3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nytl. 13.7.2008 15:02

Mezi slušnými

lidmi, paní Zuzano by se nemělo stát ani to, aby nepodložené zprávy byly zveřejňovány jinde, než na povlači.

Ccecil 11.7.2008 22:29

Zuzanko, to byl ale výplod hodný....

a za ty 4 tečky bych asi doplnil jisté nelichotivé přirovnání. Proč? Protože to tak opravdu je. Podsunutá dezinformace, že Čunek může za nějaké nečerpání něčeho z EU přičemž zcela pomíjí fakt, že to je pouhý důsledek ignorace předchůdce z  řad oranžgutanů. Koho by to ale zajímalo, že? Nebo maličkost, že ... ale kašlu na to, někdo má prostě svůj svět a ten se mulíbí.

Vodička- sapér 11.7.2008 21:12

Ostře sledovaný seriál

I  když    na osobu  pana Čunka  panují  různé  názory,  každý  musí  uznat,  že  seriál   Čunkiáda, v němž  je pan  kníže je  jednou  z hlavních  postav  a který  jde  v  těchto  dnech  do  finále?,  vzbudil  u   široké  české  veřejnosti takový   ohlas  a  sledovanost, jako  kdysi Sága  rodu  rodu Forsytů. Nějaká  Zahrada  v .., nebo  Velmi  křehké  vztahy  a  pod.,  se  ním  nedají  vůbec,  ale  vůbec, srovnávat.  Zkrátka,  byl,  a je  to,  umělecký  zážitek.

jumis 11.7.2008 18:47

kníže neodstoupí

Vše je hra, náš milý kníže nikdy odstoupit nechtěl a neudělá to ani kdyby pan Čunek ukradl korunovační klenoty. Hlavně že je vidět, radar už má doma a nějaký čunek mu může být v podstatě ukradený.

Hrdlička 11.7.2008 18:13

Všichni se předhání, kdo víc kopne do Čunka.

Včerejší pořad ČT 2  "vládnem nerušit" by měli povině vidět ti, kteří s takovým gustem a tak vytrvale kopou do Čunka. Co kdyby někdo objednal u proslavené detektivní kanceláře audit  na základě zmíněného pořadu. A co ta Kubiceho zpráva, místo aby se řádně prošetřila, tak se šlo jen po těch, kteří se provinili jejim zveřejněním. Za miliardové škody není nikdo odpovědný, ale snažší je kopat do Čunka, protože ten se umí jen chabě a neobratně bránít. 

Jarda J. 11.7.2008 16:52

Šlechtické slovo a pozemská moc.

Bude zajímavé sledovat vnitřní diléma pana knížete. Jestli audit dopadl špatně, tak se to národ asi nikdy nedoví. Že Čunek pronesl slova půl mega, o tom já nepochybuji. Kdyby pan kníže splnil své slovo a odstoupil z vlády, konstatoval bych, že je šlechtic. Asi takový jako správný chlap, co drží své slovo. Pokud zůstane v jedné vládě s Čunkem, tak by si měl dát do erbu bramboru. Ale tipnu si. Dalík něco vymyslí. Vlk  /národ/ se nažere a vláda zůstane celá. Snad již jenom chvíli.  

Petr 11.7.2008 15:18

A Schwartz nepovi a nepovi

Je záhada, zda ako spravný showman lidi jen napíná nebo vlastně nemá co říci?  Nebo to natahuje, aby ušel ostudě? O Čunka už totiž vůbec nejde, jde o to, zda je možno, aby si v demokratickém státě ministr najímal vlastní špehy a slavnostně se pasuval na honicího psa spravedlnosti. Měl by alespoň vysvětlit,  proč šel k cizincům, když máme u nás doma dost bývalých estébáků, kteří se pro metody pana ministra hodí nejlépe:-):-):-):-):-)

kurbet 11.7.2008 16:32

Re: A Schwartz nepovi a nepovi

Hochu,v Česku se (pro)zatím nic pořádně nevyšetřilo a i to co se vyšetřovalo "jaksi" vyznělo do ztracena.Pan ministr Schwarzenberg je člověk znalý věci a proto se obrátil někam jinám než do Čech.Máš pravdu,že v demokratickém státě by si ministr neměl najímat vlastní špehy,ale my (pro)zatím ještě zdaleka nejsme demokratický stát se vším všudy.Stačí se jen podívat třeba na pořad ČT-Vládneme,nerušit- a je ti hned vše jasné,jasné?

Petr 11.7.2008 18:04

Re: Re: A Schwartz nepovi a nepovi

Nikdy nebudeme demokraticky stát, když tolerueme lidi typu Paroubka a ilegální jednání Schartze. Je-li Čunek vinen, ať ede. Je-li nevinen, musí jít Schartz.

 

Hrad 11.7.2008 21:55

Re: Re: Re: A Schwartz nepovi a nepovi

A my budeme mít mír, klid k práci, prožívání konzumu, budování demokracie, a hlavně k boji o libé požitky a peníze. Sbohem občanská společnosti. Vzhůru do 19. století.

černá můra 11.7.2008 14:45

na internet

Tedy já nevím, ale nebylo řečeno, že Schwarzenberg tu zprávu pověsí na internet ? Ať bude taková či taková ? A Čunek souhlasil ? Takže slušnost tady možná není na pořadu dne, když byl předchozí souhlas. Mě už ten vsetínskej trpajzlík s tou jeho Urbanovou fakt nebaví.

