30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Nečasová na iDnes

Jana Nečasová se stala „celebritou“ a je s ní velký rozhovor na iDnes. Na rozdíl od většiny diskutujících čtenářů se domnívám, že se jedná o vykalkulovanou předvolební aktivitu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Papež 5.10.2014 13:47

Re: Ano velmi potřebné mistrovské dílo

Dobře kradou? To je podle vás plus? Zloděj je zlodějem v ODS stejně jako v ČSSD, o ANO nemluvě. Jen bohužel teď frčí zloději z ODS, na ty z ČSSD stále nějak nedochází. Zřejmě mají velmi dlouhé prsty.

P. Vítek 5.10.2014 16:03

Re: Ano velmi potřebné mistrovské dílo

aby mohlo nastoupit Ano.Pro ne je Ods nejvetsim nebezpecim.A Klaus

A. Hrbek 4.10.2014 7:18

z čeho byla skutečně složena ODS

názorně ukazuje hejno krys ze všech úrovní, i nejvyšších, které ODS opustily a nyní kandidují za nejrůznější straničky a seskupení. žádné pravicové ideály, žádná demokracie, žádný liberalismus - jen a jen boj o koryta a dojení státu.

P. Papež 4.10.2014 10:23

Re: z čeho byla skutečně složena ODS

Nezapomeňte, jaké krysy opouštěly ČSSD, když se Zeman dostal k moci (jeho "slavná" SPOZ), jaké krysy teď opuštějí ČSSD a odcházejí na funkce k estébákovi do ANO. Krysy politici jsou ve všech stranách.

J. Vavrochová 4.10.2014 6:53

To snad ne, myslím, že to působí právě naopak.

Ten článek jsem ani nečetla, protože už jeho název mi připadl poněkud pitomý a navíc, připomínat tuto vládkyni ČR je opravdu nevkusné, dokonce v kterémkoliv čase. Ano, ale bylo to bezesporu velké selhání tehdejšího premiéra, ale nikoliv celé ODS, věřím, že i uvnitř strany byli kritici jeho nezodpovědného počínání a těch si vážím (znám, bohužel, jenom jednoho).

Styl, kterým jsou u nás vedeny volební kampaně je již delší dobu poněkud obhroublý, hemží se to tu různými podpásovkami a účelovými dehonestacemi, ale k této situaci ODS bohatě přispěla. Tak proč ji litovat? A, mimochodem, připomínka milostné aférky premiéra Nečase, to je jen takový laškovný šťouchanec, oproti jiným, třeba těm z PR dílny ODS!