29.4.2024 | Svátek má Robert


Diskuse k článku

GLOSA: Ohňostroj ubohosti

Na sedmé výročí smrti pana prezidenta Václava Havla se pan poslanec magistr Lubomír Volný rozhodl nazvracet na památku tohoto mrtvého muže. Krom jiného zveřejnil, že nemá V. Havla rád a že to mají havlisté respektovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Dvořák 26.12.2018 9:14

Neberte nám Havla (růžové brýle naivity).

Především Václav Havel nás nepřivedl do NATO a EU. NATO má potřebu se rozšiřovat (viz Ukrajina) směrem k Rusku, tudíž bylo v jeho zájmu, aby nás kooptovalo. Stejně tak EU nás chtěla coby budoucí kolonii. Čekací doba (plnění kriterií pro vstup) byla přípravou na ekonomické převzetí.

Osobní život V.H. nemůžeme posuzovat, pokud jsme jej nepoznali zblízka. Učinilo tak mnoho jeho blízkých přátel (např. milenek).

Jeho politický význam z hlediska dnešní perspektivy jej řadí k takovým tragickým postavám současnosti jako je B.Obama, H.Clintonová, M.Albrigtová, G.Söros, A.Merkelová, J.C.Junker,..., tedy osobností, které posunuli svět (pro nás Evropu) v rámci NWO na práh občanské války. Tady se můžeme dohadovat nakolik byl V.H. zneužit. (Ale to už platí od dob ČSSR.)

J. Svoboda 26.12.2018 9:12

Re: Václav Havel

Zase lžete.

J. Ptáček 26.12.2018 9:10

Re: Ubohost nepřátel VH

V pátek 12. března 1999 předal tehdejší premiér Miloš Zeman prostřednictvím tehdejšího ministra zahraničí Jana Kavana své americké kolegyni Madeleine Albrightové ratifikační listiny o přistoupení České republiky do NATO. Spolu s Polskem a Maďarskem. Navíc Miloš Zeman lobboval za vstup Slovenska do NATO. Ještě větší kus poctivé práce vykonal Miloš Zeman za náš vstup do Evropské unie. V roce 1998 se o tomto vstupu tlachalo v pražských kavárnách, v roce 2004 jsme, díky Miloši Zemanovi, v EU už byli. Díky, Miloši Zemane, udělal jste pro naši Zemi víc, než většina ostatních.

V. Kotas 26.12.2018 8:59

Re: Václav Havel

V prvním rode jeho prezidentování, by stačilo jedno slovo, aby se to zrušení KSČ konalo.

V. Kotas 26.12.2018 8:57

Re: Ubohost nepřátel VH

Chudáku. Také mluvil o zrušení VS i NATO.

J. Svoboda 26.12.2018 8:38

Re: Ubohost nepřátel VH

Zatáhl nás do EU a NATO, že ...

Pěkný den.

J. Svoboda 26.12.2018 8:19

Re: Václav Havel

"nezrušil KSČ" máte zvláštní představy o jeho možnostech ...

Pěkný den.

I. Hendrych 26.12.2018 8:04

No comment

Škoda slov...k tomuto obskurnímu spolku SPD, neboť jinými slovy tohle společenství nazvat nelze.

J. Svoboda 26.12.2018 7:56

Re: Bla, Bla, Bla

Tady si můžete udělat obrázek sám.

https://www.ceskatelevize.cz/porady/1096898594-udalosti-komentare/218411000371220/video/664940

J. Berger 26.12.2018 7:32

Václav Havel

udělal několik chyb (kdo se jim vyhne?). Předně: nejsme jako oni a ve své humanitě nezrušil KSČ. Zapomněl že za "totáče" bylo nemalé procento privillegovaných, ať platově (horníci atd.) nebo mocensky (aparátčíci, SNB, zejm. StB, někteří vojáci atd.), kteří, už z nostalgie, budou volit komunisty. Taky měli kolem 13% a dodnes je máme ve sněmovně a dokonce hrají stále větší roli i když jim preference klesají (jak stará generace vymírá). Zadruhé: měl splnit co řekl a to přivést ČSR k prvním svobodným volbám a odejít z politiky. Tím by zůstal navždy morálním gigantem. Místo toho se "ušpinil" praktickou politikou, ve které jste vždy na jedné straně pro a na druhé proti, takže si zákonitě uděláte nepřátele. Jenže "jak chutná moc", což také VH jednou přiznal. Konečně, průběhy voleb známe...

