komunistickou verbeží v čele s Grebeníčkem a bachřem,který za komunistů týral politické vězně.To by byla ta nová vize? Co by tomu říkali lidé,kterým komunisté ničili 40let životy,ukradli všechen majetek,zavírali do kriminálu za jiný názor a ničili lidskou důstojnost?

Pišta 16.2.2008 8:53

Drtivé vítězství

 ODS, která jde od vítězství k vítězství, byla v opozici celých dlouhých osm let. Patrně dobrovolně. Její poslední drtivé volební vítězství bylo velice přesvědčivé. Nebýt dvou konstruktivních přeběhlíků, nevládla by patrně dodnes. Pokud jde o vítězství V.Klause , na nějaký triumf to také nevypadá, 13 hloupých lidovců, kteří patrně uvěřili slibům o církevních restitucích rozhodlo.Pana Kalouska mezi ně nepočítám, ten uměl vždy dobře odhadnou a počítat co mu co vynese.  Uvěřit slibům strany , která byla vždy proti všem restitucím a  jejíž předseda považuje církve za odnož spolku chovatelů nutrií. , chce pořádnou dávku naivity nebo spíš hlouposti. Svůj slib určitě , ale docela určitě, dodrží dalíkovsky, to jest : "Budeme s nima jako jednat a pak je nakopnem do zadele". Asi jako mouřenína Kubiceho. Pan Kalousek lidovecké voliče jistě uklidníl tvrzením , že za všechno může Halik. Zloděj křičí chyťte zloděje. Věřím, že lidovečtí voliči budou mít dobrou paměť.

čtenář 16.2.2008 8:53

Paroubek dopadl

jako všichni sociální demokrati, kteří se kdy spoléhali na spolupráci s komunisty. Ta zvláštní nepoučitenost tzv. demokratické levice je zarážející. Představuji si, že takto nějak musela vypadat atmosféra kolem r. 1948. Strany a straničky se navzájem zuřivě potíraly, intelektuálové důležitě probírali své levicové vize a bolševici se smáli za bukem a hrát si na demokracii je ani nenapadlo. Jedinej rozdíl je, že na rozdíl od Beneše by jim to Klaus dnes nepodepsal.

Baubo 16.2.2008 8:39

Politika

je profese. A volba prezidenta ukázala, kdo je v ní zdatnější.  Antiklausovci měli 5 let na přípravu svržení Klause z hradu. Zpackali to stejně jako před  5 lety s jejich zradou Zemana, Sokolem atd. Kdo umí umí, kdo neumí čumí. Klausovi stačilo 140 hlasů a Snítilého ani nepotřeboval.

Mirek_K 16.2.2008 8:30

Re: A co dál?

...a sakra,...nastavit zrcadlo,to už jsem někde někdy slyšel.  Jste trouba .. ;-D Sorry,..ale jinak nemůžu.

milda 16.2.2008 8:30

Re: Sláva vítězům, čest poraženým ?

Znám teké jedno přísloví-jak se do lesa-tak se z lesa.....

milda 16.2.2008 8:28

Re: Re: Re: Re: Re: B R A V O !!!! Neklepne, už stojí ve frontě na bakšiš ODS.

Slintat a potit se jsem tam viděl jen Jyrku. Tak nevim, jestli nemate nějakou vlčí mlhu.

Němek 16.2.2008 8:27

A co dál?

 Kdo kolik hlasů v příštích volbách dostane, není vůbec důležité. Kdyby totiž mohly volby něco změnit, dávno by je zakázali. 

Už nestačí, že jsou souboje mezi ODS a ČSSD, v posledních týdnech narůstá počet rytířských klání i uvnitř jednotlivých stran. Vše je dobré, jen když občan nevidí to podstatné.

Politických her výrazně přibývá.. Zvláště ta tragikomická fraška zvaná volba prezidenta. Na tu byla většina lidí upoutána, a tak si pořádně nevšimla té hrozivé 7% inflace, která šacuje naše peněženky. 

V. Klaus zvítězil (dosti ubohé vítězství pro ODS). Díky Vám Jane Švejnare, že jste rýpnul do toho zapařeného čecháčkovství. Téměř 20 let je V. Klaus ve vrcholné politice. A má být ještě 5 let. Kdo jiný v postkomunistických zemích tak dlouho setrvává ve funkcích a při tom tak znehodnocuje  obraz své země ve světě. To už z něho bude Husák na druhou. Znamená to také, že nekultivovanost české politické scény se moc nezmění. Trn, který jsme si vytáhli v roce 1989 z paty, se nám zabodl hluboko do hýždí. Paradoxně na to v nejbližší době nejvíc doplatí ODS.  Díky Vám pane Švejnare, že jste nám malinko nastavil zrcadlo.

AndyO 16.2.2008 7:54

Re: Vyhrává korupce

bezpochyby vám ty vaše "odhady" Cepl ml. posvětí, ale přesto jste jen udrbaný pitomec.

AndyO 16.2.2008 7:52

tedy pane Haasi, jste poradce prezidenta

očekávala bych trochu slušnosti a nekopání do mrtvol. Pak se divíme, proč je mezi politiky tak strašná nenávist- živit ji "rádcové, moji rádcové" snad nemusí, oni si hoši vystačí sami.

Tento škodolibý článeček jste si měl odpustit, vaše funkce ( ještě ji máte? Kdybych byla prezident já, tak po tomto vašem psaní už byste jím nebyl) má určitou vážnost, rolničky jí nesluší.

