16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

GLOSA: Nepromlčitelnost zločinů privatizace?

Komunisté již opakovaně navrhují nepromlčitelnost trestných činů souvisejících s privatizacemi státního majetku z 90. let minulého století.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
I. Širůček 18.12.2018 9:04

Svatá prostoto!

to je jediné, co k tomu lze dodat...

R. Tesařík 18.12.2018 8:47

Re: Jde o komunisty a to je vždy všechno špatně.

Tak to mi stáhni králíka, vy se mi snad jen zdáte. Něco tak blbýho.......

M. Klas 18.12.2018 8:46

Re: Je to otázkou

Určitě jsou nebezpeční oba stejně!

J. Cyrany 18.12.2018 8:40

Re: Jde o komunisty a to je vždy všechno špatně.

Jen poznámka o naší "úrovni". Včera byl přenos z předávání cen nejlepší malá a střední firma , nejlepší podnikatel. Mimo jednu co vyvíjí jakási čidla a jednu softwarovou , všechny ostatní textil, potraviny atd. Jo a Tescoma se svými pekáči. Žádná biotechnologie, nanotechnologie, umělá inteligence atd. Tak jsou na tom naše , skutečně malé české firmy a živnostníci.

L. Bruneš 18.12.2018 8:22

Jde o komunisty a to je vždy všechno špatně.

Nejde o to, že bez vůle lidu bylo rozbito Československo, že veškerý státní majtek byl rozkraden nebo zašmelen, že po krádeži tisíciletí jsme byli zkolonizováni. Jde o to, že něco řekli komunisté a ono to zrovna neladí s našimi vizemi o porevolučních úspěších.

Co zde zbylo ze schopnosti vyrábět trysková a dopravní letadla, atomové reaktory, lokomotivy, trolejbusy, autobusy, traktory, radary, motocykly, osobní automobily, špičkové zbraně, tkalcovské stavy, zemědělské stroje, turbíny, nákladní automobily, námořní lodě, tanky a BVP, špičkové sklářské a porcelánové výrobky, podílet se na výzkumu vesmíru, vyrábět kvalitní ocel a hutní výrobky a investiční celky vyvážet do celého světa !!!!

Národ, který byl naprosto soběstačný v zemědělské a potravinářské výrobě, bez dluhů, naopak se značnými pohledávkami v zahraničí... atd., atd. Dnes nevyvíjíme a nevyrábíme NIC. Jsme pouze montovnou automobilů. Nepatří nám v naší zemi ani rezavý hřebík ve zdi, natož uhlí pod zemí nebo voda. BYLI JSME VELMI SCHOPNÝ NÁROD, to však naši "demokraté" nechtějí slyšet. Proto žvaní o potřebě provázanosti s "vyspělým Západem", který si nás ochočil jako levnou pracovní sílu a odbytiště pro jejich "šunto-produkty" !!! Z vyspělého a samostatného státu je jen kolonie uSSa a SS-eu....

A mluvící hlavy to za pár šupů oslavují.

J. Cyrany 18.12.2018 8:20

Je to otázkou

kdo byl vlastně komunista. Ten kdo ideologii šířil, věřil ji či i ten , kdo měl rudou knížku jen pro prospěch ? Kdo je pro společnost nebezpečnější ?

F. Houžňák 18.12.2018 6:55

Protože na to byli

moc blbí, nebo moc líní, nebo obojí. Tak si holt zvolili živnost jinou.

K. Horák 18.12.2018 6:36

Kdo z našich miliardářů byl komunista ?

Babis a kdo dál ? Kellner mohl byt maximalne v SSM :-D:-D

Proč miliardářem není třeba exkomunista Štětina nebo exkomunista gen.Pavel ? :-D:-D

P. Burda 18.12.2018 6:17

Proč se udály zločiny privatizace:

Protože je umožnily zločiny komunismu.

Kdyby komunisté neukradli - neznárodnili, nevynutili "dobrovolné" vstupy do druzstev, nevyhnali z domů sedláky... - nebyla by ani privatizace. Každý by měl, co je jeho vlastní.

K. Pavlik 18.12.2018 3:26

Smutna pravda

No holt komuniste za komousu byli realita. Nekteri lide se rozhodli odejit do ciziny, nekteri situaci ignorovat a jezdit na chaty, holt nekteri se dali ke komousum aby se dostali do vedoucich funkci. Ja jim to nevycitam. Pracoval jsem ve 2 podnicich - Adast Adamov a Lacrum Brno - mistni vedouci komousi byli vsechno jen ne blbi.

Jak rikal kamarad - najednou po tom, cemu se v Cesku rika revoluce, se z kazdeho komouse stal zurivy zastance ODS.