3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Ott 3.6.2010 14:48

Milý pane Paroubku,

vzhledem k tomu, že fňukáte společně s celým vedením ČSSD, nad proradností medií, modrých týmů ODS, nepřízní mládeže a bůhvíčím ještě, dovoluji si vám poslat následující radu:  Zamkněte se doma, zatáhněte žaluzie, vypněte TV a vaše paní, ať vám hezky slovensky zazpívá: Sbohom, neublížil som nikomu.  77,8% občanů, kteří přišlu k volbám, vám to řeklo jasně

E. Kůrka 3.6.2010 15:53

Re: Milý pane Paroubku,

připojuji se k radě L Otta.

F. Kusák 3.6.2010 12:44

Jen tak na okraj.

Já jsem přesvědčen, a to z mnoha projevů čs. společnosti, že většina voličů je u nás sociáldemokratická a ráda by takovou stranu volila. Ale to by tady nějaká sociální demokracie musela být. Taková normální, se seriózním levicovým programem. Bohužel realita je taková, že sočasná reálsocialistická partaj, prošpikovaná lidmi, kteří mají plnou hubu "obyčejných lidí", ale sebe mezi ně jaksi nechtějí počítat. Spolek, který háže stupidní fráze a kupuije si lidi lacinými sliby atd. atd. A tak ti, co by jim jinak dali svůj hlas, volili raději, světe div se, superpravicovou stranu TOP 09 nebo experiment (a nic ve zlém) ve formě VV. 

M. Krátký 3.6.2010 10:47

já se taky rozplakal,

ale smíchy

P. Ryšavý 3.6.2010 14:04

Re: já se taky rozplakal,

Ještě se směji 30ti korunovým fajnovkám :-)

Z. Bureš 3.6.2010 9:48

Jó panečku JUDr. Vyvadil !

Není to (jen tak čirou náhodou) -  ten, co chtěl v polovině 90-tých let . . . v návalu demokracie . . . řešit cikánskou otázku. . . . . sterilizací cikánských žen ???

Shrnuto a sečteno: Jakými lidmi se asi mohl obklopit bývalý národně-frontovní aparátčík a člen ÚV Československé strany socialistické, hochštapler ze IV.cenové socialistického bordelu, zvaného RAJ n.p. a obdivovatel odkazu Vítězného února v jedné osobě  - Jyrka Paroubek ??? Pouze a jedině lidmi stejnými, jako je ON - tedy Vyvadily, Zaorálky, Hašky, Sobotky, Ráthy, Tvrdíky, Dimuny . . . a podobným bezpáteřním materiálem !!!

A. Reček 3.6.2010 9:38

Nedivím se tomu

Jiří Vyvadil byl stejně jako Jiří Paroubek členem Čs.strany socialistické  a po sjezdu strany začátkem jara 1990 jejím předsedou. Po volebním neúspěchu se funkce vzdal a posleze s jinými vyššími činovníky strany přešel k soc.demokratům. Za ně pak byl na Karlovarsku zvolen do senátu. Jistě se spolu dobře znají, jinak by ho Paroubek nebral za poradce. Přesto bych ještě na Paroubka nepsal nekrolog, protože může za čas vyplavat nahoru stejně tak, jak M.Zeman. A opět může někomu zamotat v hlavě.

K. Kužel 3.6.2010 5:45

Chytrý článek

a asi taky Paroubek chytřejší než jeho poradce. Teď se schoval do ústraní, ale ještě o něm uslyšíme. Na to, co přinesou koaliční jednání, se moc netěším.

http://karelkuzel.blog.idnes.cz