V. Kotas 26.12.2018 7:30

Re: Ubohost nepřátel VH

K ubohosti se dopracoval V. Havel svým životem, začal s tím vlastně velmi brzy po tom, co byl zvolen prezidentem a začal jednat úplně obráceně, než sliboval v nástupnickém projevu.

J. Urban 26.12.2018 6:53

Panečku, jak levně se lze zviditelnit na

mrtvém člověku, ať už byl jakýkoliv. Nemusí volný nic vědět, nic znát, nic umět, jen pobleje někoho, koho nejspíš vůbec neznal. Jsou "osobnosti" v dějinách, které mají na svědomí miliony mrtvých. Ale i to by byla ubohost zviditelňovat se na nich takovýmto způsobem. A na člověku - ať byl jakýkoliv - který se přičinil aktivně o pád komunismu? Ten Volný, to opravdu musí být ho-wado, které nemá dno. Ale takoví jsou nejspíše ve Straně Plné De-6ilů všichni. Proto také mají u de-6ilů takový úspěch.

V. Heidlerová 26.12.2018 6:48

Re: Bla, Bla, Bla

Blablablablabla

V. Heidlerová 26.12.2018 6:47

Ubohost nepřátel VH

Charakteroví ubožáci, ba dokonce zrůdy, jimž se nedostalo slušného vychování, po vzoru komunistických předchůdců bezostyšně plivají na památku VH. Žádný člověk není bez chyb, ale dodnes mi není jasné, proč tolik nenávisti se od určitých lidí dostává právě VH. Snad právě a jenom pro to, že svým významem vešel do dějin, kam se tito trpaslíci typu Volného a přispěvatelů do diskusí nikdy nedostanou, protože nic nevykonali, sami jsou zcela bezvýznamní a žádného pozitivního činu nejsou schopni. No a samozřejmě komouši, kteří svou světovou prohru neunesli dodnes. Čest památce Václava Havla, po Volném, Vintrovi, Novém neštěkne ani pes už dnes.

J. Fridrich 26.12.2018 6:43

Souhlas a děkuji pane Emr. Přesně jste vystihl pojmenovat a

Souhlas a děkuji pane Emr. Přesně jste vystihl pojmenovat a ohodnotit toho duševního chudáka " prý poslance " soudruha Volného. On je ztělesněním těch nejubožejších produktů poškozených lidí naší země komunismem a jejich pokřiveným viděním světa.. Dva z nich jsou v příspěvcích pode mnou, ale máme jich dostatek, můžeme je i vyvážet, ale kam ?

J. Vintr 26.12.2018 1:12

Sice se říká, o mrtvých jen dobré

ale "zásluhy" pana Havla o naši "svobodu" jsou víc než přeceněnované, zato o tom špatném, co pro tento stát udělal, se jaksi "mezi slušnými lidmi" nesmí mluvit.

K. Nový 26.12.2018 0:34

Bla, Bla, Bla

Autor nám sdělil, že "se pan poslanec magistr Lubomír Volný rozhodl nazvracet na památku tohoto mrtvého muže". Budu-li to brát doslova, nedokáži si představit, co tím autor myslel. Autor nám též sdělil, že p. Volný "krom jiného zveřejnil, že nemá V. Havla rád a že to mají havlisté respektovat.". Není povinné kohokoliv mít rád. Poté autor p. Volného demagogicky napadá ad hominem, míslo, aby autor vysvětlil, v čem se p. Volný mýlí.

Mnoho keců o ničem.