Jan 16.2.2008 7:47

Vyhrává korupce

ODS sice vyhrává, ale ranami pod pás. Naposledy to byl Snítilý. Uvědomme si, kolik musel dostat, když oželel celý finanční přínos z poslaneckého mandátu za příští a možná i další volební období. Na ušlechtilé úmysly dnes věří jen blbci. Takže můj odhad je 4 M. Za ODS stojí velmi bohatí lidé, pro některé jsou to drobné. Pro autora článku je to ovšem nepodstatné. Adjektivum "neúplatný" bude známo brzy jen z naučných slovníků...

NP 16.2.2008 7:45

Psáno před špunty nebo po nich.

Něco takového bych očekával až pod čarou. Pane Haas, z toho, že ten odpad skončil u p. Topolánka nemá asi radost ani váš pán. Vláda opírající se o konvertity doprovázené  ozbrojeným doprovodem není asi moc perspektivní řešení. Tuto zem to dopředu moc neposune. Až vám ty bubliny vyšumí z hlavy přijdete na to sám.   

TakyKarel 16.2.2008 7:41

Re: Zasloužené vítězství ve ctihodné společnosti

Koho si vy socani dáváte na kandidátky, toho tam hold máte. STBáky,

komunisty,přeběhlíky etc.. Kdo jiný by za vás taky mohl kandidovat?

Ben 16.2.2008 7:35

Re: Zasloužené vítězství ve ctihodné společnosti

Jak to tedy vlastně je s Melčákem a Pohankou. Já jsem slyšel (nevím už jestli v rozhlase či na besedě vedené Moravcem), že oba tito pánové volili Švejnara.

PetrM 16.2.2008 6:53

Palec nahoru

Krásně jízlivé, pane Haas R^

mergl 16.2.2008 6:24

K dokonalosti dne chybi uz jenom,

aby svetove agentury prinesly zpravu, ze Vendu Chrochtu na jeho venkovskem sidle ze vzteku nad zvolenim Klause klepla pepka. Aby sel ve stopach sveho jmenovce, opilce a zhyralce Vaclava Ctvrteho.

EVa 16.2.2008 6:15

Re: Ladislave, ta otázka nemá smysl.

Ono to zas nemusí být tak strašné. Až  Puchejře a jeho kamarády vlastní "přátelé" pošlou do věčných lovišť a šéfem socanů se stane někdo rozumnější ( z těch co tam jsou, to vidím na Škromacha), tak by velká koalice načas nevadila. Mohla by změnit volební zákon na většinový systém a tím bychom se dostali z trvalé situace, že co jedna strana zavede, druhá zruší. I když - na Slovensku také Fico sliboval, co všechno zruší a rušil jen poplatky u doktora. Ostatní nechal - a kupodivu Slovensko nás začíná předhánět. Čím to asi bude ?

pozorovatel123 16.2.2008 4:37

Re: Re: Zasloužené vítězství ve ctihodné společnosti

Kolika? 141 - 111 = 30

Kryštof 16.2.2008 4:00

Re: Sláva vítězům, čest poraženým ?

Pokud bude fotbalové mužstvo A.C. ORANGE pravidelně po každé prohře v médiích prohlašovat, že prohráli jen proto, že vítěz podváděl, měl podplaceného soudce, používal nestandardní míč a kopačky apod. , určitě nebude sportovní veřejností milováno a ctěno a dřív nebo později jim dá někdo na budku. Tak se nedivte - na hrubý pytel - hrubá záplata.

Kryštof 16.2.2008 3:53

Ladislave, ta otázka nemá smysl.

Česká společnost je rozdělena na dvě téměř shodné poloviny. Jedna z nich pravidelně volí "nalevo" a druhá "napravo". Je tedy jasné, že v demokratickém parlamentu budou síly téměř vyrovnány a většinu bude dělat jen několik málo hlasů. To je určitě pro vládnoucí stranu těžké, ale nemůžeme říkat, že vláda nemůže vládnout, protože nemá přesvědčivou většinu. Naopak - musí. Stejné je to s prezidentem. Rozhodně je mi to milejší, než kdyby se ze dvou nejsilnějších stran vytvořila velká koalice s pohodlnou většinou v parlamentu i senátu a ta, bez ohledu na neslučitelnost politických cílů pouze vládla.

emersonskej 16.2.2008 2:19

Re: Re: Re: ODS opravdu neumí prohrávat

Zvláštní, že totéž si myslím o Vás a Vám podobných... a nejspíš nejsem zdaleka sám. Čímpak to asi bude???;-)

emersonskej 16.2.2008 2:17

Re: Re: Re: No přece Zlatý slavík !

Tak to potom jo..

slava 16.2.2008 2:12

Re: Re: ODS opravdu neumí prohrávat

Sršíte sice  vtipem, ale jinak jste jen užitečný idiot.

IS 16.2.2008 2:12

Re: Re: No přece Zlatý slavík !

IS 16.2.2008 2:11

Dynamitová senátorka.

Opravdu dojemný byl proslov senátorky Janáčkové, jak se cítí dotčena tím, že obdržela výhrůžný dopis. Sama čelila trestnímu oznámení, že vyhrožovala Romům dynamitem, ostnatým drátem a odstřelením. Divím se, že jí to nikdo nepřipomněl.

emersonskej 16.2.2008 2:05

Re: Re: Re: Re: B R A V O !!!! Neklepne, už stojí ve frontě na bakšiš ODS.

Když myslíte...

emersonskej 16.2.2008 2:04

Re: Haas

Jen skřípejte skřípejte... ale pozor - zubaři jsou dneska drazí... a těch 30 kaček k tomu...tak opatrně !!!;-)

IS 16.2.2008 2:04

Re: Re: Re: B R A V O !!!! Neklepne, už stojí ve frontě na bakšiš ODS.

emersonskej 16.2.2008 2:03

Re: Re: ODS opravdu neumí prohrávat

;-D;-DR^R^