Ccecil 11.7.2008 22:32

Re: na internet

opravdu nevíš. Paroubkovy informace nebývají vždy věrohodné.

woka 11.7.2008 14:31

mě by jen tak zajímalo

jak se slovutní světoví detektivové poprali s odhadem, zda může šestičlenná rodina přežít za tři tisíce měsíčně (či kolik), když v pondělí dá strýc Jura králíka, ve středu pošle teta Jana 20 vajíček a 3 kompoty, v pátek přes bratrance Josefa ovar ze zabíjačky a bratranec k tomu přidá domácí zaječí paštiku a v neděli jdou všichni na oběd k babičce, která má nachystanou krabici oblečení po dětech od sestřenice Lídy...to bych fakt chtěla vidět, jak to zhodnotili :-D

kurbet 11.7.2008 16:36

Re: mě by jen tak zajímalo

:-DR^,

Ccecil 11.7.2008 22:35

Re: mě by jen tak zajímalo

velmi hezký postřeh. 75 % českých domácností žije z prostředků, které jsou pro stát nedosažitelné. Ale co s tím uděláme?

Z 11.7.2008 13:56

Schwarzenberg prý vždycky začne chrápat když to začne číst

Bursík zahájil usilovná koaliční jednání, aby byl Schwarzenberg příštích volbách znovu zvolen, protože v tomto volebním období to Schwarzenberg určitě dočíst nestihne. Musejí mu prý na Orlíku vždycky vyměnit po tom čtení úplně promočenou vestu, jak má při chrápání dlouho otevřenou pusu.

Hanák 11.7.2008 12:46

zvědavý národ

Skoro celý národ - tedy alespoň ti aktivnější: novináři počínaje a panem prezidentem konče - jsou strašně zvědaví na výsledky auditu. Měla to být povinnost státních orgánů Čunkovu záležitost dokonale vyšetřit. Nakonec vysolil pan kníže pár (neukradených) milionů, aby si zjistil co chce vědět. A nyní jsou všichni hrozně netrpěliví. Já mám dojem, že to záleží pouze na p. Schwarzenbergovi kdy si to přečte a kdy a jak se k tomu vyjádři. Ostatní mají v dané situaci právo držet ústa a říct ham až husa prdne.

radka 11.7.2008 14:23

Re: zvědavý národ

Spravne, je to na panu knizeti, zda se s nami o vysledek podeli. Zaplatil si audit, tak vysledky patri jemu. Je ostudne, co se kolem cele kauzy odehralo a jeste odehraje. Bohuzel, je to hlavne chyba Topolanka, ktery se musi drzet moci a kdyby Cunka jako slusny clovek vyprovodil, tak by se mu zhroutila jeho krehka koalice, tudiz by bylo v sazce jeho premierske kreslo a to dopustit nemuze. Politicka hra, z ktere se jednomu zdviha zaludek. Pro upresneni, jsem volic ODS a nepreji si navrat  Paroubkovy  vlady. Jen si preji, aby nami voleni politici meli aspon malinkej kousek cti v tele. Naivni, ja vim ;-(

černá můra 11.7.2008 15:19

Re: Re: zvědavý národ

no právě že to na knížeti už není. řekl, že podělí, padni komu padni. na internetu. je to na topolánkovi. na čunkovi ne, ten se zavře na tý dovolený ještě na záchod. Voba jsou to teda vopravdu hrdinové. člověk se musí stydět, když vidí takový poměry.

radka 11.7.2008 15:30

Re: Re: Re: zvědavý národ

Tak uvidime, ono totiz u moci chutna kazdemu, kdo se touto cestou sebeopajeni vlastni dulezitosti vydal. jen absolutne nechapu, ze se najde nekdo, kdo voli KDU-CSL, ktera je tak zkompromitovoanou stranou-ale ono to ma asi co delat s zemedelskyma dotacema a dalsima solichama, to maji od 90. let pevne v rukou

je to proste nechutny

černá můra 11.7.2008 16:21

Re: Re: Re: Re: zvědavý národ

Já jsem taky lidovec !!

radka 11.7.2008 16:25

Re: Re: Re: Re: Re: zvědavý národ

tak hodne stesti ;-)

jumis 11.7.2008 18:52

Re: zvědavý národ

Pan kníže audit zadal jen proto, aby mohl zůstat ve vládě. A jak někteří přispivatelé řekli, je pouze na něm, zda oznámí pravdu, která by pro něho třeba znamenala dilema odchodu. Velmi o tom pochybuji. Knížeti nevěřím.

Pejzlerka 11.7.2008 21:51

Re: zvědavý národ

Svého  času,  už  je  to nějaký  ten  pátek,  byl  všeobecně  oblíbeným  showmanem  strýc  Křópal,  také  takové  bodré   Hanák  jako  Vy, byla  s ním  dost  sranda.

Marcelka 11.7.2008 11:40

nedej bože, aby takových popletů bylo víc, a svoji popletenost nedali najevo....

Milda 11.7.2008 11:03

Komický článek

Proboha, kdo je napjatý? Co s auditem má společného dovolená p.Čunka? Proč by jen Čunek měl mít hroší kůži? Vy taky chcete přikazovat, kdy si má p.Schwancenberk přečíst svojí poštu?

kurbet 11.7.2008 16:41

Re: Komický článek

Mildo naučte se nekomolit jména;-P

snílek 11.7.2008 10:12

dovolená v itálii

náš milý pan č.odjel na studijní dovolenou, aby přímo na místě studoval progresivní metody řízení které uplatní při řízení svého ministerstva.

brána 11.7.2008 10:49

Re: dovolená v itálii

Jel si jen namáčet nohy. To důležité  -  rozprodej Ruzyně - je již vyřízené.

zorro 11.7.2008 11:05

Re: dovolená v itálii

co to třepeš snílku, minulý týden se motal s kolem u Vranovské přehrady